משקפיים שקופות - איפה וכמה

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך

O Boy

New member
../images/Emo11.gif משקפיים שקופות - איפה וכמה../images/Emo35.gif

כמו שאתם יודעים, אני עם שבר ביד... ביום שבת הייתי אמור לנסוע לכאוס לקנות בגדים, אבל אני יכול ללבוש רק גופיות עם הגבס... לכן ביום שבת אסע לשם, אקנה ג'ינס, כמה גופיות פשוטות ואני רוצה לקנות משקפיים שקופות בצבע שחור או צבע אחר. השאלה היא איפה וכמה עולה? מחפש המלצות...

dark eyes

New member
אם הינך

מתכוון למשקפי שמש אז הגעת למומחה.... משקפיים שקופות יפות קודפ כל לבעלי עור יחסית כהה לבהירים לא מומלץ... אם עד כאן מתאים לך אז נמשיך יש בכל המחירים יש את אלה שחושבים שמשקפי שמש ב 50 שקל זה טוב והולכים לשוק (לא אנשים משהו חכמים). ויש את אלה שילכו לאופטיקנה אירוקה וכדומה. יש יפות מאוד שרכשתי משכבר הימים (לפני עונה) של גוצ'י גדולות יפות עם מסגרת דקה כסופה מדובר על 900 שקל. אבל יש גם במחירים סבירים יותר.... מניסיון משקפיי שמש זה כייך שיש 3 זוגות ויותר כי אז זה הופך לאביזר אופנתי שמתים לכל בגד אישית לי יש 6 והזול מבניהם הוא הפנטזי משנה שעברה 300 שקל...הם סבירות אבל לא עמידות משהו לעומת האחרות אין כמו רלף לורן ורסצ'ה וגוצ'י....

O Boy

New member
אז זהו...

שאני גם נוהג להשקיע בכל פריט, אבל השנה החלטתי ללכת על משקפיים לא יקרות, משהו 250-300, מישהו ראה משקפי שמש יפות בסכום הזה?

keren201

New member
יש בדולצ'ה גבאנה

קניתי משקפיים שם מזה פצץ.... סוף...... ויש שם משקפיים בסכום הזה.... חחח...קניתי את המשקפיים של דולצ'ה גבאנה ב450, וקניתי עוד 3 זוגות בשנקין ב120 ש"ח,שיהיה להחלפה...מזה מאאאגניב....

O Boy

New member
אמממ...

ביום שבת אהיה בעזריאלי, אני מקווה שאני אמצא של דולצ'ה... ראיתם את המשקפי שמש של קסטרו מן? מה זה לא אהבתי.

למעלה