נקודות אור וגאווה!

noosh

New member
../images/Emo110.gifנקודות אור וגאווה!../images/Emo210.gif

הו, היה שבוע ארוך
.
דינר פארטי אצל חברה שלי, ופגשתי חברים שלה והיה מצחיק ממש. אפילו הרגשתי בנוח, שזה מפתיע כי זה לא קורה בד"כ. והיה מלא אוכל ועוגת בננות מדהימה.
עדידי ליום שלם!!! עם המון דברים של בנות, והמון פסטה, ומניקור ואיפור ומסכות לפנים, היה משעשע כה!!
חברות!! להרבה זמן!! הן באו בראשון בבוקר, אחת הלכה ביום שני והשניה בשלישי בערב. היה כזה כיף. והרגשה רגועה כזאת, של נוחות? לא יודעת להסביר. (ובאופן כללי הן ממש ממש ממש מצחיקות אותי
)
והיינו במקס ברנר. פעמיים ביומיים, אני חושבת שאני עדיין בשוגר-ראש.
ראינו סרטים, מיינוריטי ריפורט וחזרה לעתיד (הראשון והשני), והיה מצחיק כה. וגם קצת טלויזיה. ובעיקר לא עשינו כלום.
(אין לזה אייקון, נו) איפרו אותי יפה, ואפילו קניתי צללית! משעשע, כי אני לא מתאפרת. אבל היא באמת יפה ממש.
שיעור ציור לפני-אחרון, רשמתי קצת, והמורה אמר שיש סדנת ציור עירום בקרוב והוא שמר לי מקום, איזה כיף.
בכלל, עוד אנשים שאני אוהבת והיה כיף לפגוש.
ישנתי אצל חברה שלי, והיא הכינה לי ארוחת בוקר!! איזה חמודה. חביתה, סלט, כל הסיפור.
ואז נסענו לת"א בחיפשו אחר בגדים ונעליים, מה שהפך לחיפוש רק אחרי נעליים, כי הכפכפים שנעלתי הרגו לי את הרגליים ולא יכולתי ללכת מרוב כאבים. יש לי פצעים באצבעות עכשיו
אבל מצאתי בסוף סנדלים, שזו נקודת אור, כמובן.
ההורים נחתו, ונהגתי לנתב"ג להביא אותם. הסתבכתי קצת בדרך, אבל היה כיף לנהוג שם!!! איזה כבישים מגניבים.
והם הביאו לי את הבושם שאני הכי אוהבת בעולם
יו, איזה שלמות. ועוד כמה חולצות וגופיה חביבה.
ו"רומן רוסי"!!! יש לי מה לקרוא!!!
באופן כללי, החופש הזה ממש נחמד. אני יכולה להתרגל ליקיצה טבעית... חבל שהוא נגמר עוד שבוע
איך אני אספיק לעשות הכל? לא ברור. וואי, זה מלא, אני חושבת שאפסיק פה. שבת שלום לכולנו
והנקודות שלכם עכשיו!

רעוּת

New member
נו, אנשים ../images/Emo124.gif נועה תיעלב ותחסום אתכם../images/Emo70.gif

סופשבוע רגוע בגלגלצצצצצצצצצ, סתם לא, יש מלא שירים של מאיר אריאל בכל מקום גם ב-24 היה אתמול והיום בגל"צ וגם בגלגלצ יש וזה מגניב. וגם לא עשיתי כלום היום עדיין, וזה כיף לפעמים לא לעשות כלום.
הילדים
יו, הם כאלה מושלמים. הילד בא לי ביציאה של משמרות הצניעות- "רואים לך את החזייה!". הוא בטח סתם רצה להתנקם כי אמרתי לו שאי אפשר מלחמת מים כי אני עם גופייה לבנה
והילדה הזאת כזאת פולניה, היא מדברת עם חברה שלה בטלפון- "אבל רק את ואפרת התקשרתן אלי!! לאף אחד אחר לא אכפת שלא הייתי היום בביצפר, אף אחד לא אוהב אותי!"
תם השרב הגדול השמש רד לים הכחול
ויש לי פס שיזוף מגניב בקו של הציצי מכל הלהיות בחוץ בחום הזה
וגם יש לי ציצים יפים!!!!!
ראיתי חברה שלי שלא ראיתי המוןןןן זמן, וזה תמיד כיף.
זה מרגיש קצת כמו חופש גדול. למרות שאין לי באמת, אבל עדיין. זה נחמד. וכבר נגמר יוני
איך הזמן טס, אמאלה
יאללה ביי

noosh

New member
באמת התכוונתי לשים כאן איזו הודעת אזהרה

כבר כמעט 24 שעות ותגובה אחת?! זה מעליב
באמת מרגיש קצת כמו חופש גדול, חבל שיש רק עוד שבוע
.

רעוּת

New member
האמת, שכתבתי בעיקר מתוך פחד ממך ../images/Emo6.gif

משטרים של טרור עובדים די טוב. אני לא מבינה למה לא מיישמים את זה בארץ

../images/Emo42.gif

למרות שזה היה אחד השבועות המטורפים והמגעילים הייתה נקודת אור אחת שהיא בעצם כפולה- אורי שלי, שהייתה כאן פעמיים בשבוע אחד, ולבד, והמון איתי בכלל, היא הצילה את השבוע אין ספק
שבוע טוב, ו.. רומן רוסי :) |אחדהאהוביםעליי|

behappy

New member
הממ

קצת קשה בימים אלה. החדר שלי-שלי-שלי אצל ההורים עם מקלחת שלי-שלי-שלי בלי שותפים או פניצילין על הקירות באמבטיה או ריח מגעיל מהשירותים. ייעייי
וסידרתי את רוב הדברים. ועברתי סופית וסגרתי הכל אצל הבלבתית מהגיהנום ההיא. חוץ מזה, היה שבוע מטורף! הצלחתי להפרד ממישהו למרות שאני שונאת פרידות והן קשות בשבילי נורא אבל- התגברתי על זה בידיעה שיותר טוב לי ככה, ואחותי הקטנה היא מלאך אמיתי ואתמול כשסידרתי את המיטה בחדר היא סידרה לי את הכריות עם איזה דובי וחתול מפרווה עליהם בצורה כזו חמודה, למות ממנה
חוץ מזה היו כמה ימים מזעזעים עם אמאבא ואז זה התחיל להסתדר (הרבה בזכותי, אני חייבת לציין! ובזכות גישה חיובית משו שאימצתי) והעברתי דירה
והשותפה שלי לשעבר, כפרעליה, שיש לה היום יומולדת
והיום קמתי בבוקר עם תחושה של התחלה חדשה, ושמחה כזו וידיעה שהכל יכול להיות טוב יותר, אני רק צריכה לא לוותר לעצמי ולהשקיע גם במקומות שקשה לי בהם יותר [ע"ע לימודים
] זהו. יהיה טוב. כבר טוב. והחמסין נשבר=] אפילו לי נמאס כבר ממנו!! יללה, יש ים עבודה. לקחתי על עצמי עוד כמה משימות כי התחלתי למות משיעמום פה ועכשיו אני עושה דברים מעניינים, סופכלסוף, אחרי חודשיים של עבודה ממש, ממש רדומה. יום טוב ושבוע טוב לכולם

דוVשה

New member
../images/Emo179.gif

- שלושה ימים בצפון, שני צימרים, מסעדות, מסלולים והפתעות בין לבין
, ולמי שנוסע לצפון ואוהב מים וירוק שילך לעשות את מסלול נחל זכי [אוווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףף אני כ"כ מתגעגעת ורוצה שוב!!!!].
- שיחה עם אחיין שלי, בהפתעה, אוח
זה היה כ"כ כ"כ במקום וה- I want my Morke שלו [מורקה, כך הוא קורא לי, סיפור ארוך, ולא, הוא עצמו לא אינגלזי אבל אביו כן ובהתחשב בכך שהוא בארה"ב הוא אמריקקי].
- סיודים, ניקיונות וכו' לבית חדש
זה כזה כייף [במיוחד שהמיקום שלו כ"כ יקל לי על החיים].
- התאומים שאני כ"כ מתגעגעת אליהם והקפיצות שמחה של - 'מיכלללללייייי הנה היא הגיעההה' |אהבות קטנות|.

דיתוּש

New member
רציתי עוד אתמול! :)

היו לי שיעורי נהיגה ממש טובים. אני מקווה שמורה הנהיגה גם יענה לי כבר כדי שנוכל לקבוע טסט! (סוף סוף, כמה דחיתי את זה)
הייתה בגרות אחרונה! זהו, נגמר תיכון! אפילו אם שנה הבאה אבוא להשלים הכל (
), לבינתיים פרק בחיי הסתיים, איזה כיף!
ישנתי אצל חברה וזה כיף גדול.
נסעתי לבקר חברה מחוצלעיר והיה ממש כיף, היא מאוד חמודה ועשינו החלפת מתנות ליומולדת (שהיה לפני יותר מחודש)
הייתה בהופעה של שון פול! יואו יואו! והייתי בה עם מישהו מאוד מאוד חמוד.
עבדתי המון. שזה סוחט אבל זה גם אומר שיש לי מלא כסף ואוכל לטוס לחו"ל (עוד שבועיים!!!) זה בגדול הכל, היה דווקא שבוע נחמד :) יש!

למעלה