ז´רז´ור בת"א

alonps

New member
../images/Emo110.gifז´רז´ור בת"א

מישהו ניסה (והצליח) לז´רז´ר באיזור ת"א אני ניסיתי באיזור שרתון והילטון אך חזרתי רק עם נזקים
... אשמח לשמוע
על אתרים ומה עלה בחכתכם

ה ד י י ג

New member
יום שבת...

ביום שבת הקרוב אני חושב שאנסה לז´רז´ר או עם הרפלה או עם רגלו, בערך ב 16.00 או מאוחר יותר אבל הכל תלוי במזג האוויר ובגובה הים.

alonps

New member
../images/Emo110.gifבאיזה חופים ניתן לז´רז´ר../images/Emo35.gif

../images/Emo28.gif../images/Emo101.gifזרזור בת"א

שלום לאלון ולכולם. ניסיתי גם בשרתון,גם בשמחה (הילטון) ובנמל ת"א ולא זז הרוורס. אשמח גם לדעת מי הצליח ובאיזה סוג זרזרות השתמש.....ובכלל קצת יותר מידע למקום וההתאמה לזרזור.
אשמח להפגש למפגש זרזור עם אורי ואתך וכל המעוניין... על מי (חנות /יבואן)הייתם ממליצים לרכישת זרזרות טובות ואו דמה גומי? של איזה חברות? מי ניסה לרכוש דרך האינטרנט והיכן?
דייג מוצלח לכולם !

אוריא

New member
תשובה חלקית.

אני יכול לענות רק על חלק מהשאלות מפני שעוד אין לי מספיק נסיון בז´רזור. אני מקווה שמישהו אחר ימשיך מאיפה שהפסקתי. בוודאות - מרינה הרצליה, ראיתי שנתפסו דגים עם פתיון גומי (דלתא), אתה יכול לחפש הודעה שלי על זה. אם זאת, לא הייתי ממליץ על המקום. סדני עלי - למרות, או יותר נכון, בגלל שהחוף סלעי, אופיר חוגג שם. ושוב אתה יכול לראות דיווחים על מה שהלך שם בשבוע שעבר. בקשר לז´רז´רות - ראינו הצלחה עם הדלתא, ואופיר דג את רוב המפלצות שלו עם pins minnow. אני מניח שהוא גם יענה לך איפה ברשת הוא קנה את זה. החנות - לדעתי החנות הזולה ביותר היא עזרא, אביב סחר וספורט בת"א. החנות עם המבחר הגדול ביותר היא הוק אנד פיש ביפו. בקשר לסוף השבוע הזה, גם שישי וגם שבת, היו לא טובים. לכן יכול להיות שבנמל ת"א או בשרתון אתה יכול להצליח, וסתם נפלת על ימים לא טובים. מקווה שעזרתי לך וימשיכו לעזור לך. ככה נלמד כולנו.

קניות

ההמלצות שלי הם לפי דעתי בלבד ואני אשתדל להיות אובייקטיבי חנות באינטרנט : bass pro shops הם פשוט זולים מאד יש להם מבחר לא רע והכי חשוב שולחים לישראל יש לבקש מהם לשלוח דרך priority air mail אחרת המשלוח יהיה יקר מאד חנויות בארץ : אצל הוק & פיש אפשר למצוא מבחר עצום וזול של דגי דמה מתוצרת יו-זורי יש גם חכות ורולרים ממיטב היצרנים (המקום היחידי שראיתי חכה 12" שלושה חלקים) אצל אביב סחר אפשר למצוא מבחר מאד מצומצם של דגי דמה מתוצרת רפלה דגי גומי מתוצרת דלתא מצופים מעולים לז´ירז´ור (30-40 גרם) במחיר 24ש"ח מקווה שעזרתי

תודה לשניכם על תשובתכם

מכיוון שלא הייתי אף פעם בסידני עלי (ממש חור בהשכלה) אשמח לקבל מיקום יותר מדוייק ודרך הגעה,כולל אזור התמקמות בחוף עצמו. האם זה מזח או מהחוף? ודגתם לרוב והייתם שמחים לרוב! ואת הקטנים החזירו לים שיראו דרכם לאמא ואבא...

alonps

New member
../images/Emo110.gifהקנייה האחרונה שלי

הי כולם, ביום ה´ הייתי אצל עזרא באביב סחר. להלן רשימת הקנייות שלי: חכה 2.4 מטר לז´רזור נראית נהדר, חלק עליון מלא. סה"כ 50 ש"ח 8 דלתות בצבעי אפור וירוק, 5 ש"ח האחת 5 ז´רז´רות כסופות 3 מצופיות, 7 ש"ח האחת חב´ משקולות קטנות סה"כ 145 ש"ח אני כבר מת לנסות את הציוד. אורי כבר התלהב מהחכה....

תהנה ואל תשכח לדווח תוצאות

למיטב הכרתי את עזרא הוא לא מזייף.... דייג חובב שהפך את תחביבו למקצוע.

HelloweeN

New member
אביב סחר - שוב, אם אפשר, כתובת,

טלפון... אולי בכלל כדאי שיעשו מאמר מפורט וגדול על חנויות דיג והכתובות שלהם, זה מאוד יעזור.

אוריא

New member
ובכן פגעת בול..

זה רעיון שאני כבר עובד עליו. ננסה לכלול כמה שיותר חנויות.

עזרא רביע-אביב סחר

03/6208743 6295189 עובד בימים א-ה בין השעות 9:00 ועד 14:00 לא כולל שישי. פינסקר 2 ת"א. מומלץ ותמסור לו ד"ש מדודי -היום שוחחתי איתו.

למעלה