מה הולך פה???????:O

../images/Emo110.gifמה הולך פה???????:O

ואאאו.. למה הפורום כל כך מבולגןןןןןןןן מה..לא הייתי פה הרבה זמן.?? מתי כל השרשורים האלא נפתחו? מה נסגר עכשיו עם גלעד? מה כבר עשית? מה זה המשחק עם מוש? מה עם המשחק של רן? למה אני הולכת פה לאיבוד:S
ולפירוט היום שלי
היום היה לי ממש כיף (חחח חוץ מהמבחן במתמטיקה..היה סיוט!!!) סיימנו ללמוד ב11:30 (כי המורה המותק שלנו לקולנוע החליט לנסוע לאיזה ג'ונגל במקום שומם ליד תאילנד או משהו כזה:S) ואז נסעתי לבית בירם (בית ספר..) והיה לי ממש כיף, ראיתי את כולם ויאא התגעגעתי:p אחרי זה ירדתי לחורב ברגל, הלכתי לנועה אומנויות וקניתי 10 חוטי רגמה ואז חיכיתי לחברה שלי שסיימה ללמוד, בינתיים ישבתי עם חברה אחרת שראיתי ושתינו סגדנו לבית בירם וכמה שהיינו רוצות ללמוד שם:p הגעתי הביתה, ניסיתי לישון אבל לא ממש הצלחתי כי קודחים אצלנו בלי הפסקה.. ועוד מעל החדר שלי במיוחד..שיפוצים ארורים, זה ככה כבר איזה שבועיים!! וזהו מהדברים המעניינים:p

../images/Emo110.gifשזה איפה?

ואיי חשבתי עליך היום בדיוק:) כל פעם כשאני קוראת את המאהב זה מזכיר לי אותך כי הסברת על זהD: אני חייבת הסברים על הספר הזה הוא ממש מוזר.. אני בעמוד 120+ ועדיין לא מבינה כל כך מה קורה.. גבריאל זה הבן שנהרג או המאהב????? או שניהם????????????????:S

רונית את מוגבלת לאללה הא???

גבריאל זה הבן..איך זה הילד שנהרג אם מספרים לך שהוא חיי באירופה המון שנים ובא לקחת תירושה של סבתא שלו?? הבנת הנקראאא! הבן מת בגיל 5...איך הוא בא לקחת תירושה של סבתא?!?! ועוד משו...עם מי סגדת לבית בירם?? ככה בוגדם בליאו באק?? איכס בית בירם!

../images/Emo110.gifאבללל

נוווו אבל הם אמרו לפני זה שקוראים לילד גבריאל!!!!!!! נראה לי:S אוף!!! הסיפור התפספס לי, אין לי כח לקרוא אותו מחדש!! באיזה עמוד את? וליאו בק איכס.. סגדתי עם אלכס (היא הייתה בריאלי אחוזה)

למעלה