שלום אני חדש!

Aeroguns

New member
../images/Emo11.gifשלום אני חדש!

שלום אני קורא כאן מדיי פעם [בחודש =\] אבל רציתי להצטרף ולהתחיל לכתוב ולהגיב [אם יהיה לי מה =\].. אני שומע זפלין דיי הרבה זמן אבל לא מכיר הרבה שירים..בסביבות 15..ורק את המוכרים יותר..נראהלי שהם המוכרים חח.. הלהקה האהובה עליי היא אירוסמית'.. אני בן 14 וחצי..מה עוד? קיצר מקווה שתקבלו אותי כאן
תודה :]

Chopstick

New member
בעע הגעת בזמן לא טוב,

דווקא עכשיו הפורום לא ממש פעיל, המנהל פרש וכל זה.. אבל ברוך הבא

Aeroguns

New member
כן ראיתי..=\

למה לא מחליפים אותו במישהו ותיק מהפורום כאן?

Aeroguns

New member
אוייי סליחה

עכשיו קראתי וראיתי שאתם רוצים לסגור את הפורום ולכתוב באגדות רוק.. זה דיי צודק אבל זה לא כללי מדיי? כי אם מישהו מעוניין לקרוא רק על זפלין..?=\

גם אני חושב שזה כללי מידי

אבל לצערי כנראה שאין מספיק מעריצי זפלין ישראלים בקהילות האינטרנט :\ ולמרות שהלהקה התפרקה לפני יותר מ 20 שנה אני חושב שיש מספיק נושאי זפלין לעוד עשור אחד לפחות

Aeroguns

New member
גם לדעתי יש על מה לדבר..

חבל שסתם יסגרו את הפורום ויכתבו על זפלין באגדות רוק..שזה כללי מדיי מדברים שם על עוד להקות חוץ מהם כמובן..

weird dust

New member
זה נכון שיש על מה לדבר

אבל אף אחד לא מביא נושא מישנהו פה ביקר בהופעה חייה שלהם איפה שהוא בעולם? מישהו ביקר בערב קאוורים ונהנה?

Aeroguns

New member
בעע הפורום יבש לא זז =\

חשבתי לד זפלין!! בטח מלא אנשים יהיו כאן =\

silvermarlin3

New member
אז תתעוררו ...

אם יעבירו את הפורום לאגדות רוק כמעט לא ידברו על לד זפלין שם...וזה חבל עדיף שישאר כאן... באופן אישי לי לא בא לשמוע כמו מיני להקות מוזרות שבקושי שמעו עליהם שמדברים עליהם באגדות רוק וגם שתמיד מערבים להקות בלאק מאטל מה שאני לא סובל .....בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה