הדף הגנוז מההופעה

../images/Emo11.gifהדף הגנוז מההופעה../images/Emo9.gif

אחחח כמה נפלא להיות רומנייה... הנה לכם הדף שנלקח באלגנטיות מהבמה אחרי ההופעה בבנימינה.. שימו לב לאופן המיוחד בו נכתב השיר "קול גלגל" עישון יתר או שמא עילגות רגעית? זאת לא נדע לעולם

חחחחחחחחחחחחחחח

הרשתי לצמי להסתכל בזה עוד פעם... חחחח וחשבתי לעצמי שבטח הקו הזה שמפריד את "כל גלגל" (חח) ואת פאנן שכמובן הם תמיד תוקעים אותו לסוף (שיר!!! איזה אנרגיות מטורפותתתתתת הלכו בבצרה בשיר הזה האחרון...פאקאאאא) קיצר אז הקו זה הרי ל"הדרן"...חחח איזה טיפשים...יאלה.. סתם הצחיק 'תי...

חחח שזה המצחיק שלהקות

יורדות מהבמה לכל הקטע הזה של ההדרן...כיאלו מ-ה-?? חחח נגיד בניצנים הקהל היה so יבש וכשכולם ראו ששבקס ירדו מהבמה אפפחד לא נשאר להדרן... אפילו שטררם עלו...פתאום "מלחמת מקרופון הזהב"... פאקאאאאאאא איזה ריצה כולם דפקו לבמה!!! זה היה כמו הקטע שבמלך האריות אז כל החיות רצות ואז אבא של סימבה (?!) או סימבה נתקעו כזה בין כל החיות...ככה הייתי...ספוקי

RedDesert

New member
חחחחחחחחחחחחח

אני הייתי אחד מהחיות האלה... זה היה כזה...פאק...הם לא שרו את "אסאסנים" ו"מספר אחד" לא הגיוני שנגמר...בסוף הלכתי לשתות...פתאום..."אני מספר אחד על המקרופון...אין לי מתחרים..." דפקתי ריצה כזה בכיף...

DidjiT

New member
וואי ראסמי...

אוי נוסטלגיות... אני את ועדן החתיך מקפצים ומשתוללים לנו בצד שמאל של הבמה! היה כל כך כיייייייייייייף! חייבים עוד הופעה ביחד!

אני די חולע...אבל מחר אני אבוא

חייבת...כי יש לי תאטרון מעשי ואסור להפסיד ויש לי בחן במתמטיקה...יימח שמה הלוציפר הזאתי ומה נהיה- זה יעני "יפהפיה"

../images/Emo110.gifאוייי../images/Emo140.gif

כולם לא מרגישים טוב בזמן האחרון!!! הרגישי טוב בובע! חשבתי שהיה לכם משהו של נוע"ם כי גם אורי ואלון לא באו! או שמה היה נגיף בסניף?(חחח יצא לי חרוז) חחחחחחחחחחחחחח לוציפר..טחח..תעברי ממנה כבר!!!!!!!!! איזה זונה, מה בחן באמצע היום??תתקונני, תחרשי, תעשי כל מה שאת יכולה כדי לקבל 100!!! 100+אם יש בונוס!!! תראי לה מה זה, תראי לה מאיפה משתין הדג
טוב לא זה!
ולמה הם לא כותבים תשמות של השירים ישר..אחר כך עוד מתפלאים שהם לא יודעים לכתוב קול גלגל..

נוע"ם נסעו לירושלים בלילה

לסבב "סליחות" ולא הלכתי בגלל הגרוןןןןןן והם פגשו את מדונה בכותל סעמקקקקקקק ואמא אמרה שלא נורא גם אם אני אכשל אז יופי טופי(= ובקשר לשירים- אני לא חושבת שהם כתבו אותם שם בדף....

InfernalMajesty

New member
../images/Emo6.gif חטחוחוחוחוחוחוחוחוחוחוחוחו

איך אנשים תמיד משיגים את הדפים הללו?

למעלה