10 הדברים שהכי מפחידים

spelling

New member
../images/Emo11.gif10 הדברים שהכי מפחידים../images/Emo11.gif

מה 10 הדברים שאתם הכי פוחדים מהם??? זה יהיה מעניין!

עונה..

אני לא בטוחה שיצאו 10 ולהיות ראשונה זה קצת מעצבן אבל.. 1-לדעתי הוא יסכם את כולם להשתתף בתוכנית FEAR FACTOR כי כל מה שמפחיד נמצא שם.חח 2-אמ..נמלים יתושים גוקים וחרקים 3-ולדעתי הוא במקום הראשון פשוט כבר אין לי כוח למחוק שיקרה משהו למישהו שאני אוהבת ו/או מכירה
4-שהמחשב יתקע-מפחיד.חחח 5-העליה לתיכון-אין לי מושג אם זה מתאים לפה 6-אני מאוד מאוד מפחדת מגבהים-אני עולה לקומה שלישית מביטה למטה ומקבלת בחילה 7-מכירים את כל הפארקים בארץ אני מפחדת להיתקע באחד המתקנים בסופרלנד.חח-למרות שהיתי ביורו פארק בחול ועליתי על כל המתקנים פתאום אני מפחדת
8-מפחיד אותי שההודעה תתיקע ואני אצטרך לכתוב הכול מחדש 9-טוב נו זה חשוב אבל יש כאלה שלא אוהבים שממדברים על זה ומעדיפים לקרוא/לדבר על זה בסוף-המלחמה שתבוא
10-הכול פשוט מפחיד אותי אפילו הצל שלי.חח אין לי מה לכתוב מה אני אעשה?

always be me mc

New member
10 הפחדים שלי../images/Emo121.gif

* למות
* להיקלע לפיגוע
* שיחטפו ו/או יאנסו אותי
* תאונת דרכים (וזה הגיוני בהתחשב בעובדה שפעם קצת עפתי על מכונית
) * פחד גבהים(לכן לא תמצאו אותי על גלגל ענק או מטפסת על הרים גבוהים להנאתי כי אני תמיד מפחדת ליפול
) * בתי חולים
* להתקע במעלית
* שמי שאני אוהבת יעזוב אותי בדרך זו או אחרת
* שמשהו יקרה לחברות שלי
* ג'וקים, עכבישים ועוד כל מיני חרקים מציקים
והאמת שגם מסמטאות חשוכות ומחושך לפעמים אבל זה בגלל הפחד השלישי שמניתי פה

אוי..ידעתי שכתבתי דברים שלא ממש

מפחידים,אני בהחלט מסכימה עם כל מה שכתבת ומתחברת לכל מה שכתבת

julie90

New member
10 הדברים הכי מפחידים ../images/Emo121.gif

נתחיל מהקל אל הכבד: 10. חרקים וחיות מוזרות
. 9. מעליות (טראומת ילדות, חח. לכן אני שונאת רבי-קומות). 8. גבהים (למרות שכבר לא פעם אחת גברתי על הפחד והוכחתי לעצמי שאני מסוגלת להתגבר). 7. אני פוחדת לסבול/לגרום סבל. 6. אני פודת להיכשל. 5. אני פוחדת לאכזב אנשים. 4. כל מה שקשור במיסטיקה והלא נודע. 3. מוות של אנשים שאני אוהבת/שקרובים אליי. 2. להיות חסרת אונים במצב מסוים מבלי היכולת לצאת ממנו (לדוגמא, כמו שגלי אמרה: חטיפה/אונס). 1. לא להגשים את עצמי ואת יעודי לפני מותי.

spelling

New member
../images/Emo186.gifהפחדים שלי!

*מוות ברור..וואי וואי לא עלינו 555 טפו טפו טפו... *מטוסים!כל טיסה אני משגע את כולם יש לי פחד שמשהו יקרה וזהוווווווווו אני נלחץ בצורות מטורפות!חחח *נחשים..אין אני לא מסוגל להסתכל אפילו בנישונל ג'אוגרפיק!אני פוחדדדדדדדדדד זה כזה חיה דוחה!וחלקה וארסית ואוכלת עכברים ומכישה! *שאני בחיים לא יפגוש את אליסההההההההההההה או יהיה בהופעה של קלי! *מצבים נוראיים כמו פיגוע,חטיפה,תאונה...לא עלינו! *שחס וחלילה יקרה משהו לאנשים שאני אוהב! *כל האיומים האלה שעוד כמה זמן יבוא אסטרואיד לכדור הארץ או יהיו גלים ענקיים וכאלה אללה יוסטור לא עלינו! *להתקע איכשהו במקום כמו מדבר שיש חושך ולא רואים כלום ולא יודעים לאן הולכים ויש חיות מסביב! *פחד לאבד את אחד מהחושים שלי!לא עלינו! *להתקע במעליתתת במיוחד בשקופה בקומה גבוהה!לא עלינו! חח איזה שירשור מבהיל!

always be me mc

New member
"שעוד מעט יבוא אסטרואיד לכדור הארץ"

מה זה פה? אמרגדון?? חח או שמא סמולוויל? ואל תפחד
לא יקרה כלום אני בטוחה

always be me mc

New member
אה כן ומרוב שארץ ישראל קטנה אז האסטרואיד

לא יראה אותה. סורי זה דרש

CheN323

New member
עונה, ברבע לשתיים בלילה

מאוד מאוד מפחידים:
מקקים
עם מחושים כאלה. אעאעאעאעאע
נמלים
כי יש לי טראומה מהם מגיל מאוד צעיר והן עושות לי פריחה
מקומות סגורים וקטנים. יש לי נטיה לקלסטרופוביה.
בע
לראות מישהו קורס פתאום {נגיד מהתקף לב או אפילפסיה או משו בסגנון
}
לעבור תאונת דרכים. אני חושבת שזה הכי נורא מבחינתי.
להיפרד ממישהו אהוב, בעקבות מוות או כל מיני מינים.
להתעורר יום אחד ולא לדעת מי אני/מה אני
להיאנס
להיחטף
מדוזות

למעלה