ברכות לכם תושבי פורום יקרים

neuron

New member
../images/Emo11.gif ברכות לכם תושבי פורום יקרים

אנחנו באים בשלום! אני כאן בחיפוש אחר אחד מאנשי הצוות שלי, סיטרא שמו, וזו תמונה עדכנית שלו:
רצוני לדעת אם מישהו מתושבי הפורום ראה אותו, שיחק איתו משחק שח, החליף עמו נוזלים או יודע כל דבר אחר אודותיו. אני מקווה לשיתוף פעולה מלא מצידכם. מציאתו של סיטרא הכרחית להצלחת משימת ספינת האינטרפייס בחיפוש אחר חיים תבוניים בגזרת תפוז. כמחווה, אני מציע בפניכם את האפשרויות הבאות: במידה ואתם מעוניינים ללמוד על משימת האינטרפייס ביתר פירוט אז אתם מוזמנים לקפוץ ולהציץ אל יומן המסע של האינטרפייס. במידה ואתם אינכם מעוניינים ללמוד על משימת האינטרפייס ביתר פירוט אז אתם מוזמנים לקפוץ ולהציץ אל יומן המסע של האינטרפייס. במידה ואתם מעוניינים ללמוד על משימת האינטרפייס אך לא ביתר פירוט אז אתם מוזמנים לקפוץ ולהציץ אל יומן המסע של האינטרפייס. במידה ואתם מעוניינים ללמוד על משימת האינטרפייס אך לא יודעים כיצד אז אתם מוזמנים לקפוץ ולהציץ אל יומן המסע של האינטרפייס. ...או שלא. תודות!

אסתר 1984

New member
קצה חוט...

לאחר שקראתי את כל יומן המסע של ספינת החלל האגדית שלכם (לפחות החלקים ממנו הפתוחים לקהל הרחב) בכדי לקבל מעט יותר מידע על אופיו ומנהגיו של אותו "סיטרא" (וכן לספק מעט את סקרנותי לגבי ספינתכם האגדית), הרצתי חיפוש במסופי המחשב שלנו וזה המידע שהתגלה לי: - הודעתו האחרונה של סיטרא שנצפתה ב"כותבי". (12.06.03) לא נצפו עוד ביקורים של הנ"ל ידידך מתאריך זה. מאחר ואין לי גישה מלאה למחשב הראשי, והמחשב שברשותי איטי (וחסר טקט במקצת) המידע שברשותי נכון רק עד לתאריך 27.07.03, אך לא זכור לי כי נתקלתי בנ"ל משוטט כאן בתקופה החולפת. מקווה שסייעתי, ומאחלת לכם כל טוב בהמשך חיפושכם! נציגתו הבלתי-רשמית של "כותבי מד"ב ופנטזיה" (ויסלחו לי המנהלות
).

אסתר 1984

New member
אכן,

מחיפוש קצרצר בארכיון מסתבר כי אותו סיטרא לא הניח את כף רגלו הוירטואלית באזורינו - אלא אם כן עשה זאת תחת שם בדוי כלשהוא. ושוב - בהצלחה! (ואם כבר, אודה לכם אם במעברכם ב"סופרים צעירים" תוכלו למסור את ברכותי החמות ודרישת שלומם של כל הנוכחים. לא מזדמן לי לנדוד לשם בימים עמוסים אלו. תודה
)

neuron

New member
../images/Emo11.gif ברכות לך אסתר המלקה

זהו קצה חוט מועיל!!!

למעלה