../images/Emo11.gif לגברים... מסכת יוקסטא ../images/Emo11.gif
מסכת יוקסטא.
פורים. ולא היה לי מצב רוח מיוחד. ככה זה כשאתה אחרי שיחרור. כן, לא, לנסוע כמו כולם, נו, הטיול למזרח שכבר הפך אייקון מחייב ממש. פורים. החג הכי פחות יהודי. ביכלל תחשבו על זה. מישהו סיפר לי על פורום כזה.. פנטזיות..? מיניות?? או סטוצים- הפורום ההוא? טוב נגיד שכן.. שיש כזה, האין סיפור פורים "תפור עליו?" או כיכלל פורומי סקס? לא מתכון ספרותי מחייב, רק סקס. ולקראת חנוכה הקרבה? פורים! וושתי! והזנזונת ההיא.. . אסתר..? וואוווו! יותר מפנטזיה! מה'זה סקססססס! כשלעצמי וושתי היתה מעניינת פי כמה! טוב.. אני לא דוגמא. גם הייתי מת להיכנס לחור שחור ולנדוד אחורה בזמן לפגוש באיזבל! אווו.. מה שהיא שכחה על מיניות.. על נשיות..! על פיתוי! אבל אני מיתפזר. איפוא הייתי? סיפרתי על הילה? כן. היו לי וויכוחים עם הילה, החברה. היא מיזמן אומרת שעניין המבוגרות, המנוסות, הנשיות נשיות אצלי אומר הרבה יותר לעומק ממה שמודה. אה.. כן אני מדחיק.. מה? אני משיב לה. לא למען ובשם ההרגזה כמו לשם איזון. אוהב להגיד ישר! ללא חפירות מה המסר בין השורות. מה אני..? בכתיבה יוצרת או מה? בפורום המלוקק של במה חדשה? מחפש מטאפורות באובססיה וללא הפסקה? דברי ישר. חופשי! כאן פנטזיות.. מיניות! וסקס. סקסססס! אני מסקסק בשפתי. וכמובן. מחייך ומגשש. חופן בכפות ידיים פרושות על קימורי שדיה המוצקים. שדיים..? כבר אמרתי? שדיים, בקשו רחמים עלי? רציתי לכתוב שיר אלא שביאליק הקדימני מיזמן. ולעצם העניין - שדיים! הקיק שלי. מוואההה! איזה קיק! והילה. לא עמדה בסוף התור שהאדוני חילק איברים לנשים, וחזה נשי במיוחד. אם לא אמרתי - היא סטודנטית שנה שניה. לא, לא בסוציולוגיה או פסיכולוגיה, והאמת שבכיוון שהיה מאוד מסקרן אותי - אנתרופולוגיה, אבל יש לה ת'שטיק הזה.. ! ההדחקה, ומה בעצם היתכוונת, ולמה אתה לא מודה... כן אדוני הקורא. כל זה רק רקע כמובן. ואם לא הייתי במצב רוח סושיאיבאללל, וואללל... הילה שיכנעה אותי להצטרף. לנשף הפקולטה. נשף מסכות. נשים בהיסטוריה. נשפה הילה והיתקמרה תחת ידיי הלוטפות. היה רק תנאי אחד, אף אחד לא מכיר את הנשים המחופשות! את המסכה מעלים ליכדי אנונימיות ! מסכה תרתי משמע! מוחלטת! ובכל מחיר. ואז, אני לא יודע למה שאלתי את המובן מאליו: איזה נשים..? סקסיות..? הילה חייכה. איזה אושר להיות חברתו של גבר אניטיליגנטי כמותך. נעצה בי שיפוד כמו לנטרל לעינוג חמוקיה הנילושים בכפותי. נשים שרשמו רישומן בהיסטוריה. מאז ועד עולם. לתת לך טיפ? אני אינטליגנטי מספיק. אמרתי כעוס. שטיקים כאלה.. חוה? דלילה? כאילו? כזה? תתפלא. אני יודעת על אחת שתתחפש לשימפנזה דרווניסטית. האימא של חוה! חייכה הילה והדפה אותי משדיה הנכספים, מכסה על מיכמניה באריג הצמר הרך. כולם במסכות, הנשים חייבות להיות ידועות, או.. או שתיתוודענה מאז המסיבה ולהיסטוריה אחריה. עוד לא היתה כמותה בקמפוסים בכל מיקרה. חייכה את חיוכה המפתה. כמה יפה היתה! זה התנאי הנוסף! ואנחנו הסכמנו. כולנו! גם נרשמנו מראש, וכך אלה שתבואנה מאוחר - מי היא מי בפורום מקודד, אנונימיות ביפני עצמנו. למשל גם ביפני וועדת הפרסים! היי לכך זוגות באים בניפרד! חשבנו על גברים נעדרי דמיון.. אתה יודע.. ישנם כאלה... לא כל כך אינטליגנטיים... ומי שלא טרח, ימצא מיגוון תלבושות לעצמו. הוא חייב להעלים את בגדיו המזהים. ומעל הכל – לחבוש מסכה! ליב אור טאייק? טאיייקקקק! ליקלקתי בלשוני. טאייייקקקק. יששששששששש! הילה חייכה בניצחון. כמה יפה היתה!
(הישארו איתנו. ההמשך אחרי הפירסומות)