עדכונים בהרעורי הבה"ד...

joshh

New member
../images/Emo11.gifעדכונים בהרעורי הבה"ד...../images/Emo31.gif

אז כך, מה היה לנו היום. הייתי בבה"ד (בית משפט לדיני עבודה) היום, ומה גיליתי, שבה"ד המעניש אותנו על כך שלא הסכמנו לפשרה.. רצו בזמנו לתת לנו בערך כ 10% מסכום המגיע לנו, ואנחנו בשיא "חוצפתנו" לא הסכמנו לקבל רק 10% מהשכר שחברת אבטחה גנבה לנו מזעת אפינו, תוך סיכון נפשנו והכל למען הגנת האזרח מהשורה. מעבל לעובדה שכולנו (המאבטחים) סובלים מידי יום את היחס המשפיל הן מצד האזרחים והן מצד המעסיקים. לפחות את המינימום, השכר שלנו שיתנו כמו שצריך! מה יותר מצחיק הוא שקבלתי אחרי 6 שנים את החוזה שלי (רצו, הנתבעת, להציג אותו לבית הדין לראיה).מזל טוב לי(!!!), סוף סוף צילמו לי העתק. עכשיו שקראתי אותו לעומק הייתי בשוק מה כתוב בו. אני יכול להגיד בלב שלם שהחוזה לא שווה כלום. לפחות 5 - 6 סעיפים שם לא חוקיים ואף נוגדים את המוסר. החוזה כתוב כאילו איזה סטודנט שנה א' למשפטים עם בעיות אגו מטורפות כתב אותו. כל אדם מהשורה עם ידע מינמלי לחוק יכול לזהות חוזה השווה למסטיק כמו זה שכשהייתי צעיר וטיפש לאחר שהלחיצו אותי לחתום עליו ללא קריאה,היום אני רואה שלא הייתי צריך להלחץ שחתמי כי החתימה על החוזה שווה לחתימה על הסכם שלום עם שוויץ. אני לא יעלה כאן את הפרטים על המשפט. שזה יגמר אתם תקבלו את כל הסיפור בפרוטרוט. שיהיה לכם סופ"ש נפלא בנתיים.. Joshua

למעלה