שלום

• פותח הנושא humm
  • פורסם בתאריך

humm

New member
../images/Emo11.gif שלום ../images/Emo11.gif

שלום פורום תיקים באפילה
אני איתי מראש"צ... אני חובב תיקים באפילה ומקווה להתחיל לרשום בפורום רציתי להציע משהו.. הממ אני מעריץ של להקת הרוק אוונסנס.. ושאני רואה קטעי עיתונות של אוונסנס באינטרנט ותמונות וכו' אני ממש ממש מקווה ומנסה להשיג את העיתון.. עכשיו קיבלתי מחו"ל עותקים מהעיתון המוערך entertaiment weekly משנת 1998 שזה נחשב לנדיר כבר וקשה להשגה.. אם יש פה מעריצים ואפילו "גרופים" של הסדרה שמעוניינים ליצור קשר בשירשור הזה או במסרים ומעוניינים בעיתון מ1998 עם שער של תיקים באפילה וכתבה דיי גדולה.. ובכל העיתון... ואני לא איזה מישהו מוזר שיגבה ממכם הרבה כסף... אממ. אנלא יודע אם מישהו מעוניין אבל אני בכיוון של 15 שקל ולא יותר?.... אם מישהו רוצה אני ישמח לשמוע תגוהבה....... ביי ותודה שהקדשתם זמן לקרוא את זה
חג שמח וכשר

Chens15

New member
מזל טוב תהנה בפורום

אני אישית לא מכירה אותם אני אוהבת ישראלי ולד זפלין...:) קרייצ'ק המותק של התוכנית=> מאלדר הוא התם שאהבתו לא מתממשת (משחק אותה קשה להשגה) סקאלי הבחורה שלא מודעת למה שקורה סביבה....אכפת לה רק ממאלדר משולש האהבה של התוכנית...:) למרות שקריייצ'ק לא ממש קשור אליו...

לד זפלין../images/Emo35.gif כנסו../images/Emo70.gif

יש להם שיר sterway to heaven ואם עושים את הפזמון הפוך יש בזה הודעה שטנית במשך כל הפזמון!!! זה ממש מפחיד!!!

DarlingAdam

New member
איך לדעתך התחלתי לצפות?..

יצא לי לקרוא מאלדר/סקאלי/קרייצ'ק.. ;) ועניין אותי לראות מאיפה זה בא.

scoutlavie

New member
אתה מדבר על השער של הסרט?

כי זה היה ב-98. מה הסיבה לכתבנה , זה נשמע מענין ...הקום היחיד שאפשר להשיג דברים כאלה זה רק בכנסים של מד"ב..שאמצנם יש אחד מחר אבל הם נדירים, אז תיתן פרטים , זה נשמע טוב. יש לך עוד משהו?

humm

New member
יש לי רק את העיתון הזה הנה פרטים

אוקיי אני חושב שזה בנוגע לסרט.... שם הכתבה : X planations התקציר שלה הוא: what exactly do black oil, fema, and killer bees have to do with the price of corn in tunisia? we get to the bottom of it all--sort of

למעלה