איזה קטע.. פורום חדש זה כאילו על התוכנית רדיו, נכון
O o O Y O o New member 3/8/03 #1 ../images/Emo110.gif איזה קטע.. פורום חדש../images/Emo70.gif זה כאילו על התוכנית רדיו, נכון
M moon light2 New member 3/8/03 #3 ../images/Emo50.gifעם הפורום../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif
O o O Y O o New member 3/8/03 #4 ../images/Emo110.gif ../images/Emo13.gif בהצלחה עם הפורום! (באם נשמעתי קצת.. הממ.. אוחצ' שהודעה הראשית.. רציתי לציין שאני לא.. )
../images/Emo110.gif ../images/Emo13.gif בהצלחה עם הפורום! (באם נשמעתי קצת.. הממ.. אוחצ' שהודעה הראשית.. רציתי לציין שאני לא.. )
ל לירונר New member 10/8/03 #5 המון המון ../images/Emo49.gif על פתיחת הפורום ! אני רואה שמקבל הפנים של "בנים בלבד" (255) כבר הגיע. אז בשם ההנהלה (אנוכי לירו וגלעד יא) שיהיה לכם המון בהמשך.
המון המון ../images/Emo49.gif על פתיחת הפורום ! אני רואה שמקבל הפנים של "בנים בלבד" (255) כבר הגיע. אז בשם ההנהלה (אנוכי לירו וגלעד יא) שיהיה לכם המון בהמשך.
O o O Y O o New member 10/8/03 #8 ../images/Emo110.gif לירוני, אני חושב שבתור מנהל פורום, אתה צריך לדעת את זה: הודעה מוקפצת אם היא מכילה יותר מ- 10 תווים. הודעה מוקפת אם יש בה אומוטיקונים. הודעה לא תוקפץ ברגע שיעברו 3 ימים ממועד פירסומה.
../images/Emo110.gif לירוני, אני חושב שבתור מנהל פורום, אתה צריך לדעת את זה: הודעה מוקפצת אם היא מכילה יותר מ- 10 תווים. הודעה מוקפת אם יש בה אומוטיקונים. הודעה לא תוקפץ ברגע שיעברו 3 ימים ממועד פירסומה.
L Luckybob New member 10/8/03 #9 בהצלחה עם הפורום החדש! ../images/Emo6.gif ויובל, הגיע הזמן להפסיק להתכחש למה שאתה....
O o O Y O o New member 11/8/03 #11 ../images/Emo110.gif אני לא אוחצ'.. טוב נו.. קצת.. וגם זה תלוי באיך שבא לי.. יש פעמים שנורא בא לי להיות אוחצ', ואני אני פאג לא נורמלי.. ויש פעמים שאני סתם יובל שמישהו עלול לחשוב בטעות שהוא סטרייט, אבל אותו אחד טועה טעות מרה!
../images/Emo110.gif אני לא אוחצ'.. טוב נו.. קצת.. וגם זה תלוי באיך שבא לי.. יש פעמים שנורא בא לי להיות אוחצ', ואני אני פאג לא נורמלי.. ויש פעמים שאני סתם יובל שמישהו עלול לחשוב בטעות שהוא סטרייט, אבל אותו אחד טועה טעות מרה!
ל ליxור New member 13/8/03 #12 סליחה על הבורו, אבל... על איזו תוכנית בדיוק מדובר שמעתי על זה משו, אבל אני לא יודע איפה זה משודר ומתי...
סליחה על הבורו, אבל... על איזו תוכנית בדיוק מדובר שמעתי על זה משו, אבל אני לא יודע איפה זה משודר ומתי...
S sage1234 New member 27/8/03 #14 נו באמת גאים באוויר רדיו לב המדינה יום שבת 2000-2200 91, 93.3 89.1 FM