התוכנית היומית-החל מאתמול

loveyourself

New member
../images/Emo110.gifהתוכנית היומית-החל מאתמול../images/Emo8.gif

מידי יום נפתח שרשור (ושלא תחשבו שאני זאת שאפתח כל יום, אני מאוד אשמח אם כל יום יפתח מישהו אחר, או שמישהו אחד יהיה אחראי על הפינה היומית
) על התוכנית היומית, ונתחיל בתוכנית של אתמול שדיברה על נושא מאוד מעניין: אנשים שלא מוכנים להתבגר, וזה מטריד את בני משפחתם וחבריהם
מה הכי אהבתם בתוכנית
מה דעתכם על נושא התוכנית
עם אילו מדבריו של ד"ר פיל הכי הסכמתם
מהי המסקנה הסופית שלכם מהתוכנית

תוכנית יומית

היי, אני מיכל ואני מנסה לראות את התוכנית כל יום. על התוכנית אתמול, לחשוב שאני בת 21 וגם לפעמים קצת עדיין ילדה קטנה, ואני עדיין אוהבת ורוד, ואת החיות והדובים שלי במיטה מאז שהייתי קטנה ודברים שקיבלתי מתנה אבל יש גבול. יש גבול להיות תלויה בשמיכה ובבובה ולחיות חיים נורמאלים. (לא הספקתי לראות את הסוף של התוכנית מה קרה עם הילדה?) ממש מגניב על הפורום. אני חושבת שד"ר מעולה וממש חבל שאין כאלה תוכנית בארץ (ברמה הזאת של יועצים.) יום טוב

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifמגיבה../images/Emo9.gif

הכי אהבתי בתוכנית את ד"ר פיל
חחחחח אממ.. כרגיל אהבתי את הדרך והצורה שד"ר פיל דיבר אליהם וגרם לאנשים שם להבין מה הטעויות שהם עושים
הנושא חשוב לדעתי.. כי אנשים בגיל כל כך מבוגר יחסית שלא התבגרו עדיין זה לא טוב ואפילו חמור כי איך הם יתמודדו עם החיים
הם לא יכולים להיות עד גיל 70 לא בוגרים ולסמוך על המשפחה והחברים שגם להם בטח נורא נמאס מהם
הם צריכים לתת להם פרטיות גם
הסכמתי מאוד עם הדברים שהוא אמר לזו שאח שלה גר איתה ועם הארוס שלה שד"ר פיל אמר לה זה שהיא לא מציבה לו גבולות אז זה מה שגורם לו לא להתבגר ולהישאר איפה שנוח לו בלי לעשות כלום בחיים שלו.
המסקנה הסופית שלי
אנשים שלא מוכנים להתבגר זה בלעכס וגרוע והורס ת'חיים גם לעצמם וגם לסביבה שלהם חח וד"ר פיל שוב הוכיח כמה שהוא חכם

למעלה