כלבוטק מקומי

דRדכוסי

New member
../images/Emo46.gif

תגידו, אתם מכירים מקום שאפשר לקנות שם סירה?
פשוט עם הניקוז
החרא
שיש ברחובות חייבים סירה כדי שיהיה אפשר לסוע/ לחצות כביש

shellydeez

New member
סיפור קטן בשבילכם בעלי רשיון..

היום, יום גשום במיוחד נסעתי לי ברחובות רחובות ומה אני אגיד לכם חוויה. הכבישים היו נהרות והמדרכות היו... בוא נשאל את זה אחרת, מה היו המדרכות? בקיצור אם אתם נהגים בכבישי רחובות במיוחד בראשיים וברחובות קצת ארוכים מהרגילים תיזהרו בבקשה כי אחרת אתם עוד יכולים לטבוע! הגיע הזמן לזפת גם בזמן!

Big 7

New member
חחח

עד כמה שאתה צודק...היום חזרתי מהבית ספר ובדרך(מנוחה ונחלה) כמה מים...באתי להיתקלח אבל לא היה שמפו...
...

yoavl1

New member
וזה עוד כלום...

לעומת מה שהיה בעיר עד 1999. ונציה לא הייתה מתביישת ברחובות של אז.

talrv

New member
אתם מתלוננים?

מנוחה ונחלה או סירני, בכל מקום שאני חוזרת מבית ספר הכבישים מלאים במים.. הבעש"ט (ליד מנוחה ונחלה) מלא בבוץ בגלל ניקוזים ושלא נדבר על המים שיש ליד המדרכות. איפה שאני גרה היו איזה ארבע הפסקות מים יזומות בשבועיים האחרונים כדי לסדר את הדברים האלה.. שלא נתחיל לדבר על הכבישים במקום.. ובזה הרגע הפסיק הזעם.. נרגעתי.. עד לפעם הבאה

man20

New member
הנהרות שלנו בחורף

ראית פעם את רח´ עזרה אחרי טיפת גשם?? ישנם שני שלוליות ענק.. אחת מול עזרא 28 ואחת מול עזרא 18 בשני צידי התנועה.... ואחרי גשם זלעפות שלא נדבר בכלל המים עולים על המידרכה וגולשים הישר אל רחוב הבנים (מימול עזרא 18) וכל הרחוב נהיה תעלת מיים משמעותית שרכבים נתקעים בה בקלות... אני זוכר שאפילו אוטובוס... אז ראש העיר.....משהו שמעתי בדיחה יפה:זוכרים את הסיסמה דברים זזים ברחובות?? אני חושב שהכול דומם.....

yoavl1

New member
אם יש למישהו תמונות של מקומות בעיר

שישלח אליי לאימייל [email protected] או שיפרסם אותם פה ונעלה אותם לגלריות. תודה. יואב

___

יש לי סורק ווב קאם, אבל אני לא אלך לצלם את רחובות ואז לסרוק בשביל זה, לא ?..\ ואני יכולה לצלם מהחלון. באיכות גרועה מאוד. לא נראה לי שווה.

למעלה