אני לא מסכים!

neuron

New member
../images/Emo11.gif אני לא מסכים!

אני לא מסכים עם הרעיון שעומד מאחורי הפורום הזה! לפי דעתי פורום שכל כולו מוקדש לריבים ומחלוקות רק מעורר אצל אנשים את הצורך לריב עם אחרים ולחלוק עליהם! זה פורום שמטיף לתרבות רעה ויש בו רק לתרום לשסע הקיים ממילא בחברה הישאלית. אני חושב שזה אחד הפורומים המטופשים ביותר שפגשתי בהם, למעט אולי הפורום של מייקל ג'קסון, פורום דגים, פורום טיבעונות וצמחונות, פורום אופרות סבון שהן לא טלנובלות ופורום טלנובלות שהן לא אופרות סבון... ...טוב נו, אולי יש מספר לא מבוטל של פורומים מטופשים יותר אבל אני עדיין חושב שזה פורום לחלוטין מיותר! ואני יודע שיכול להיות שחלק מכם יחלוק עלי, יכול להיות אפילו שמרביתכם תחלקו עלי אבל זה בכלל לא מעניין אותי כי ממש לא בא לי לריב!

Point Of View

New member
"כי ממש לא בא לי לריב"

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק אתה שכמותך! :) הרגת אותי מצחוק.... אני עדיין חי אז לא ממש... לא בא לך לריב? לי כן! מה? איך קראת לי? בן %$## ?? מה? חכה חכה... חתיכת מנ___ק צלצול אחד כל לוד פה! חכה חכה... אתה לא יודע עם מי יש לך פה עסק!!

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

neuron

New member
מסובב... מסובב...

...מכניס, מוציא, מכניס ומסובב, מוציא ומסובב, מכופף מכניס ומסובב, מרטיט, מוציא ומסובב... ...ושוב, סתם מסובב

תודה לא צריך בננה וירטואלית...

יש לי את המציאותית ותאמין לי שהיא נהדרת. אני חושבת שטעינו בפורום...זה לא פורום סקס?
נראה כך...

neuron

New member
זה כי את לא משתדלת

יאלה, לא להתעצל, להניע את האגן...

Point Of View

New member
חחחחחחחח

לא אמרת קודם משהו? אמממ משהו כמו... : "לא בא לי לריב? חחחחחחחחחחחח די אחי אתה חייב להפסיק עם זה! כולכם! די! לא רוצה לריב? פשוט תלך! אף אחד לא מחזיק אותך בכוח! אני דווקא מאוד אבל מאוד מאוד מתחיל לחבבאותך מי יודע אולי רמת החיבוב תעלה לרמת אהבה? אולי תתן לי צ'אנס? :) תרנגול ביצות שלי! :)

neuron

New member
תרנגול ביצות

תקרא לחביתה שלך!!! ומה הקטע שאתה קורא לי אחי?! אההה?! על מי אתה מנסה לעבוד? ...אמא בכלל לא סיפרה לי עליך!

Point Of View

New member
אחי? יש בעיה קטנה!

אחי! אחי! אחי! גיליתי אותך! זה אתה, אחי! אחי אשר לא פגשתי מעולם! לא אמא, אבא! אמא לא יכלה לספר לך... זה האבא הסורר שלנו! אחי! אחי! אחי! שיהיה לכל עם ישראל יום שישי מהנה וכמה שיותר פורה! בתאבון! אמן!

neuron

New member
אחי תקרא ל..

...אחותך הצולעת! מה הקטע שלכם כאן? אתם בכוח מנסים להרגיז???

למעלה