חדש! Drive Time- מיקסטייפ חודשי שלי!

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif חדש! Drive Time- מיקסטייפ חודשי שלי!

אז אחרי שנים, (באמת שנים), שאני עושה מצעד שבועי וסיכומים שבועיים החלטתי להפסיק עם העניין. מעט בעצב אומנם אבל הגיע הזמן לצאת לדרך חדשה. ואיך בכל זאת אעקוב אחרי מוזיקה? בעזרת מיקסטייפ כמובן. Drive Time יקרא המיקסטייפ החודשי שלי- לסיכום המוזיקה החדשה והדברים הנחמדים ששמעתי באותו החודש. אני מקווה שכולנו נהנה ממוזיקה טובה גם ב-2008. שתהיה לנו אחלה שנה. (Drive Time 07- vol. 1 (the best of december 1. John Mayer - Say (חדש!) 2. אלעד עוזרי - fall (יוצר ישראלי חדש בשיר פולק) 3. Patrick Watson - The Storm (מתוך "close to paradise", אחד האלבומים הטובים שיצאו ב-2006. לא יצא כסינגל) 4. Lifehouse - From Where you are (חדש! לא נכלל באלבומם והוא לקוח מתוך פרסומת אמריקאית). 5. Jack Johnson - If I Had Eyes (בקרוב- אלבום חדש לג'ונסון וזה הסינגל הראשון מתוכו) 6. Grey Holiday - Let Go (חדש! רוק/פופ/אלקטרוני) 7. Orson - Broken Watch (הסינגל החדש של הרכב האינדי-רוק הבריטי) 8. Ryan Star - Last Train Home (חדש! השמעת בכורה! זמר מניו יורק נכנס למצעד האלטרנטיבי האמריקאי ממש עכשיו!) 9. Jimmy Eat World - Always Be (חדש! סינגל חדש להרכב הרוק מארה"ב) 10. Mainstay - Become Who You Are (חדש! אלטרננטיבי מארה"ב) 11. Hedley - Dying To Live Again (חדש!) 12. Sissy Wish - Beauties Never Die (זמרת נורבגית- השיר הכי יפה מהאלבום המיוחד שלה. פופ/אלקטרוני) 13. Newton Faulkner - Ageing Superhero (מתוך האלבום החדש שלו. לא יצא כסינגל) 14. Athlete - Best Not To Think About It (מתוך האלבום החדש של אטליט. לא יצא כסינגל) 15. Amit Erez - Clever and strong (חדש! שיר מפתיע מתוך אלבום קרוב לעמית ארז הישראלי) 16. Kutiman - No Groove Where I Come From 17. The Cinematic Orchestra - To Build A Home (חדש! קימיקל אורקסטרה מארחים את פטריק ווטסון)
את המיקסטייפ ניתן לשמוע בבלוג קורי עכביש. חברים- זה המיקסטייפ הראשון שלי - אל תתביישו ותפציצו בתגובות בעד ונגד!!!

galoosh33

New member
או, איזה מגניב.

בא לי גם לעשות מתישהו :) אני אשמע ותגובה תגיע בהמשך כמובן. תודה לירן ובהצלחה בדרך החדשה

mickey tam

New member
את הרוב אני כבר מכיר

וגם זה הודות לך... רעיון מגניב, במיוחד לכאלו שהם כמוני וקשה להם למקם שיר מעל אחר, בגלל זה אני לא הכי מתחבר למצעדים Sissy Wish - Beauties Never Die נשמע מעניין, אני עכשיו שם להורדה. תודה :)

Edgar Davids

New member
הופה מיקסטייפ :]

1. John Mayer - Say שיר ג'ון מאיירי טיפוסי, טוב +. 2. אלעד עוזרי - fall פולק נחמד, לא הדהים אותי. 3. Patrick Watson - The Storm ענק, אחד השירים הטובים שיצא לי לשמוע בחודשים האחרונים. 4. Lifehouse - From Where you are לייפהאוס, לא אגיב עליהם :] 5. Jack Johnson - If I Had Eyes יש לו יותר טובים. 6. Grey Holiday - Let Go מזכיר לי להקה מסויימת, בכל מקרה רוק אלטרנטיבי נחמד. 7. Orson - Broken Watch אהבתי את האלבום הקודם שלהם, גם השיר הזה לא מאכזב שיר ממש טוב. 8. Ryan Star - Last Train Home גם, רוק אלטרנטיבי נחמד. 9. Jimmy Eat World - Always Be גם להם יש יותר טובים, אבל זה טוב. 10. Mainstay - Become Who You Are שיר מצויין. 11. Hedley - Dying To Live Again סביר. 12. Sissy Wish - Beauties Never Die שיר שהצחיק אותי יותר מאשר אהבתי
13. Newton Faulkner - Ageing Superhero שיר טוב, אבל לא מגיע לרמה של Dream Catch Me 14. Athlete - Best Not To Think About It מאכזב קצת, וחבל. 15. Amit Erez - Clever and strong לא התלהבתי. 16. Kutiman - No Groove Where I Come From נחמד ומגוון את המיקסטייפ
17. The Cinematic Orchestra - To Build A Home מעולה
, ישר מזהים את פטריק. בכללי, יש שירים טובים יותר ויש פחות אבל מיקסטייפ מעולה, תמשיך עם המיקסטייפים זה גם מעדכן אותי במוזיקה חדשה
.

למעלה