הטופיק היומי

A N I g M A

New member
../images/Emo11.gif הטופיק היומי ../images/Emo11.gif

התמסחרות בנוגע אליכם, בנוגע לאמנים שהתמסחרו/יתמסחרו. מה שעולה לכם בראש. SHOOT!

Drorchiklil

New member
בכיף, בד"כ.

כל עוד המוסיקה שהם יוצרים עדיין טובה ונשמעת טוב, מצדי שיופיעו על 1001 יומני נוער, שלטי חוצות ושקיות שוקו. כשזה מגיע לרמה שבה הפרצוף חשוב יותר מהמוסיקה, או שבה המוסיקאי משנה את הסגנון שלו כדי להתאים את עצמו לקהל, אז זה כבר מטופש ומיותר.

tirasc15

New member
רק עד גבול מסוים

כי כשמתחילים להתמסחר יותר מידי זה יכול להשפיע על המוזיקה ולהביא לכך שלמשל: אנשים שבאמת אוהבים את המוזיקה פשוט יפסיקו לאהוב אותך וכך מאבדים מעריצים אמיתיים שמעריכים אותך בזכות האיכות שלך, ולעומת זאת שיבואו אנשים שאוהבים אותך בזכות דברים קטנים ודפוקים, וגם אלה יפסיקו להיות חלק מהקהל ברגע שיבוא מישהו יותר ממוסחר ועם גימיקים חדשים. בסופו של דבר זה יכול להביא לנפילה של האומן ולאיבוד קהל המעריצים, דבר שאף אחד לא רצה ולא התכוון שיקרה. ולכן, התמסחרותזה בסדר בצורות מסויימות - כדי לפרסם את המוזיקה בדרכים קצת שונות וכדי להגיע לאנשים ממקומות וסגנונות שונים, אבל בשום אופן לא להרשות לזה להשפיע את הסגנון שלך ולהיכנע לגימיקים ודברים מיותרים שכאלה.

yaelhr

New member
התמסחרות.

קשה לענות על זה. אבל אהיה כנה במאה אחוז. זה כן מפריע לי, בכל זאת. זה יכול להעיד על העובדה שלהקה, או אמן מסויים, לא עושה מוזיקה בגלל שזו האהבה האמיתית שלו, אלא בשביל כסף. תרשו לי לתת דוגמא, רוני התחילה את הקריירה שלה מתוך פרוייקט של חברות הסלולר, במטרה טהורה של להרוויח כסף. אמן שמגיע ממקום כזה, הוא מבחינתי לא אמן, ומאותה סיבה גם הרמה המוזיקלית אינה גבוהה. מצד שני, בסופו של דבר, זה לא מה שישנה. אני אשמע להקה מסויימת או אמן מסויים, אם אני אוהבת את המוזיקה שהוא יוצר, אם אני מתחברת אליה ואם היא מתאימה לי. או בקיצור, אני שומעת כל מה שאני אוהבת, ולא מסננת דבר על פי רמת התמסחרות.

BolraK

New member
לפי דעתי

אמן לא צריך להביא להתמסחרות של עצמו....אם המעריצים אוהבים לראות את הפרצוף שלו מודפס על היומן שלהם שיהיה להם בכיף, אבל שהאמן לא יצור קשרים בכוונה כדי להביא להתמסחרותו כי לפי דעתי זה מגעיל שאנשים מנסים להכניס את עצמם לתודעה של הציבור בכוח...

YuviR

New member
תלוי בדבר עצמו

זה תלוי למה אתם קוראים התמסחרות... קצת מטופש לדעתי שאמנים טובים יופיעו בפירסמות בטלוויזיה, כי זה נטו בשביל הכסף והפירסום ולא שום דבר אחר. אני בכלל חושבת שהפרסום ללהקות/ אמנים טובים הוא רק משהו שמתלווה אליהם בתנאי שה טובים, ואם הם צריכים לעודד את זה בדרכים שונות שלא קשורות למוסיקה אז זה כבר מפגר.

noam273

New member
התמסחרות בעיניי-

היא דבר שהורס להקה, כי בסופו של דבר- התמסחרות מכוונת היא שינוי סגנון המוזיקה, שינוי הלהקה, שינוי הגישה. אבל, יש להקות שהם לא מתסחרות, החברה ממסחרת אותם, כי בסופו של דבר- אומנים לא יכולים להתפרנס בלי לעשות קליפים, בלי לעשות סינגלים ושחרר שירים לרדיו וכאלה. להקות, או אמנים, שנכנסים בכוונה לעסק, בשביל להרוויח כסף, או בשביל להיות מפורסמים וכדומה- הם ממסוחרים, בהבדל ל- להקות או אמנים שיוצרים שירים טובים, ונכנסו לעסק בשביל לבטא את המוזיקה שלהם, ולא בשביל הכסף והמעריצות- הם לא ממוסחרים. \נעמיקה/

Drorchiklil

New member
אמ,

אני חושבת שבכניסה לעסק, חלק מהשיקולים הם כן כסף ותהילה, ואני גם חושבת שזה מאוד לגיטימי. העסק הזה מאוד מאוד תחרותי וקשה, ואני לא חושבת שמישהו שאין לו המון מוטיבציה וכוח רצון יעשה לעצמו דבר כזה ויכניס את עצמו לכל העסק. מישהו ש"רק רוצה לבטא את עצמו" בד"כ עדיף לנגן לחוג מכריו הקרובים, ולהתפרנס מעבודה פחות תחרותית ויותר רווחית.

hagarshtar

New member
אממ..../images/Emo118.gif

אומנים שמתחילים להתמסר תאמת אני די מתליחה ולמודת לשנוא לאט לאט כי זה פשוט הפוך להיות לא הם וזה כבר לא כיף.

למעלה