שלום רב לכם!

neuron

New member
../images/Emo11.gif שלום רב לכם!

יש לי בבית שני ילדים מקסימים ו מ ת ו ק י ם!!! ולשניהם גם יש מספר גדול של חברים. אז עכשיו כשאני מצויד בחומרי הגלם הבסיסיים, כל מה שנותר לי זה לשאול אתכם על מתכונים לבישול ילדים. דרך אגב, זה לא חייב להיות בישול, אני באופן אישי דווקא נהנה יותר ממזון אפוי או צלוי. תודה מראש!!!

inbal76

New member
"מתכונים לבישול ילדים? ../images/Emo6.gif

לוקחים סיר גדול, שמים בתוכו ילד, מוסיפים מים, מרתיחים, ומבשלים 20 דקות על אש קטנה. מתוך הספר: מתכונים לקניבלים מתחילים

neuron

New member
ככה סתם?

בלי תיבול? ירקות? שמן (כדי שלא ידבקו לתחתית של הסיר)? ...ואם מה מקובל להגיש? אילו תוספות?

inbal76

New member
אמרת שהילדים מתוקים

אז תוסיף להם כמה טיפות לימון ויצא לך חמוץ-מתוק

inbal76

New member
בדיוק!

כמובן שזה יצא טוב יותר עם ילדים סינים, אבל אם אין אז אפשר גם עם ילדים ישראלים.

neuron

New member
ילדים סינים...

...אני אולי אדבר עם הפועל שעשה לנו את השיפוץ לפני חודש. אולי יש לו כמה.

zigd

New member
../images/Emo9.gif תןספות

צהרים טובים ושבת שלום מאחר וקראתי את הודעתך רק היום הינה לך תוספת מעניינת למתכון שרשמת יש אפשרות לאוסיף את הבעל לבשל על אש קטנה זמן קצר ורק לאחר מכן את החותנת . יוצא משהוא משהוא .

אם כבר דיברו פה על מתכון סיני

הרי שקל מאוד להכין משהו בסגנון סיני - גם לילדים: החומרים: כרוב חתוך לרצועות פלפלים חתוכים לרצועות בצל חתוך לרצועות גזר חתוך למקלות מעט שום כתוש מלח פלפל רוטב סויה אבקת זנגביל (ניתן להשיג בכל סופר) שמן לטיגון רצועות חזה עוף. אופן ההכנה: במחבת גדולה ורחבה מתחילים עם טיגון הפלפלפים, הבצל והגזר, שדורשים מעט יותר זמן לריכוך, מוסיפים את שאר הירקות, התבלינים, השום ורוטב הסויה ולבסוף גם את רצועות העוף. מערבבים היטב מעל להבה גדולה, שומרים שלא ישרף בתחתית. כמובן שיש עוד מתכונים, אבל אני מקווה שאנשים נוספים יכנסו וימליצו.

למעלה