כדאי לקרוא בבלוגיה - 30/7/07

בצלאל, תוכל לצרף לשירשור

את ההודעה שלי מהבוקר?? (אני מפלא` עכשיו, ולא יכול לתת לינק) תודה

genessis

New member
המדריך השלם ליורד הים החלקי

תחילה עליכם לסגל לעצמכם רררררייישש כזאת מתגלגלת מעומק הבטן, אח"כ עליכם לתרגל מבט זועף וחושף שיניים תוך כיווץ העיניים והעלאת הגבות, וכל זאת על מנת להגות את המילה "אאררררררררר" , שלה משמעות רב תכליתית, כפי הנדרש מכם כפיראטים ממולחים.... כל זאת ועוד- אצל ג'נסיס.

suki da yo

New member
שכחת לשים קישור

ויש ספר ילדים מקסים שנקרא "איך הפכתי לשודד ים". אם אני לא אהיה עצלנית אני אסרוק ממנו תמונה נחמדה ואשלח לך. אבל רוב הסיכויים שאני כן אהיה עצלנית.

wranger

New member
נסיעה

היא רצתה לספר לו שהיא בוכה כל לילה לפני שהיא נרדמת, היא רצתה לומר שכל יום שעובר הם מתרחקים יותר ויותר, היא רצתה לומר ששבוע שעבר מישהו התחיל איתה והיא מאוד נהנתה מזה, יותר מדי נהנתה בשביל בחורה שמנהלת מערכת יחסים רצינית. היא רצתה להגיד שכאב לה, אך עכשיו היא כבר לא חשה את הכאב, היא רצתה להגיד עוד משהו, אך היא כבר לא זכרה מה.

maor tur

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכדאי לקרוא../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

רשומה שממש התחברתי אליה, אהבתי מאוד את הכתיבה והניסוח שמשתמעים ליותר משני פנים, דבר שמאפשר לכל קורא להבין דברים אחרים, וכך גם להתחבר בדרכו שלו אל הרשומה. מומלץ ביותר!!! http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?folderName=L4CN&EntryId=1049145&passok=yes

למעלה