...מחר זה קורה...

perrinat

New member
../images/Emo11.gif...מחר זה קורה...../images/Emo103.gif

הולכים לבית ספר
שיהיה לכולם בהצלחה בלימודים, עם המורים, עם החברים החדשים. ושיהיה כיף
מרינת
[ כולם מוזמנים לשרשר ברכות. ]

../images/Emo7.gif לאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo105.gif

לללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רוצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההה ה ה ה
איכססססססססססס אני וחברות שלי נתקענו בכיתה מלאה בפרחות ופקצותתתתתתת בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
למהה??
לא רוצה בצפרררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
בהצלחה לכולם ~

EOTA

New member
יוהווווו ../images/Emo88.gif

חזרתי.. אין לי פרחות וערסים בכיתה!!!!
בעצם יש פרחה אחת, והיא מה זה מזכירה לי את הפרחה מהכיתה שלך פרוגית.. חחח זאת ששמה את היד על הראש..
לא נוראאאא... מזל שרק אחת.. איזה כיתה שווה.. אבל המורה.. איכס... זה מחנך.. כאילו בן.. יאק, כזה אדיש.

michalas

New member
../images/Emo4.gif

בעע...שונאת...דיכאון...אין לי כוח...אני עומדת לבכות!! אני ממש ממש ממש לא רוצה לחזור ללמוד!! סעמקקקקקקק!! בוו..
שיהיה לכם בהצלחה בלה בלה בלה...ואל תבריזו
(רק לי מותק
)

למעלה