להכנס דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mrs punk

New member
../images/Emo11.gifלהכנס דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תקשיבו, אבא שלי נוסע לניו יורק ורציתי לשאול אתכן איפה אפשר לקנות סריטי די וי די או כל דבר אחר של התאומות אולסן, פוסטרים, עיתונים, די וי די, מוצרים, ספרים וכולי.... ל תשכחו שאני מדברת על חנויות בניו יורק , ובבקשה תתנו לי את הכתובת או לפחות משהו בכיוון האיפה אני יכולה למצוא את זה! ץודה, ובבקשה תענו כמה שיותר מהר!

Mandyִ

New member
נסיעה טובה קודם כל..../images/Emo42.gif

דבר שני, את הברביות של התאומות
את יכולה להשיג ב TOYS´R´US בטיימס סקוור. את צריכה רק למצוא את הקומה של הבובות, את תראי בית ברביות ענקייי שם באמצע הקומה, זה ממש ליד...(קומה 3 אולי) את הספרים וקלטות הוידאו אני חושבת שאת יכולה למצוא בחנויות ספרים. לא בטוחה.... תהני!!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifאוקיי אממממ.....

מנדי- היא אמרה שאבא שלה נוסע לניו יורק
אז תאחלי לאבא שלך נסיעה טובה
חוץ מזה- בוול מארט (Wal*Mart) יש מלאאאאאא מוצרים של התאומות! פוסטרים, קוסמטיקה, ברביות, ספרים, די וי די, קלטות וידאו, מכשירי חשמל- מה שאת לא רוצה! הבעיה היא שאני אף פעם לא הייתי שם ככה שאין לי מושג איפה זה בניו יורק
אבל אני ילדה נחמדה
וחיפשתי בשבילך באתר של וול מארט
:
האתר- www.walmart.com
באתר יש לך למעלה כל מיני קטגוריות, בכל קטגוריה יש מוצרים שונים, את יכולה להסתכל ולתת לאבא שלך תמונה עם מחיר או אולי מס´ מוצר או משו כזה...
למטה יש לך store finder, שזה מוצא חנויות, בתרגום חופשי. אם הייתי יודעת לאיזה עיר בניו יורק אבא שלך נוסע, זה היה יותר קל, אבל לא כתבת, ולכן אלה התוצאות. והנה גם תמונה
אם את רוצה למצוא חנות וול מארט לבד, כנסי לכאן.
!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifתיקון טעות../images/Emo4.gif

אוקיי תוצאות החיפוש לא עובדות
והנה הכתובת של וול מארט (אני מקווה שהפעם זה טוב)

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo4.gif אין חנויות של וולמארט בניו יורק

אבל כמו שאמרו לך... לכי לטויס אר אס (הרבה יותר שווה משוורץ), בבארנס אנד נובל יש לפעמים מבצעים על הספרים שלהם (קרוב לסוני)..

netta12

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

יש בפילדלפיה, זה בערך שעה וחצי נסיעה מניו יורק

Danna P

New member
אין בניו יורק וול-מארט, אבל...

זה ממש לא בעיה למצוא, ספרים ומגזינים, תוכלי למצוא בבורדרס. אני קניתי בתאומים
אבל... יש בורדרס נראה לי גם בשדרה החמישית או איפשהו שם באיזור. בטויס אר אס, כמו שכבר אמרו לך, תוכלי למצוא את הבובות (ככה לפחות קראתי), ואת כל משחקי המולטימדיה (גיימבוי , פלייסטיישן וכל השאר)... לגבי הסרטים....המממ... אני זוכרת שלא היה קל למצוא, אבל שוב, בבורדרס יש גם אגף של וידאו ושם יש סרטים שלהן... אבל ליתר בטחון, שיבדוק בכל חנות וידאו שהוא עובר בה, סביר להניח שהוא ימצא... בהצלחה!

Super Keshet

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo46.gif יש גם בלונג אילנד...

שעה מניו יורק סיטי.... הייתי שם
מקום ממש שווה...יש שם וולמרט ששם יש הכללללללללל!

Mandyִ

New member
אווופס...../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

סליחה...קראתי מהר את ההודעה ולא שמתי
..(
קארינו´ש..) אז תאחלי לאבא שלך נסיעה טובה!!!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifזוכרים את ההפתעה?

זוכרים את ההפתעה שהכנתי עם השמות באנגלית?
ובכן, היא מוכנה
ומדהימה
אז קבלו אותה
*ויש ביותר גדול למי שמעוניין
*

ruth yehuda

New member
פש......... קארינוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

מ
ה
מ
ם

netta12

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo99.gif

קארין
!|
איזה יפה
מדהים
|
יפיפה
(רציתי לעשות לך משהו יפה אבל אין לי תוכנות
*תוקעת ת´ראש בקיר*
)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifגראצי../images/Emo24.gif

תנקיו נטוש, רות, אריאלוש

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif קארייין../images/Emo99.gif

אוי מיי גאאאאאאאאאאאד
זה מהמם

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifתנקס עמרוש../images/Emo24.gif

../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif../images/Emo41.gifאיזה מהמם../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

קארינווווווווווווווווווווווווווש איזה מהמם
די איזה השקעה...
זה ממש ממש מהמם

למעלה