ברכות לכם תושבי פורום יקרים

neuron

New member
../images/Emo11.gif ברכות לכם תושבי פורום יקרים

אני בא בשלום. ציפור קטנה (או אולי היה זה עורב שחור) על פתיחתו של פורום זה. אז באתי הנה רק בכדי להצהיר שאין לי הומור שחור האמת היא שאני אפילו לא יודע מה זה הומור שחור ואני אפילו שונא מוזיקה שחורה אני גם חושב שזו חוצפה לחשוב שרק בגלל שאני שחור אז כנראה שיש לי הומור שחור זו לטעמי חשיבה עדתית מזעזעת לחשוב שלשחורים יש הומור שחור אני חושב שזה בכלל מטופש לחשוב שלשחורים יש הומור אז זהו הוצאתי את זה החוצה אצל מי אני חותם על החוזה???

אנבלrh

New member
אווו שלום שלום וברוכים הבאים ../images/Emo188.gif

אתה בחברה טובה, לאף אחד כאן אין הומור שחור אם תמצא אתה יותר ממוזמן להביא אותו.

neuron

New member
אתה לועג לי?

למה מה? זה שיש לך ניק כחול זה אומר שיש לך גם דם כחול??? זה אומר שמותר לרדת על כל הניקים השחורים שבפורום??? שחורי הפורום התעוררו!!! אני קורא לכם אחים לצאת למ ה פ כ ה!!!

אנבלrh

New member
שוב "אתה"? ../images/Emo12.gif

בפעם האחרונה שהסתכלתי....
ובטח מותר לרדת על ניקים שחורים. וכי מה יעשו? יקימו קול צעקה? אם כן, נמחק אותם במחי יד - כבר היו מקרים מעולם...

neuron

New member
נו מה הקטע עכשיו???

אתה מנסה לרמוז לנו שאתה אישה??? זה העניין??? זה כל כך עקרוני לך שנחשוב שאתה אישה??? בסדר אז מהיום אני אתייחס אליך כאל אישה. רק כדי שאתה תהיה מרוצה.

el presidente

New member
הופה סטופה..עלייך שמעתי רבות...

ברוך הבא למחלקה...את התרופות..להזריק לך כאן או שאתה לוקח הביתה ?

neuron

New member
ידידי

אני את התרופות שלי הבאתי לבד. אתם מוזמנים להתכבד

אשף

New member
תארוז לדרך,

תשים את התרופות בכיס, ותתלה פטיש בטחון ושלט על הביצים "שבור במקרה הצורך"

neuron

New member
איזו דרך?

תגיד, אשף זה ראשי תיבות של "איגוד שוטי פלשתין"?

neuron

New member
ומי אתה שתקבע למה הוא התכוון?

זה שיש לך דם-כחול זה אומר שאתה יכול לבחון את ליבם וכליותיהם של כל השחורים שבינינו??? אתה לא חושב שאתה מגזים??? נראה לי שהדם הכחול עלה לך לראש הישמר לך פן אחסום אותך מהשתתפות בפורום!

אנבלrh

New member
תגיד לי......

לא אמרת שתפנה אלי כאישה?
אני מבקש ממך אל נא תחסום אותי מהשתתפות בפורום. הפורום הזה הוא כל חיי. אתה רואה? אני אפילו כותב בתור גבר כדי שתרגיש נוח.

neuron

New member
נכון

אבל זה היה בהודעה אחרת. אתה מנסה עכשיו להרגיז אותי?

אשף

New member
"אגודה שיתופית פושעת"

אנחנו חבורה של ילדים שנזרקו לרחוב בגיל צעיר, מכיר את אלה ששורטים לך את האוטו במפתח ? אלה שמתעסקים עם אופנועים ברחוב? לי אישית יש אוסף של מאות סמלים של פחיות... הארגון דואג לסט בוקסות קטן לכל חבר, טסטר ומסמר. אנחנו מנסים להגיע להכרה לאומית במקצוע, ובכלל כדרך חיים

neuron

New member
"אחותך שלפוחית פוקעת"???

איזה מן ראשי תיבות מוזרים אלו??? למה שמישהו יכנה עצמו כך???

למעלה