חייבת ווידוי...
|קפה

../images/Emo11.gif חייבת ווידוי...../images/Emo86.gif../images/Emo73.gif|קפה

בימים האחרונים הייתי רעבה בטירוף, בעיקר למתוקים, שייכתי את זה לעייפות מהקימה בלילות
ביום ראשון התחלתי חדר- כושר, נשקלתי וירדתי מאז הלידה עוד 500 גרם ויש לי עוד 3.5 ק"ג אבל מה... אתמול................. קיבלתי לראשונה מהלידה. ביום שבת חודשיים.
אז יכול להיות שאני אפילו קצת פחות מהמשקל כי יש צבירת נוזלים.
מקווה שמעכשיו אוכל לפתוח דף חדש, כי יש תסמונת קדם מחזורית, והיא פוקדת אותי תמיד לקראת מחזור... בחדר כושר, אשתדל להגיע 3 פעמים בשבוע. אני מתמקדת בהליכונים- סטפרים, אופניים וקרוס- טריינר ששורפים קלוריות וגם חוג פילטיס ויוגה בשביל הנפש?
ד"א יש למישהיא גלולות לשלוח לי??? כי כבר הוכחתי לעצמי שבגילי אני יכולה ...ולא רוצה "ליפול" שוב. זה עד שאכניס התקן. טלטול של ניב"וש 6.1.2004 ועוד...

אפרת12

New member
../images/Emo49.gif על ה"קבלה"...

אין לי גלולות... יוגה - אני רק יוגה. בשביל הנפש כמובן... בדיוק אמרתי היום למדריכה שזו הפעילות הגופנית היחידה אי פעם שאני מחכה לה, וכשאני בתוכה - אני לא רוצה שתיגמר

נכון, עשיתי שנתיים יוגה ו...

האמת? בכלל לא קל! משנה לשנה אני מרגישה כמה שאני לא גמישה, אבל מה? אם מתמידים יש שיפור ותוצאות. ח.כושר, כסחני לגוף! אבל בטווח הקצר, כשאת עושה דיאטה זה מאוד עוזר לשרוף קלוריות, אין מה חעשות. מה שכן, אני מתרחקת ממדריכים כסחניים1 ומקשיבה לגוף שלי, שעודע מה טוב לי, ושי"קפצו" לי כולם.

מעיןבר

New member
לויודעת אם לאחל או להתבאס בצוותא...

כי מצד אחד טרם קיבלתי למרות שכבר עברו 8.5 חוודשים מהלידה וההנקות מאוד מאוד פחתו והיתי שמחה לדעת שהגוף שלי סופסופ מתאפס... מצד שני זה באסה לקבל
חוצמזה - ענייני דיאטה/חדר כושר אני ממליצה להתייעץ ב"הרזיה" - שם כל המומחיות...

אם את מתכוונת לפמולן

אז מוכרים אותם עכשיו בכל בית מרקחת עם מרשם רגיל מהרופא. ובמחיר רגיל. קניתי לפני 10 ימים 6!! חפיסות. אני תוהה אם אניק את כל הזמן הזה

L i R o N u S h

New member
שאלה בנושא -

התינוק שלי בן חודשיים ועדין לא קיבלתי ואני לא סומכת על הפמולן וחושבת להפסיק להניק לגמרי בגלל זה כי במילא אני בקושי מניקה ויותר שואבת פעם ביום.

למעלה