אני מיואש

AMIT4000

New member
../images/Emo11.gif אני מיואש

אני בן 32 ומובטל בפעם ה 3 אני כבר לא עובד חודשיים וגם לא הולך לחתום בלישכה נמאס לי !! הייתי מתקן כרטיסים אלקטרונים שלחתי קורות חיים אף אחד לא חוזר אלי בא לי להתאבד בעזה על ערפאת ועל כל החברה שלו כי גם ככה אין לי מה לעשות במדינה המפגרת הזאת אני זוכר בשנת 99 שלחתי קורות חיים עברתי מראיון לראיון היום אני עובר מדיכאון לאובדון פשוט אני לא יודע איך עושים כסף - אני בחיים לא אקבץ נדבות אני מצטער בכלל שלמדתי אלקטרוניקה עם ממוצע 91 הייתי צריך ללמוד איך עושים כסף

חבל שאתה לא חותם

כל השנים שילמת ביטוח לאומי- למה שלא תקבל חלק בחזרה ? אל תתיאש דווקא במקצוע שלך תוכל למצוא עבודה במעבדות לתיקוני וידאו-טלוויזיות וכו אם תחפש ביוזמתך ולא תחכה למודעות בעיתון

afeine

New member
שנקינאי -

תגיד, אפשר לחתום בלשכה גם אם אני כבר מובטל 8 חודשים? או שיש תאריך תפוגה?

מה שחשוב זה כמה עבדת קודם

נדמה לי שדרושים לך 18 חודשי עבודה רציפים. אני התחלתי לחתום אחרי ארבעה חודשים ואף אחד לא עשה לי בעיות. תן קפיצה לאתר של ביטוח לאומי שם בטח יש את הכללים המעצבנים שלהם. אם זה לא הלינק הנכון תריץ חיפוש בוואלה

בדיוק שמעתי משפט דומה אתמול

בסמינר של החברה בה אני עובד מישהו שהיה הנדסאי אלקטרוניקה ועזב את זה לטובת החברה שלנו והיום עושה המון כסף אמר "לי אמרו שאם אני רוצה להרוויח אני צריך ללמוד מקצוע, אבל מי שלימד אותי היה מורה באוניברסיטה שמרוויח לא הרבה, והוא לימד אותי להיות הנדסאי אלקטרוניקה, הוא לא יכל ללמד אותי להתעשר, רק מאדם עשיר אפשר ללמוד להתעשר. הוא דיבר על זה שהוא היה כמו אוגר שרץ בגלגל וחושב שאם הוא ירוץ מהר יותר אז הוא יצליח לצאת מהמעגל הזה, אז הוא השקיע עוד שעות ועוד שעות בעבודה אבל עדיין סיים כל חודש עם מינוס.

למעלה