החוליה החלשה!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo11.gifהחוליה החלשה!../images/Emo22.gif

ובכן, הפינה הזו לא נפתחה כבר הרבה זמן, אז הנה היא! ככה שיש לכם בסופ"ש הזה להגיב על הרבה פינות: החוליה החלשה, ראש בראש, סכמ"ש, ובקרוב גם יהיה סטטיסטיקות :) ובכן, בפעם שעברה בחרתם להדיח את I Don't Love You! המתמודדים שנותרו: The End Dead! This Is How I Disappear The Sharpest Lives Welcome to the Black Parade I Don't Love You House of Wolves Cancer Mama Sleep Disenchanted Famous Last Words Blood אל תשכחו: לסמן
\
לשיר שאתם רוצים להדיח. בנוסף, לעומת פעמים קודמות, הפעם יתווסף משהו נוסף - סמנו
\
לשיר שאתם רוצים לחסן. חסינות = לא יהיה ניתן להדיח את השיר בשבוע הבא. במקרה של שיוויון, לא תהיה חסינות. בהצלחה, וסופ"ש נעים ורגוע

NoAmItA ChAn

New member
בלאד ../images/Emo31.gif

וולקם
כי אני יודעת שמישהי רצתה להדיח אותו בפעם שעברה, אהמ אהמ

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifO: חצופה. XD

סתם נו אבל מה אני אעשה, זה השיר שאני הכי פחות אוהבת מהאלבום~ את באמת יכולה להשוות אותו לשיר כמו מאמא? או דאד? ;;

לא משווה, אבל אחד האהובים עליי. ../images/Emo223.gif

וכל הקטע של החסינות זה להגן על שיר שעומד לעוף. אחרת אין טעם לחסן סתם שירים שלא בסיכון.

NoAmItA ChAn

New member
מה זאת אומרת "להגן על שיר שעומד לעוף"?

הכוונה בחסינות היא להגן על שיר כך שהוא ישרוד עוד שבוע, ע"ע הישרדות ושות', לא? O:

כן, נו ../images/Emo223.gif

אבל אין לי ממש טעם לחסן את דיסנ או פאמוס, כי הם לא עומדים לעוף וזה סתם יהיה בלאגן שכל אחד מחסן שיר אחר. בגלל זה כשפתחת את הפינה כתבתי שזה מיותר לעשות חסינות.. אבל מה שבא לך.

Because Of May

New member
בלוד../images/Emo31.gif. סליפ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif. ../images/Emo109.gif

בושי לכם אם אתם מעיפים את סליפ.

למעלה