classic

New member
../images/Emo11.gif

איך אפשר לכעוס עליך. מה שעשית היה הדבר הכי פוגע בעולם. רצית לזרוק את החיים שלך לפח כי אתה חושב שאין לך כלום. זה פשוט מעליב שאתה לא רואה שיש לך כ"כ הרבה. בד"כ ילדים הם הכל בשביל ההורים שלהם ואנחנו ואמא פשוט לא היינו מספיק. והעניין הוא שאני פשוט לא מסוגלת לכעוס עליך. אתה עדיין חולה, למרות שאתה טוען שלא, ואני פשוט לא מסוגלת להגיד לך את כל זה. על כל דבר שיוצא לי מהפה אני חושבת עשר פעמים רק כדי שלא תיפגע, כדי שלא תצא לך עוד איזו תגובה בלי פרופורציה, כי אני פשוט לא מסוגלת להתמודד יותר עם ההתפרצויות האלו. אני, שחשבתי על שירות קרוב לבית, לא יכולה לחכות כבר לגיוס כי החיים בבית מסובכים. לא רע לי, אבל להיות כ"כ מודעת לעצמי. אי אפשר פשוט להשתחרר. ביום שבו עשית את זה חשבתי שהחיים שלנו נגמרו. שהדברים לא יחזרו לעולם להיות כמו שהם היו. אבל הנה אנחנו, יותר מחצי שנה אח"כ וכולנו כאן, ומתפקדים. אומרים "מה שלא הורג מחשל". וזה נכון. אני בנאדם הרבה יותר חזק עכשיו. ההכנה הכי טובה שיכולה להיות לחיים. ועדיין קשה לסלוח. גם על ההרגשה שאנחנו לא מספיק חשובות, גם על השקרים, על הפגיעות הרבות. ואני פשוט לא מסוגלת לכעוס עליך. רק לפעמים, בפנים, בשקט. אצל הפסיכולוגית. אבל לא יותר מזה. אבל הכי חשוב לי שתדע שאני עדיין אוהבת אותך. למרות שלפעמים אנחנו רבים, למרות שקשה לשנינו, ולמרות שלפעמים אתה אומר שאני לא. אני כן. מאוד.

clairvoyance

New member
אין הרבה מילים...

קראתי, ואין הרבה מילים. טוב שאת כותבת, מוציאה את זה החוצה. זה הכי חשוב, בתור דבר ראשון. והמודעות... המודעות מכאיבה.. בודקים כל רגע, מנתחים כל צעד, כל תזוזה. אני רק יכולה להציע את הזמן... חצי שנה זה כל כך הרבה, כל כך מעט. ולגבי אביך (הכוונה לאביך, נכון?), הוא זקוק לתמיכה.. הכי טובה שיש.. אני בטוחה שיש לו הרבה מה להתמודד עכשיו בעצמו.. הרגשות אשם, על שפגע בכם, על המאבק שלו חזרה אל צף החיים, איך להמשיך הלאה.. אני מאחלת לכולכם, הצלחה בדרך אל חיים... טובים יותר.. ובאמת שזה רק ניסיון עלוב.. לתת פה כמה מילים... שבעצם לא אומרות הרבה...

אם הוא חולה

אני מעריכה שהוא מתמודד עם הגיון אחר משלך. הוא מתמודד עם מחשבות שמעיקות עליו והוא לא שולט בהם. הוא רוצה לפתור את עצמו ואותכם מהסבל הזה. אולי דווקא כן מתוך אהבה אליכם עשה את מה שעשה. אני מאחלת לך שיהיה לך את הסבלנות והכוח להתמודד עם המצב שלו. מכל ה

למעלה