דיון סופשבוע

../images/Emo110.gifדיון סופשבוע../images/Emo110.gif

האם באמת היה פספוס
כפי שרובכם בוודאי יודעים,בתחילת הקריירה של ליאל-היא ניסתה להצליח בארץ.היא לא הצליחה ועברה הלאה,לאירופה.
יש הטוענים שבמידה וליאל הייתה משקיעה יותר ביחסי הציבור שלה עם הקליפ 'רואים עלי',היא הייתה מצליחה יותר בארץ.מה דעתכם על כך?
האם אתם באמת מגדירים את חוסר ההצלחה של ליאל בארץ כ'פספוס' מבחינתה, או שלדעתכם כל מה שקרה לה בארץ רק חיזק אותה ונתן לה כח לנסות גם במקומות אחרים?
האם אתם מגדירים את חוסר ההצלחה של ליאל בארץ כ'פספוס' בכל הקשור לישראל?[מעריצים בארץ/דיסקים בעברית/קליפים בעברית..]
האם אתם מאמינים שבעקבות שיתוף הפעולה של ליאל עם הסקורפיונס/בריאן אדאמס וכעת אפילו עם הלהקה "Six4One" גורמת לליאל להצליח יותר בארץ
האם לדעתכם ליאל יכולה [וכדאי לה] לנסות לשנות את ה'פספוס' הזה פעם נוספת ולהשקיע את הקריירה של בישראל?

°°NaTaLi°°

New member
שלי

לפי דעתי ליאל עושה טעות שהיא אפילו לא מנסה להצליח בארץ!! וזה באמת פיספוס גדול! כי היא יכולה להיות הזמרת הכי גדולה בארץ!! והיא תיהיה בעולם!!! זה בטוח!! לפי דעתי בעקבות הסקורפיונס ליאל מצליחה יותר בארץ נכון להרגע! לפי דעתי ליאל צריכה לנסות להשקיע גם בישראל,הרה בכל מקום שהיא נמצאת יודעים שהיא מישראל, אבל מה זה שווה שהיא שרה רק בח"ול ויודעים שהיא ישראלית... כאילו היא מופיעה רק בח"ול ולצערי כמעט ולא מכירים אותה בארץ ובשבילי זאת הכזבה גדולה! מכיוון שהיא ממש כוכבת!! יש לה קול מדהים!!!!!

יכול להיות..

שהיא באמת עושה טעות שהיא לא מנסה שוב, אבל בסה"כ,היא כבר מצליחה בח"ול.. וכולם יודעים שח"ול,כשמדובר בכמה ארצות,שנותנים לה כבוד והכל.. אז זה שווה את זה, לעומת להשקיע בארץ שלך אחרי שנתנו לך יחס מזלזל. אני,אישית,לא אוהבת זלזול,זה אחד הדברים שהכי פוגעים, ובכלל,כשלא מעריכים... ליאל לא צריכה רק לעבוד ולנסות להוכיח את עצמה שוב ושוב, אם היא כבר מצאה מקום שטוב לה בו-היא צריכה להשאר בו. זה המזל והגורל... ^זאת דעתי לפחות...^

nitzan111

New member
אני חושבת שכשהיא הוציאה

את בת כנרת היא הייתה קטנה מידי. סך הכל בת 13 וזה באמת גיל שהיא עדיין לא יכלה להצליח כל כך. היא גם שרה תכנים לא מתאימים כל כך לגיל שלה. כי סך הכל זמרות צעירות ( כלומר ילדות) פונות לאותו קהל יעד. אם היא כבר מצליחה בחו"ל היא צריכה להתמקד שם. ההצלחה בארץ תבוא אחר כך כבדרך אגב...

אני אהבתי אותה מההתחלה,

כבר כשהייתה קטנה היא כבשה אותי, ולכן אני קצת חולקת על דעתך.. אבל זאת הדעה שלי.. מה שנכון,היא שבאמת ההצלחה בארץ מגיעה לה כבדרך אגב, זאת עובדה שברגע שהיא נבחרה לייצג את שוויץ, פתאום כולם מתחילים לדבר עליה... עדיף מאוחר מאשר לעולם לא

nitzan111

New member
גם אני אהבתי אותה מאד

כבר מהתוכנית הראשונה של בראבו. וראיתי את הגמר בערך 1000000000 פעמים. ואין לך מושג כמה חיכיתי שייצא "בת כנרת" אבל כשאני חושבת על בני נוער טיפוסיים בני 13 ששומעים "איפה אתה אחי" זה פשוט לא מסתדר לי. אלה לא שירים שבנויים להפוך ללהיטים. ואני לא אומרת שהם לא יפים, להפך, בימינו שיר לא צריך הרבה כדי להפוך ללהיט - כל שיר חסר תוכן של שרית חדד מיד הושמע בכל מקום...

../images/Emo128.gif

את בחרת כ"דוגמא" שיר שמלכתחילה,לדעתי,לא נועד להיות להיט.. השיר "איפה אתה אחי" זה אחד השירים הכי מרגשים, הוא עם יותר מדי מסר בשביל להיות להיט, בשביל לאהוב אותו צריך להקשיב גם למילים ולהבין מעבר..., כשנתתי פעם אחת לחברה שלי,שהיא בכלל לא ילידת הארץ,לשמוע את השיר-היא פרצה בבכי ואמרה לי "תראי,יש לי צמרמורת",ואני בחיים לא אשכח את זה.. ואני עדיין חושבת שהקול שהיה לליאל כשהייתה בת 13 הוא מה שגרם לי לכבוש אותה,אני לא אכליל בחיים ואגיד "היא לא שונה מהשאר",כי זאת טעות, כל אחד שונה.. וליאל מאוד שונה ומיוחדת מהשאר.

nitzan111

New member
חוץ מזה שליאל

מההתחלה יצאה בהצהרות גדולות לגבי חו"ל. וישראלים לא אוהבים לפרגן... ("מה פתאום ילדה בת 14, חושבת את עצמה עד כדי כך שמשווה עצמה לסלין דיון..." "מסכנה הילדה מנפחים אותה באשליות ועוד כמה שנים זה יתפוצץ לה בפרצוף..." )- אין לך מושג כמה פעמים שמעתי משפטים כאלה בהקשר של ליאל... יש תחושה שמאד אוהבים לרדת על ליאל בארץ...

../images/Emo45.gif

מעצבן אותי רק דבר אחד. שבאמת משווים אותה לסלין דיון כל הזמן. וזה בגלל שליאל כל הזמן מזכירה כמה שהיא מעריכה את הזמרת הזאת. כשאמרו שליאל דומה לעפרה חזה-ליאל רק אמרה כמה שהיא דומה לעצמה ולא לאף אחד אחר,אז מה עכשיו..?! בקיצור,יש משהו בדברייך. [כן,אני אובייקטיבית..]

אממ לדעתי....

מה שליאל עשתה היה ממש טוב , היא לא הייתה צריכה להשאר בארץ, כי היא שווה הרבה יותר פירסום מאשר רק בארץ, וגם פה לא מעריכים אותה מספיק. בארץ חושבים שהיא עוד סתם ילדה שמנסה להתפרסם וזה ממש לא ככה , ליאל היא הדבר הכי יפה שיש ועם הקול הכי נדיר ומדהים שיש .. אני לא הכרתי אחת שיש לה קול כמו של ליאל.

למעלה