מתיחות מהעבר

Double U

New member
../images/Emo11.gifמתיחות מהעבר../images/Emo11.gif

האם אתם זוכרים מתיחות שהיו בעונות קודמות? אם כן, ספרו ופרטו
מה שאני זוכר: יצפאן טס ללונדון והתחפש לתושב אפגניסטן. הוא נכנס לחנות בגדי נשים בלונדון ומציג את עצמו ואומר שהוא צריך לקנות שמלה. המוכרת בחנות לא מבינה לשם מה גבר צריך שמלה והוא אומר שבאפגניסטן אין בעיה לגברים ללבוש שמלות. או משהו כזה
היא מראה לו מספר שמלות. יצפאן מוציא מספריים ומתחיל לגזור את השמלה שהיא מביאה לו
המוכרת (הבריטית) בשוק ולא מסתירה את זה עם מגוון הפרצופים הבריטים המופתעים שלה

O r c h i d

New member
הממ

יצפאן טס לאיזה מקום ומתחפש לאיש מוזר
הוא מכין גלידת שם שנראית כמו גלידת תות ומוכר אותה לאנשים ברחוב

wowit linoy

New member
יש גם..

שיצפאן עשה לכמה חבר'ה טובים בלונדון [אם אני לא טועה.] סיור ברכבת והתחיל להסתובב מסביב לכיכר ומתחיל להגיד 'דיס איז א..בניין' והוא עושה את זה חצי שעה והוא לא יכול יותר,הוא אומר לצלם 'דיי זהוו' ומתחיל להצחוק אעאעעעעע..איזה קורע.

CrazyYoYo

New member
אוי אני זוכר את זה../images/Emo6.gif זה היה ענק

אממ.. שניים טובים של יצפאן: 1) יצפאן התחפש למדריך בסיור באוטובוס בלונדון אם אני זוכר נכון. יצפאן לא הכי טוב באנגלית
וכשיגאל אמר לו באוזנייה "תגיד קנדי טוב קנדי רע" (נשמע כמו: קנדי טוב קנה דירה") הוא לא הבין וניסה לתרגם את זה לאנגלית
2) יצפאן היה מאמן או בעלים חדש של איזו קבוצת כדורגל בחו"ל. הוא אמר לשחקנים לבעוט בעיטת "donkey shot" (נשמע כמו: "דון קישוט") וברקע התנגן השיר "הווו דון קישוט, אל תיהיה כל כך תמים"
ואחר כך הוא אמר לאיזה שחקן להגיד "האו האו, פיספסת, האווו" והשחקן אמר "האו האו, פיס פסטה האו" וכמובן שהוא חטף ירידות מיצפאן

נזכרתי במתיחה כלשהו שעשו

אבל לא קשורה ליצפאן.. שהיתה איזו מסעדה ויענו שילמו לפי המשקל.. ששוקלים לפני שנכנסו למסעדה ואחרי, זה היה מגניב

נוסטלגיה../images/Emo9.gif

יוו איך אני זוכרת שהיו מתיחות<אני לא זוכרת איזה> שאני פשוט לא הפסקתי לצחוקקקקקקקקקקקקק פשוט נקרעתי על הרצפה הייתי מרוב צחוק ויצפאן הזה מלךךךךךךךךךךךךךךך
אחח איך הוא קורע אותי כל פעם מחדש

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלדעתי המתיחה הכי קורעת

זו המתיחה שעבדו על יגאל שילון
לפני 6-7 שנים יצפאן עשה מתיחה ליגאל שילון
יגאל תיכנן יום שישי אחד ללכת אל ההורים שלו לארוחת שישי ולהביא איתו כמה קלטות מהתוכניות הכי טובות שלו ויצפאן החליף לו את הקלטות בקלטות עם הפאשלות של התוכניות שלו

Double U

New member
../images/Emo6.gif

הייתה עוד מתיחה על יגאל שילון. שהוא התכונן לצפות עם אישתו והילדים שלו בפיספוסים ואז השידור הופסק או משהו כזה והוא חטף קריזה

O r c h i d

New member
יצפאן הוא ענק../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

חבל שהוא לא שם יותר:< מה שרשמת היה אחד הטובים של יצפאן, אבל אני צחקתי שם בעיקר בגלל המוכרת

למעלה