נקודות אור וגאווה

noosh

New member
../images/Emo110.gifנקודות אור וגאווה../images/Emo181.gif

חםםםםםם פה!!!! ולח. איכ, אני רוצה חורף
.
מסיבת גיוס לחברה שלי שהייתה נחמדה ואמנם לא יכולתי לאכול כלום (איזה עלוב זה להזמין במסעדה מנת אורז
) אבל פגשתי אנשים והיה לי כיף. ושמעתי טורי כל הדרך לשם וחזרה!!! TVAB בלופים.
היה לי שבוע ממש עמוס בעבודה, וגם מאוד קשה מבחינת הדברים שעבדתי איתם, אבל זה היה חשוב ולמדתי הרבה. וגם, אנשים היו סבלניים והסבירו לי הכל אפילו עם כל ה"לא הבנתי" שלי, וזה טוב לדעת שיש מי שיעזור. וצוחקים הרבה וכאלה. ומוזיקה טובה, שזה נחמד כשעובדים. ותראו, אתמול היה לנו קפה מחייך!!
פגשתי חברה שלי מהצבא, שלא ראיתי יותר מחצי שנה, כי היא הייתה באוסטרליה וניו זילנד. והיינו אני והיא וידיד שלה, ואמנם ייבשנו אותו ממש כי רק דיברנו עלינו ועל הצבא וכאלה, היה ממש ממש כיף ומצחיק וטוב לראות אותה, והתלהבתי מלא והייתי בטוחה שהפחדתי את ידיד שלה ממש
. אבל אז אח"כ היא שלחה לי סמס: "ידיד שלי אמר לי שהוא היה מתחתן איתך אם הוא לא היה הומו", אז אולי הייתי בסדר
.
ובכלל, אמרו לי דברים יפים השבוע. מסרים לא צפויים מאנשים שלא דיברתי איתם המון זמן, ולא יודעת, דברים יפים כאלה.
פגשתי עוד חברה שאני ממש ממש אוהבת ולא ראיתי מלא זמן, ושתינו אייס מוקהנטו טעים (למרות שהוא לא טעים כמו פעם) והיה כיף, וגם, לא חשבנו על הזמן או על מה השעה וכאלה, שזה בד"כ לא קורה לי.
כרטיסים להופעה של ג'ת'רו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולכת לראות את ג'ת'רו!!!!!!! בקיסריה!!!!!!!!!!!!!! סופסוף לחולצת ג''תרו שלי יהיה שימוש ראוי!!!!!!!!
חברה שלי חזרה מניו יורק (עוד חברה שפגשתי השבוע
) והיא הביאה לי ממתקים של הארי פוטר!!!! כאלה, לקקני דם קוראים להם בעברית, אני חושבת, ו-slugs, שזה סוכריות גומי. אסור לי לאכול אותם, אבל סוכריות על מקל מותר לי! וזה מגניב! בפעם הבאה - ברטי בוטס. טוב אממ נראה לי שזהו? רציתי גם לתלות את נעלי הפוינט על הקיר, אבל זה לא יצא, אז שבוע הבא אני משערת.

דוVשה

New member
../images/Emo20.gif

- מאיה.
- חברים.
- התאומים. זה היה ממש מילוי מצברים. הקטנה היא נסיכת ליבי ולא ניקיתי את הרוק של הנשיקות שלה, והחיבוקים שלה הנשימו אותי. התאומים האלו הם שקיות קטנות של אינפוזיה של חיים עבורי.

BellA עלמה

New member
אני

למרות שהגוף שלי כואב אני יודעת שיהיו תוצאות חיוביות לתהליך שאני עוברת
למרות שאני קמה כל יום ב5 בבוקר שוב התוצאות יהיו שוות את המאמץ
קיבלתי ציון מעולה באחת העבודות שעשיתי
ההוא שאיתי שתומך יותר מתמיד
משפחה וחברים
המתוקה שלי וש... סוף סוף סוף שבוע ואפשר לישון (ואולי לעבוד קצת)

Remedy Lane 9

New member
אור וגאווה ../images/Emo150.gif|אייקון של סוס!!!|

ישנתי היום 15 שעות. שזה נפלא ממש, יחסית לחופש המטורף הזה. זה לא יאומן שגם בחופש מנעתי מעצמי לקום בלי שעון|! ואתמול הייתה מסיבת סיום בחווה והיה די מגניב ודי מלחיץ אבל בסוך זה היה הכי שחרור לחצים מכל החודשיים האלו ומהשבועיים האחרונים בפרט שהיינו שם חבורת טמפונים שכל הזמן יורדת אחד על השני. אז בסוף הייתה אווירה טובה כזאת, והמופע שלנו היה מגניב. אז זה אומר ששבוע הבא יש לי סוףסוף חופש בתוך החופש! זה אומר, שבוע שלם בלי לעשות כלוםםם מאורגן. או מחייב. [למרות שיש לי איזה מלאנתפים דברים לעשות, אבל זה עדין סוג של מנוחה] צה"ל חושבים שאני נורמלית. ממ. מה עוד היה השבוע? נראה לי שהיה הרבה הרבה חווה. ככה שהנק' הראושנה ממצה את הכל טוב שיהיה שבוע נפלא ממש לכולם פשוט נגמרת לי הסבלנות לשבת ולכתוב פהההההה. שווין.

אני

[רוצה הביתה
שזה טוב, זה טוב, נו!!! זה בריא להתגעגע] ממ. מה יש לומר...
חברות טובות [ממש.]
אנשים מהעבר
שיחות אל תוך הלילה
הרבה מוזיקה טובה
הרבה סקס והעיר
מסיבות של אמריקקים [אמריקקים מתלהבים מנרגילה!! LOL]
שופינג
גלידה
ולדבר עם יפות שלי ולהזכר כמה התגעגעתי.
ולהתגעגע זה אור, ברצינות, כאילו, זה אומר שאני אשמח לחזור. ואם לא הייתי זה היה ממש עצוב...

למעלה