REMEMBER NOTHING

ברודי

New member
../images/Emo11.gif REMEMBER NOTHING ../images/Emo11.gif

לא, לא ראיתי את כל הפרק ואני הולכת לדבר עליו, פשוט שבדר"כ פרקים שאני לא רואה אני קוראת (מרפרפת) ולא שואלת, אבל עכשיו כשהזיזו את השעה של זינה יוצא לי לראות את ה-15 ד´ האחרונות, ואני לא הבנתי מה הלך שמה. מה שגם הייתי קוראת אבל זה באנגלית ואין לי קריזה. גם זה לא בדיוק מה יש בפרק אלא יותר דעות של אנשים ולמה נדמה להם שמזיז לי מה דעתם על הפרק. בכל אופן הגעתי בקטע שזינה וגבריאל נמצאות באיזה בית ואז באים החיילים ותופסים אותם ולוקחים אותם למין שלושה כלובים שתלויים באוויר... אז ממש לא הבנתי איך פתאום באמצע הקרב בחדר האוכל ההוא הם קפצו לאיזה מקדש. כאילו מה עם זה... גם- על איזה חתונה הם דיברו כשהם היו בכלוב ("כנראה שנצטרך לדחות את החתונה..."?!) מה המבטים האלה בין גבריאל ללסיוס וגם המבט החכם משהוא על הפרצוף של זינה בסיגנון משהוא-מתבשל-כאן. (מה קרה לתסרוקת של זינה?! ולמה?!!!!) אם מישהוא ירצה לשתף יהיה יותר מנחמד מצידו.

gabrielle

New member
אזזזזזזז ככה.

בתחילת הפרק זינה הורגת את הנער ואז היא נכנסת למקדש ואלות הגורל מחזירות את החיים שלה ומצב שבו זינה הנסיכה הלוחמת לא היתה קיימת ואח שלה חזר לחיים אבל אמא שלה מתה. אסור לה להקיז דם כי אם היא עושה את זה היא חוזרת למצב הרגיל. זינה היתה צריכה להתחתן אם איזה אחד לא זוכרת איך קראו לו והם דחו את החתונה כמה פעמים בגלל הפשיטה של קורטיז על הכפר שלהם... המבטים בין גבריאל לליסיוס הם מובנים מאליו בגלל שהוא התאהב בה.. ( כמובן שהוא התאהב בה... ) .... עניתי על הכל?

ברודי

New member
kinda

לא הסברת מה עובר לזינה על השיער
סתם, סבבה!! אבל שנייה, כאילו הם מחקו את העבר שלה? כי ת´כלס היא ידעה להילחם אז לא מחקו אותה.... ואיך גבריאל קפצה לכל הקטע הזה? אם זינה לא לוחמת, איך הם הכירו?! ולמה זה שאמור להתחתן עם זינה מתאהב בגבריאל?! לא שיש לי בעיה עם זה אבל זה לא אמור להפריע לזינה?! (שמישהוא אחר מאוהב בגבריאל חוץ ממנה
LOLOLOL סתם נו, הפוך.)

הממ...

לייסיאוס הוא אח של זינה, לא זה שזינה אמורה להתחתן איתו...
במציאות הזאת, גבריאל הופכת לשפחה, וזינה רואה אותה ומזהה אותה, וקונה אותה כאילו בשביל עצמה, אבל בעצם מעניקה לה חופש...

סליחה! תיקון טעות...../images/Emo9.gif

אין לי מושג מאיפה זה בא לי. זינה לא קונה את גבריאל, היא שיחררה אותה... מתישהו זינה מבינה שהעולם האמיתי יותר מתאים לה, ולכן הורגת את אחד החיילים וחוזרת למציאות שבה היא נסיכה לוחמת

ברודי

New member
אבל...אבל...

ליסיאוס אמר לזינה שכנראה הם שוב יצטרכו לבטל את החתונה. אז כאילו זה דאחקה בין אחים... חשבתי שהיא אמורה להתחתן איתו, וזה באמת קצת לא הסתדר... צירוף מקרים קצת נדיר מדי הייתי אומרת שזינה פגשה את גבריאל. מה שגם- היא באמת תיכננה לחיות עד סוף ימיה כאישה רגילה כשבמוח שלה יש זיכרונות מהחיים האמיתיים שלה?! כ"כ לא מסתדר לי... בכל אופן מישהוא יכול לסדר לי תמונות של בעלה (המנוח, ותודה לקאליסטו) של גבריאל?! (שנכון לכרגע ברח לי בצורה מבישה למדי השם שלו אבל אני זוכרת שזה מתחיל עם פ´)

gabrielle

New member
תודה לקליסטו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אה- את שמחה שקליסטו רצחה את בעלה?! את נורמלית?! מה נסגר?? * דורשת הסבר * וקראו לו- פרדיקוס. ז"ל.

ברודי

New member
אוקי אנחנו נעשה ככה.

אני אציע לך מספר של חפצים ואת תבחרי איזה מהם אני אזרוק עלייך...
יש מונח כזה...קוראים לו ציניות. "ותודה לקליסטו" זה אמור להביע- ותודה באמת לקליסטו. כל מה שגורם לגבריאל לבכות מצער...
נכנס לרשימה השחורה שלי. (למרות שקאליסטו משעשעת אותי...אנטיפתית כזאתי)

gabrielle

New member
חחחחחחחח../images/Emo13.gif

חחח איזה חמודה. חחח תאמיני לי שאני מכירה טוב טוב את המושג ציניות ואם תשאלי פה כמה אנשים אני בטוחה שהם ידעו לספר כמה צינית אני... בכל נושא שבעולם
בכל מיקרה- הבהלת אותי מאוד, והמשפט הזה באמת לא היה מתאים, במיוחד לא לך לכן לא הבנתי וקפצתי מהכיסא ככה...
בכל מיקרה, קליסטו אכן יכולה להיות משעשעת לפעמיים- אבל....שתלך לה*דיין. את יכולה בבקשה לזרוק עלי מגנום דאבל? אני רעבה ובא לי...

ברודי

New member
../images/Emo5.gif בסדר, אבל יש לי רק עם אגוזים.

תפסי... (התמונה עם מחיר שלא תגידי אני פרסית...
, זה ובאתר של שטראוס שמים מחירים בתוך התמונה ולא היה לי קריזה למחוק)

למעלה