נקודות אור וגאווה

noosh

New member
../images/Emo110.gifנקודות אור וגאווה../images/Emo44.gif

רואים מה זה? רעות לא הזכירה לי אז כמעט ושכחתי.
גשםגשםגשםגשם!!!!!!!!! יו כמה מאושרת הייתי בשישי שעבר בגשם!!! אתם לא מבינים, פשוט קפצתי מהתרגשות ויצאתי להסיע את ההורים שלי למקום באיזור ונרטבתי כולי והייתי מאושרת, והיו אדים על החלון וג'וני מיטשל ברדיו, והאוויר היה רטוב ורענן ועם ריח של גשם וזה היה כזה כיף.
חברה שלי שבאה לשבת, והיה ממש כיף.
עשינו הליכה במושבה בערב, אחרי הגשם, והכל היה נוצץ ונעים ושקט כי זה היה אחרי כניסת השבת, והאורות השתקפו בכביש ודיברנו והיה כזה כיף.
מסעדה איטלקית מעולה, עם רביולי גבינות מדהים (הפסטה שלהם פשוט מעולה, ואל-דנטה בדיוק כמו שצריך להיות), זה היה מפוצץ וכיפי ממש.
ארוחת בוקר במקס ברנר, ואמנם היו מסביב ילדים מעצבנים שחגגו יומולדת, אבל היה טעים
. שוקולד מריר זה מעולה. וגם האוכל עצמו. יש להם לחם ממש טעים.
שופינג, וקניתי מעיל!! ואפילו לא תכננתי את זה. הוא ממש יפה (יער תאשר), מצמר ארוג כזה, ואני אוהבת אותו. וגם שתי חולצות שבהמשך השבוע קיבלתי עליהן מחמאות. ובכלל קיבלתי מחמאות על הלבוש שלי השבוע.
ריזס, M&M באריזה הצהובה, שוקולד-קראנצ' שחברות שלי קנו לי סתם כי התחשק להן, מילקיוואי וטוויקס. כן, נראה לי שמניתי את כל השוקולדים שאכלתי השבוע. משובח.
הפסקות קפה כיפיות כאלה, אני יודעת שאני פשוט צפונית, אבל לפעמים זה נחמד. גם חברה שלי שלחה זימון להפסקת קפה יומית, בשביל החורף, וזה גרם לי להרגיש שייכת.
ידיד שלי התקשר אליי סתם כי באיזשהו מקום שמתי סמיילי עצוב והוא רצה לדעת מה קרה ואם הכל בסדר. איזה חמוד. ושיחות מחברות שונות, וסמסים, עם ציטוטים מספרים או שירים או סתם, כאלה שכביכול-פשוטים אבל הם כלכך הרבה בשבילי.
סיימתי את יונה ונער. פחות אהבתי את הסוף ובאופן כללי אהבתי יותר את הספרים האחרים שלו, אבל זה עדיין יפהפה.
חברה שלי, שלא ראיתי הרבה זמן, והבית הכיפי שלה, וקורנפלקס ופשוט להיות שם.
קיבלתי את א פיאנו!!!!!!!! זה כזה יפהפה, החוברת שם פשוט מדהימה. עוד לא הקשבתי, בינתיים אני פשוט בוהה בקופסה. וזה גם אמר שנפגשתי לשניה עם חברה שלי (שנפגשתי איתה היום ליותר זמן, אבל זה בהמשך), וזה היה כיף.
אח שלי קיבל תמיכה של קרן סנונית לסרט שלו ואני ממש ממש ממש מאושרת בשבילו.
על-האש אצל חברה שלי בנס ציונה, של החבורה מהצבא. היה ממש כיף, וצ'יפס ממש טעים, ואני אוהבת אותן ממש. תמונות מצחיקות, מלא בדיחות קבועות שלנו, נסיעה כיפית, מוזיקה, והבית שלה ממש נעים כזה, מזכיר לי את המושב. בקיצור, היה לי כיף, ותמיד כיף לי איתן. ואני מקווה שבחנוכה באמת יהיה את החנוכה הפונצ'י המסורתי שלנו.
רשמתי קצת ברכבת וכאלה. טוב, צועקים עליי לבוא לאכול, מי יכול לאכול אורחת ערב ב-18:21
שבות שלום לכולנו
. ושבוע נהדר. אל תדאגו, החורף ישוב אלינו והכל יהיה נוצץ שוב.

Yael Floyd

New member
יום שישי, את יודעת... אוווווו ווההההה

עושים אמבטיה רותחת והמים נגמרים באמצע, אווווו ווווההההה השרירים תפוסים מהתחת (אווווו ווה) ואין לי קול, אבל מצחיק לי נורא, וכיף, וסבבה, ויש פרצי בכי קטנים ולא קשורים לכלום ואז אני מתחילה לצחוק בגלל שהם באים משום מקום, אז זה עובר. עוד נקודת אור? אמממ... 4 סיגריות ביום זו אחלה נקודת אור! זה הכל בינתיים, היו שלום!

רעוּת

New member
קר לי ../images/Emo186.gif

טוב, בניגוד לנועה אני לא אחפור על אוכל
כי אני לא מאמינה בזה יותר |אנורקסיה| למרות שזה לא מאידיאלוגיה זה בעיקר מעצלנות או מחסור בכסף
קיבלתי ציון נורמלי במטלה הראשנה שהיתה לנו להגשה
וזה אחרי שהמתרגלת אמרה כמה שכולם היו גרועים וזה, ואני בעצמי לא הבנתי על מה כתבתי שם, אז אני מרוצה, למרות שבדר"כ הפרפקציוניזם שלי לא נותן לי לשמוח אם זה לא 100
היה לי ממש כיף עם הפר"ח שלי, אחרי שביום ראשון הוא שיגע אותי ממש, אח"כ הוא היה ממש חמוד ובכלל הוא ילד טוב כזה ואני לא מבינה למה נתנו לו פרח הוא אפילו לא ממשפחה הרוסה
נראה לי שכבר התרגלתי לשביתה, יש לי זמן לעשות מה שאני רוצה, שלא תיגמר
כאילו. שכן, כי אח"כ נסבול ממש, אבל לא עכשיו
האנשים שאני לומדת איתם ממש נחמדים, ויש הוואי וצחוקים וכאלה. ואפילו נהייתי חננה ואני משתתפת בשיעור!!! נו מה, המרצה אמר שזה 15% מהציון
הייתי בקניון (כמה זמן לא הייתי בקניון!!!!!) וקניתי לאחותי מתנה באיזה 200שח בקסטרו. חסר לה שלא תאהב אותי עכשיו
חוצמזה שאני אוהבת לקנות מתנות לאנשים. כאילו, אחרי הקטע של להחליט מה לקנות, זה מעצבן
יש שידורים חוזרים של האנטומיה של גריי!!!!! מהתחלה!!!!! ולא ראיתי את העונה הראשנה. וזה ממש יפה. למרות שזה אומר שיהיה לי פחות זמן עם חבר שלי כי אין אצלו יס וצריך לחזור עד 20:30 אבל אני בטוחה שהוא יסלח לי
ואם לא בעייה שלו, כי יש סדר עדיפויות וזה
הייתי אצל התאומים אתמול
אוף הם כאלה מושלמים. תראו לי עוד ילד בכיתה ב' שיודע לעשות 2 בחזקת 8
והיא כל פעם מחבקת אותי ואמרת לי שהיא התגעגעה
אני לא רוצה שיעזבו

Remedy Lane 9

New member
אני הרי המלצתי לך איפה לאכול

את פשוט לא מקשיבה לי! ["אני לא אוהבת המברוגרים"
]

אור אור אור!

2 ימי חופש ו3 גימלים [ו1 שפעת.]
מפגש מחודש עם חברה יקרה מלפני שנתיים.........? וואו, שנתיים, זה המון. היה כ"כ כיף ונפלא. והיא ועוד חברה והחבר שלה גרים עכשיו ממש ממש קרוב אליי וכיף לי ממש ממש.
והופעה הכי טובה בעולם.. אין לתאר את הכישרון שיש במדינה הזאת ואפחד כמעט לא יודע עליו... גרר... :|
וחברות הכי טובות שלי מהיסודי שהן הכי אור שלי וכ"כ כיף לי להיות איתן בקשר שוב...
הכלבלבונה של דס
צ'וצ'וצ'ווווווווווווו.
לישון אצל חברההכיטובה מהבסיס בחלק הממש ממש יפה וקפוא של הצפון...
קרמבוווווו טוב זיהו, לא זוכרת עוד

Remedy Lane 9

New member
גם אני../images/Emo13.gif

פעולה ממש מצחיקה שעשתה לי מצברוח ממש טוב. וכיף. וסידרה לי המוח.
עבדתי בשלישי והיה לי כיף, והיו קטעים הזויים ולעבוד זה תמיד טוב, וגם כשיש אוכל טעים זה טוב (ממתי אני אוכלת כל כך הרבה בשר?)
חווה. לרכוב, להדריך, לנשום.
שופינג עם אחותי אתמול. כל המסע התמרמרתי לאחותי ש"הבגדים לא מדברים איתי היום" ואז---- ממש בסוף החרישה על הקניון נכנסנו ל"פול אנד בר" וקניתי תיק יפהפה וסווטשירט נעימי וכיפי
חברות שאני ממש אוהבת.ואנשים שעושים להרגיש קרוב (אני ממש צריכה לזכור את זה)
הו! פגשתי מורה שעזבה את המגמה לפני שנה ואני כל כך אוהבת אותה ומעריכה אותה ועשה לי ממש שמח וטוב על הלב כזה לראות אותה.
האחים שלי פה, אז זה עושה שמיייח
אה, זה לא כזה אור, אבל חוויתי את התאונה הראשונה שלי אתמול. כאילו, הייתי בשיעור נהגיה ומישהו נכנס בנו מאחורה. מרגש ברמות. סתם, הייתי קצת בהלם, אבל זה עבר ועכשיו הכל בסדר שבוע מואר. (הכל מואר
מה שמזכיר לי שיש את ספרן פויר (את רועש להחריד וכו') בספריה שלנו עכשיו אבל אני רוצה באנגלית
,מצד שני, לא בא לשלם עליו עכשיו!
זה פשוט רוע לב כל ההחלטות שצריך לעשות בחיים!)

שינשינים לא אמורים ללבוש רק

חולצות גזורות או ידשניה עם פשפשים או חולצות של המחנות העולים או משו?

כאילו, אפילו לי אין בגד אחד משם -

שיט
בעצם יש לי. קניתי. לפני הגיוס. מכנסונים קצרים לבנים [לים! רק לים!] כאלה. שבקושי מכסים לי את התחת. חבל, כמעט היתה לי פואנטה.

Yael Floyd

New member
כמו שמאפיית שחף שייכת לדוד של אילאיל? ../images/Emo12.gif

[את כזו סתם וואנאבי-לא-פאקצה וזה לא הולך לך. ואבוד לך הניסיון הצפה הזה, אני הולכת לישון.]

למעלה