כל הפרטים על חיסול מהנדס הגרעין באירן

YEKI 1

New member
../images/Emo11.gif כל הפרטים על חיסול מהנדס הגרעין באירן ../images/Emo11.gif

לפני כשבוע וחצי, בתאריך 21-7-2011, פרסמתי כאן הודעה על המוסד למודיעין ותפקידים מיוחדים. הנה היא כאן http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2097&MessageId=154177606 (כזכור, "רפיחום " - חבר שלי , שימשון שיבולת ,הוא סגן ראש זירת אירן במוסד) במודעה הנ"ל סיפרתי על כישלון פעולת חיסול של המוסד באירן, בה כיכב סוכן המוסד, המחסל, הרי הוא ,כידוע ,מנהלנו אחא פרויז, (שתפקידו כאן בפורום זה נועד רק למטרות "כיסוי ") ראשי המוסד לקחו ללב ומאד נעלבו מתוכן ההודעה שלי הנ"ל בפורום זה,ומספר ימים לאחר הפרסום המביש בפורום זה,החליטו לתקן בדחיפות את הבושה ע"י חיסול מהנדס הגרעין באירן . הנה זה כאן http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4098999,00.html הפעם מחלקת המיבצעים של המוסד הכינה תוכנית חיסול קפדנית . מנתוני הפרופיל האישי של המוהנדס שחוסל,למד המוסד,שאותו מוהנדס ממש "מת" ומכור לחמוצים פרסיים - "יאנה תירושי ", ובמיוחד לשום וחצילים מוחמצים בסיגנון פרסי, עד כדי כך שהם הופכים לדבש ! סוכנת המוסד הותיקה, נעימה שיבולת חנום,(גרושתו של אחא שימשון),נישלחה לשוק לוינסקי בתל אביב,וקנתה את כל צינצנות השום הפרסי המוחמץ,(במצב של כמעט דבש),במחיר מופקע של 2,000 דולאר לקילו.... ! עכשיו אתה פרויז תמשיך את הדיווח ! ואל תשכח לספר כמה יריות דפקתה למוהנדס ,כשאתה מחופש לרוכל מוכר חמוצים עם עגלה רתומה לחמור .... ! אגב , אם למישהוא יש בעיה מה הולך בפורום המטורף הזה , אז הינה הכתובת לתלונות. https://www.mossad.gov.il//ContactUs.aspx (בקיצור : דיברה הין דותה אספאוני דייונה שורושקא)

פרויז1

New member
אנחנו עושים הרבה יותר מזה,

דברים שהשתיקה יפה להם! סבא פרסי וסבתא פרסיה באו לביקור עם לינה אצל בנם בישראל. כשסבא ראה בארון התרופות בקבוק של ויאגרה, שאל את בנו אם יוכל לנסות גלולה אחת. "איני חושב" ענה הבן,"הן מאוד חזקות ומאוד יקרות". "כמה?" שאל סבא. "כל גלולה עולה 10$ " "לא אכפת לי, אני בכ"ז רוצה לנסות" ענה סבא "ומחר בבוקר אשים לך את הכסף מתחת לכר" לפנישנעזוב. הבן מתעורר למחרת, הוריו כבר נסעו והואבודק האם אביו ניצל את הגלולה והשאיר את הכסף. להפתעתו הוא מוצא שם-110$ .הוא מצלצל לאביו ואומר לו "אמרתי לךשהמחיר הוא 10$ ולא 110$ !" "אני יודע", ענה האב, "ה-100$ זה מסבתא"....,

YEKI 1

New member
אחא מורד, אג'זה ! רציתי לדעת בבחשיש מה ...

רציתי בבקשה לדעת מה פרוש המילה שורושקא, והאם היא שונה מהמילה שורודונקא ? האם אלו מילים בניב האספאוני ? האם אלו מילות סלנג ? או שבעצם כל הניב האספאוני הוא סלנג ? ובהיזדמנות הזו אשמח גם להבין את מילת הפניה (המנומסת ? ): אג'זה. תודה

מורד3

New member
ל YEKI1 שלום

המילה שורושקא, נכון זה סלנג בשפה הפרסית בניב אספהני הסלג המקורי, שני מילים, שוּרֵש כַּרְדֶה = עשה מלוח=המליח =ובעברית ,הגזים בניב שיראזי, שֶרֶש כֶּרְדֵן המילה אֵגָ'זֶה = רשות , ברשותכם יום נעים מורד

פרויז1

New member
לדוברי פרסית : מה באמת חשוב :

آموخته ام که با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه ، دارو خريد ولي سلامتي نه ، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره ، مي توان قلب خريد، ولي عشق را نه.

פרויז1

New member
תרגום :

בכללי : החומרים ששימשו לבניית אישה (לאו דווקה פרסיה..) : בשר ועצמות 60 קילו. בכיינות(?) 40 קילו. סיבובי התיפיפות(?) 50 סל"ד. לשון 14 מטר. יכולת 2,000 כח סוס. יכולת לדמוע 15 ליטר בשעה. פרנציפיוניזם : במידת הצורך.

YEKI 1

New member
../images/Emo7.gif ואלא מון נשש " אי-כנס " בהין כחול גה תו

ואלא מון נשש " אי-כנס " בהין כחול גה תו כתבת במון

פרויז1

New member
קורה.

פיצוי יבוא !
גריה נכון זארו זאר פרדה מיריל לאלה זאר מיפרושמד צ'ארה זאר.

למעלה