הם לא מכירים אותך

../images/Emo11.gif../images/Emo41.gifהם לא מכירים אותך../images/Emo41.gif../images/Emo11.gif

אחרי ששאלנו את אתי שאלות והכרנו אותה קצת יותר, הגיע הזמן לעלות קורבן חדש
. בכל שבוע קורבן אחר מהכותבים שלהפורום יצטרך להשיב על כל השאלות שנשאל אותו וככה נלמד להכיר אותו יותר טוב
אתי- אישה שמחלקת ממתקים
|
עמוס- A m 0 s
צליל- הציורים של יובל
בןבן (לפני שהוא מתגייס)- מה איקס
נוגה- mekl
דנע- A t z a
עמית- amitshilo
גיא- GuyHemed
הדר- the silence girl1
מתנסקי- matanky
הילי- הילי ילדת ירח1
עפרי- O f r i s h
נירוס- ניר86
רזרז- razM19
הגר- האגוש
רונית
אני אז כמו שהדגשתי ברשימה השבוע
עמוס ברגר
הוא המראויין שלנו!
אז.. יאללה, כבר מתחילים מוזמנים לשרשר לעמוס שאלות

amitshilo

New member
עמוס!../images/Emo9.gif

מה נשמע? אם היית יכול לשנות דבר אחד בעולם הזה, מה היית משנה?

A m 0 s

New member
אההממ.. נראה לי שהייתי משנה את..

כל האנשים המושחתים והצבועים.. בן אדם צבוע זה הבן אדם הכי דוחה שיכול להיות אני פשוט הייתי משמיד אותם!! עדיף אדם שיגיד לך את כל האמת בפרצוף גם היא קצת כואבת אבל בן אדם שישחק אותה חבר שלך ואז ילכלך עליך מאחורי הגב זה פשוט דוחה.. אההמ... גם הייתי משמיד את אירן ו... נו יש עוד המון דברים לא יודע...

עמוס../images/Emo3.gif

שאלה שבטוח מעניינת את כולם... מה עובר עליך.. מה אתה מרגיש כשאתה מפספס את ה בדנה ברגר ולא יוצא לך דנה ברגר אלא הדגש|דנה ברגר?? אתה בטח אכול מבפנים
איך אתה מתמודד עם זה?

A m 0 s

New member
מה שקורה לי זה אחרי זה, זה שאני פשוט..

מתעלל בעצמי וצועק על עצמי במראה ואחר כך צם במשך 40 יום ו40 לילה... בכל התקופה הזאת אני גם לא רואה טלוויזיה ולא עושה שום דבר שיכול לגרום לי להנאה.. והכי גרוע זה שאני גם שומע מזרחית כ - 4 שעות ביום... חחח!!! תשובה מספקת??

A m 0 s

New member
האמת היא ש...

אפעם לא באמת דיברתי איתה, אני הולך לכמעט כל הופעה שלה במרכז אבל אני אפעם לא הולך אליה אחרי ההופעה כמו שהרבה אנשים עושים.. האמת אני לא יודע למה!! ה"מפגשים" היחדים שלי איתה זה שפשוט בהופעות יש את השירים החדשים חדשים ואני תמיד יושב מקדימה אז אני פשוט שר את השירים כי אני יודע בר את כולם בע"פ ומה שקורה זה שכל השיר היא פשוט שרה אליי... ואני פשוט רוצה למות
.. חוצמזה אולי אני גם אתקשר אליה השבוע כדי לשאול אותה כמה שאלות... אז תחזיקו לי אצבעות שצרויה (להב) תיתן לי ת'מס' שלה..

mekl

New member
עמוסמוססס../images/Emo98.gif

מה הצבע האהוב עלייך? יש לך אחים? כמה? בן כמה אתה? מה השם משפחה שלך לעזאזל?
מה היית לוקח לאי בודד? מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות? איך אתה בלימודים? מה האייקון המועדף עלייך? (ולא, הדגש לא נחשב) מה אתה הכי אוהב לאכול? אתה רואה הישרדות? אם כן, מי המועמד המועדף עלייך? מה היית רוצה להיות כשתהיה גדול?
מי הבן אדם בפורום שהכי היית רוצה להביא לו
ולמה? מה אתה האומר על החפירה הנחמדה שלי עד עכשיו? האם אתה הולך להדגיש את השאלות שלי כשתענה? כמה פעמים הולכת להופיע המילה דנה ברגר(2 מילים, תהיו קטנוניים..)בתשובות שלך? זהו נמאס

A m 0 s

New member
נוגוש../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif...

מה הצבע האהוב עלייך? אהמממ... כחול תכלת, סגול, ורוד - - צבעים של בנות
יש לך אחים? כמה? אין לי אחים!! בן כמה אתה? 14 מה השם משפחה שלך לעזאזל? אם את תשימי תמונה אני אגיד את השם משפחה שלי.. מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה ואתם יודעים - הדיסקים של... וכדי לשמוע אותם צריך כמובן דיסקמן ומלאי עצום של בטריות או שפשוט זה יהיה דיסקמן סולארי -- נשמע מגניב!! מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות? לנגן, לצעוק, לצרוח, לדבר, לאכול - לפעמים גם לשיר.... להיוות פעיל!! איך אתה בלימודים? בזמן האחרון הכי חרא שיש - ועוד לחשוב שפעם הייתי הכי מצטיין בכיתה.. --- לפחות כל המורות חולות עליי.. מה האייקון המועדף עלייך? זה משתנה אבל נראה לי ש
מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל... אתה רואה הישרדות? כן!! אם כן, מי המועמד המועדף עלייך? ליה!! אבל הדפוקים האלה העיפו אותה בני זונות!! מה היית רוצה להיות כשתהיה גדול? אהממממ.... מי הבן אדם בפורום שהכי היית רוצה להביא לו ולמה? להביא לו מה? מה אתה האומר על החפירה הנחמדה שלי עד עכשיו? את חמודה!! האם אתה הולך להדגיש את השאלות שלי כשתענה? לא!! כמה פעמים הולכת להופיע המילה דנה ברגר(2 מילים, תהיו קטנוניים..)בתשובות שלך? ראיתם אפילו פעם אחת זה לא הופיע אצלי... חח.. *נוגה לא יודע למה אני פשוט אוהב אותך!! חחח..

mekl

New member
אוקיי אז ככה:

חוצפן!
אני דואגת לטובתך, אם תראה תמונה שלי אתה תחטוף שווץ, ככה אתה לא סומך עליי? אני נראית לך פדופיל?
יםים, אתי וצלילע יאשרו את קיומי
וסליחה, התכוונתי-להביא לו
שכחתי

A m 0 s

New member
חחח..

את ממש חומץ לימון
את בטח לא כזאת מכוערת וגם אם כן מהשחשוב זה האופי לא היופי!! (((((((((((((((((((((((((((((וכותבים *שבץ מאמי))))))))))))))))))))))))))) חחח יום קסום!!

mekl

New member
../images/Emo11.gif

ומה אם התכוונתי לשווץ כמו שולץ?

A m 0 s

New member
אההמ...

כולם!! חח..
נראה לי שיתאים לך הראשון שלה (שנושא את שמה) זה ממש אלבום רוק של שנות התשעים אלבום מדהים - חוצמזה בזמן האחרון אני ממש שומע אותו בלופים, דבר שלא תמיד היה קורה לי עם האלבום הזה אבל ככל שעובר הזמן אינ יותר ויותר מתחבר אליו.. אז הראשון.. ואחרי כל החפירה הזאת דיר בלאק אם את לא קונה אותו!!!

../images/Emo6.gif

מגיע לי דיסק חינם בטאוור רקורדס.. אמרתי שאני לא קונה דיסקים אחרי הקנייה של ה13 במכה.. ואז ראיתי דיסק נדיר של ג'נגו.. ואין מצב שאני יעזוב את ראשון בלי לקנות אותו
אז אחרי 14 ממש אסור לי!

למעלה