Mr. Brightside

DesertRose7

New member
../images/Emo11.gifMr. Brightside

חיכינו לזה הרבה.. זה הגיע (צפוי שידלוף כמה ימים לפני אה?!) לדעתי, דאגי לא צריך לשיר..לא בשיר הזה!!!!!! ובכלל.. שהיו משאירים את השיר הזה לברנדון וזהו. לא נוגעים בשירים כאלה. דווקא מנגנים את זה ממש יפה- אהבתי.. ודני.. אמממ.. טוב נו זה דני! הקול שלו יכול לעשות כל כך הרבה דברים.. היה עדף לתת לדני לשיר את כל השיר וזהו.

איך בדיוק מורידים?!?!../images/Emo12.gif ../images/Emo80.gif

אין אפשרות של לחיצה להורדה....
מישו יכול אולי פליז להסביר לי?!?!

DesertRose7

New member
אז ככה..

את לוחצת על FREE ואז זה מתחיל לספור לך שניות לאחור אחרי כמה שניות יהיה לך איפה ללחוץ להורדה

אני דווקא חולקת על דעתך שחר.. ../images/Emo80.gif

אני חושבת שדאגי שר פה ממש ממש ממש יפה!
והשיר הזה זה אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם! וברור שהביצוע של הקילרס הכי טוב ויפה! אבל אני חייבת להודות שממש התרשמתי לטובה עכשיו מהביצוע של מקפליי לשיר הזה!!!
הם פשוט מדהימים!

בטלקאפ

New member
הממ

המקור כמובן שיותר יפה. אבל הביצוע שלהם בכלל לא רע,אפשר אפילו לומר שאהבתי

M c F l y

New member
כמה שאני אוהבת את דאגי...

בשיר הזה הוא פשוט לא.. הוא נשמע כאילו הוא מתאמץ יותר מידי..גם.. ותודה שחר על השיר

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

זה דאגי.. וכולנו אוהבים אותו (
) אבל יש מצבים שצריך להגיד לו - לא! שישיר משהו אחר..

MayLuvsDoug

New member
נמ../images/Emo9.gif אני חושבת ש..

הוא שר שם נורא חמוד. חחחח לודעת מה אתן רוצות ממנו! אני נורא אוהבת את זה. דני, כמו תמיד.. כמובן. הגרסה של הקילרז באמת יותר טובה, אבל נו, אני מתה על זאתי. לא מסכימה איתכן בנוגע לדאגי.

bar jones

New member
../images/Emo66.gifהשיר ממש טוווב../images/Emo66.gif

חחח אתן רואות? בסוף יצא שרובכן אוהבות את השיר למרות שהרוה חשבו שלא יאהבו... לדעתי זה טוווב! לא כמו הקילרז, אבל טובבב! קיצור, אני פשוט מתה עליהם... ודני, טוב, הוא מדהייים בכל מצב... וצ'חרי צודקת, אכן הכי כיף יפה אם דני היה שר הכל.. הקול שלו זה פשוט אגדההההההה!

../images/Emo23.gif אוהבת את השיר../images/Emo23.gif

איזה מאמוקש! אני שומעת את השיר ואני כותבת קצת קשה להיתרכז אתם יודעות.. אהבתי את השיר מאודדדדדדדדדד לימרות שהוא לא ניגמר ונקווה שהוא לא יגמר לעולם!!!!! איי איזה קוללל אהבתי את השילוב של דאגי ודני אייי
אייי תודעע שחר!!!!!!!!!1 תודעעעעעעעע

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo99.gif

אני דווקא ממש אהבתי. השיר הזה מתאים לדאגי, והוא נשמע טוב. אנלא חושבת שהקול של דני מתאים לשיר, לפחות לא לכל השיר... תודה שחר

D4Ever

New member
מאאאגניב! תודה שחר!

אני מסכימה עם לא לגעת בשירים כאלה! ובטח שלא קאוור לקילרס! אבל בקטנה הם נשמעים טוב והקאוור בסדר ודאגי נשמע שיא החמוד!

bustedit

New member
איזה חאאאמוד דאגיי../images/Emo99.gif

כל פעם שאני שומעת ת'קול שלו אני מתה מצחוק כמו בשיר deck the halls חחחחחחחחחחחח יש לו קול ילדותי כזה וקורע
אבל הוא שר ממש יפה שם אני לא מבינה מה אתן רוצות מימנו
ודני.. טוב.. זה דני

just jenny

New member
חחחח כפרעליהם../images/Emo23.gif

דאגי שר מוזר, כאילו יש לו קול עדין כזה... אבל חמוד
דני באמת שר הכי יפה שם
!

למעלה