נקודות אור וגאווה!

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

noosh

New member
../images/Emo110.gifנקודות אור וגאווה!../images/Emo97.gif

מהר מהר, לפני שרעות תתחיל לצעוק עליי עם הפרצופים הכועסים ההפוכים המרוקאיים שלה. וחפרתי ממש הפעם. וואו.
ראיתי איזה סרט ממש דפוק בטלויזיה בשבוע שעבר, מעין פארודיה על אמריקן איידול, וזה היה או דפוק ממש או גאוני ממש, אני עוד מתלבטת. קיצר, זה היה מצחיק והרבה זמן לא פשוט ישבתי על הספה וראיתי סרט כי התחשק לי.
הלכתי ביום שני בערב, עם חברה שלי מהעבודה, לחנות צמר מגניבה ממש ברעננה, כזאת חנות קטנה ונעימה עם מלא מלא מלא צמר. זה היה כה מושלם. קניתי צמר לגרביים וצמר לכפפות, והיא תסרוג לי גרביים ארוכות וכפפיות כאלה שהן כמו מיטנס, רק שהאצבעות חשופות, וזה יהיה כלכך יפה. ואנ יגם אקנה צמר לצעיף והיא תסרוג לי צעיף לבן עצום כמו שתמיד חלמתי שיהיה לי, וכבר חשבנו על דרכים לשכלל אותו.
ואז ישנתי אצלה, והיה ממש כיף, דיברנו והחדר שלה ממש יפה, היא הראתה לי את כל דברי הצמר שלה ואת הדברים שהיא סרגה (היא ממש מוכשרת, והיא ברגה צעיף גריפינדור מ-ד-ה-י-ם כזה, פשוט עצום, שיותר מדי גדול לכתפיים הצרות שלי
) ונרדמתי בחצות. אני. בחצות. לא ייאמן.
למחרת בבוקר היה איזה בור ליד גלילות, אז נתקענו בפקק שעתיים וחצי. זה היה זוועה. שמענו דיסקים והתעפצנו לנו בין הרמת הנדברקס אחת לאחרת, אז קנינו בדרך עוגיות צ'וקלט-צ'יפס נפלאות וכשהגענו סופסוף לעבודה עשינו הפסקת קפה עם העוגיות, והיה טעים.
אנשים, שעשו לי ממש טוב, למרות שהייתי במקומות שלא רציתי לבקר בהם והיו גם אנשים שלא הזכירו לי דברים טובים. בקיצור, חברים זה דבר חשוב. ואפילו צילמו אותי ויצאה לי תמונה יפה. ושיחות טובות במהלך השבוע.
חברה שלי חזרה מחו"ל!!!!! היא הייתה 4 חודשים בארה"ב ודרום אמריקה (לבד, הפסיכית, והיא דוסית), והיה כלכך מרגש לשמוע ממנה, כלכך שמחתי!!! עכשיו אני צריכה לנסוע לירושלים לפגוש גם אותה, וזה בטח לא יקרה כי אין לי מתי לקחת חופש
. זהו, עוד חברה אחת צריכה לחזור בקרוב, ואני אנשום לרווחה.
יש לי קולווטר
הוא עלה רק 100 ש"ח!! במקום 379. לא ייאמן.
לצייר בתחנת רכבת, זה מרגיע. ובכלל, זה שיש לי את החצי שעה הזאת ביום שאינ מכריחה את עצמי לקחת לעצמי, לשבת ולהקשיב למוזיקה ולצייר, או לקרוא (יש לי עכישו ניל גיימן, אבל זה בעברית
), זה חשוב. ואני שמחה שאני נותנת את הזמן הזה לעצמי. והתקשרו מהחוג ציור ואמרו שהוא חוזר!
זה שחברה שלי מאושרת. זה פשוט עשה אותי כלכך שמחה.
ביקרתי בבסיס!!!!!!!!!!!! אתמם לא מבינים. לא הייתי שם מאז שהשתחררתי, שזה שנה וחודש וחצי. הלכנו לבקר כמה חברים מהעבודה (שהיינו יחד בצבא), היה לנו בערך חצי שעה, שמתוכה לקח 20 דקות לאשר אותי (חוצפה
כאילו שאני לא יודעת יותר סודות מדינה מהפעור בש.ג
), ואז היה לנו ממש מעט זמן להגיד שלום לכולם, ואת הרוב אני גם ככה כבר לא מכירה כי הם צעירים (הם שאלו מי אני ופערתי עיניים), והרסו את החוליה שלי לגמרי, החדר הקטן נטוש
אבל יו. זה היה כלכך משמח, לראות אנשים, ואת המקום, כלכך התרגשתי. מדהים איך נכנסתי פנימה וכאילו לא עברה שנה, זה עדיין הרגיש לי כמו הבית.
היו קצת שינויים בצוות שלי, פיטרו מישהו שאני ממש אוהבת ועכשיו אני מרגישה לא בנוח עם כולם וזה. אבל מישהו אחר מהצוות שלי הצחיק אותי ממש השבוע, והסתדרתי איתו טוב, ועוד מישהו הקדיש לי מחברת
ואפילו שעצוב לי, הצלחתי לשרוד ארוחת צוות.
עשיתי היום יום תל-אביב, האחרון שיהיה לי לחצי שנה הקרובה, אני משערת. נפגשתי עם ידיד שלי, הסתובבנו במלא חנויות דיסקים בת"א, קניתי ששה דיסקים חדשים ועוד שני וינילים (כי העטיפות, העטיפות!! אני מכורה לעטיפות דיסקים). אז עכשיו יש לי גם את [כל מי שקרא בפורום טורי לא חייב לקרוא פה גם
]: הפריווילינ' של בוב דילן, בלונד און בלונד (של דילן), איז דיס דיזייר? (של פיג'יי), אלבום של הבלאק קרואוז, סקארלט'ס (טורי) ואת בלו של ג'וני מיטשל, ויש לי גם שני וינילים - את טי פור דה טילרמן של קאט סטיבנס (העטיפה כלכך יפה בויניל שלא יכולתי להשאיר אותו שם) ואת א פשן פליי, של ג'ת'רו (שהעטיפה שלו היא מהמושלמות בעולם). וזהו, זה נחמד. אני אוהבת ימי שישי בבוקר בתל אביב, חבל שהוא נגמר מוקדם.
אז עכשיו יש דילן ברקע. זה כיף.
אה, ומישהי חזרה מחו"ל אז היה שוב מייל של Chocolates on my desk, והיא הביאה ריזס!!!! ולא רק זה, מישהי מהקבוצה שלי באה במיוחד לקרוא לי כי זה ריזס, היא זכרה שאינ ממש אוהבת
. זה אמנם היה עם שוקולד לבן, שאני פחות אוהבת, אבל ריזס. זה מושלם תמיד. זהו. שבת שלום לכולנו

"הו, אני כל כך צריכה את זה השבוע"

ונועה, ממש כיף לקרוא אותך... הבסיס, למרות, בגלל, וכיוצבזה [וזה שאני כה מתקתקת עבודה, אה, וזה שהיה לי טרמפ הישר לת"א אתמול
] והחודש מלא חגים ועם בקושי עבודה הזה שיהיה בריא כפרעליו והבית, למרות, בגלל, וכיוב' וחברות, למרות, בגלל, וכיוב' והתחת שלי שצועק הצילו סתם, נו אמ, הדיסק של דמיאן רייס, תבוא עליו הברכה הבגדים החדשים שלי תבוא עליהם הברכה שאני מסוגלת להגיד לאמא שלי לעזוב אותי בשקט אפילו שיש לה בעיות קשות בהבנה ולקום ממנה וללכת והשכל הישר, והבריא, אלוהים, תודה, וש, וש, וש... לא יודעת, שאני לא נופלת למרות שלפעמים נראה לי שכולם כן אצלי הכל בסדר, אפילו שהחדר הוא אותו החדר, וקצת הלוואי שלא לאורך זמן, למרות שזה ממש עצוב לומר או אפילו לחשוב.

BellA עלמה

New member
יש לי כמה

עליתי על דרך המלך
למרות שלא קל לי אני שורדת ורואים תוצעות אהבת חיי חברים שתומכים משפחה

Remedy Lane 9

New member
יאללה.

אין לי כוח להשקיע באייקונים. תסתדרו. ראיתי סרט פסיכי. וזה נק' אור: א. משום שלוקח לי שנה עד שאני יושבת ורואה סרט בסבלנות ב.משום שהוא היה פסיכי אבל מגניב. [רצח אינטימי] התחילו הלימודים שזה לאו דווקא אור ואני כבר שבוע עייפה כמו שלא הייתי עייפה כל החודשיים של החופש
אבל: מגמה. זה כיף לחזור. יש מורה אחר לציור ממי שהייתה בשנה שעברה ובכלל התחלף הצוות קצת, אבל נראה לי שהיה בסדר. וגם בגללם התחלתי ספר סקיצות ברצינות, וזה אומר שאני מנסה כל יום לשבת ולכתוב/ לצייר/ לשרבט. כאילו שבדר"כ לא הייתי עושה את זה
. אבל ככה זה מסודר יותר. ואני שוקדת על איזה הפעלה מוזרה שאני אמורה לעשות לאנשי המגמה, וזה קצת מפחיד אבל יש בזה משהו כיף, מודה. [שזה אומר ממש להקשיב לכל מיני שירים בחיפוש אחרי השיר האולטמטיבי ש..אןף. בטח לא קיים לגמרי] התחלתי טיפול.
נראה מה יהיה. בנתיים זה מרגיש נכון. [על אף האייקון] ולפני שהלכתי אליו הייתי קצת אצל מישהי שגרה שם קרוב, וזכיתי לטעום את הקינוחים שנשארו לה ממשהו.. אנשים שנחמד לראות אחרי כמה זמן. וגם אנשים שאני יודעת שהחופש קירב ביננו, וזה גם טוב. הווו. אני סוג של מקודמת בעבודה. היום הגעתי מוקדם לחווה והתחלתי לרשום כל מיני סוסים אצלנו. בעיקר את נטע היפיופית הזאת. עשיתי [ואימא עזרה] עוגה מהמממת. זה מתכון הנוגרי, "ז'רבו", והיא באמת מהממת. אימא שלי איכשהו הצליחה לקנות ספרים במבצע של פלאפון, למרות שאין לנו פלאפון, ו--- טאדם! יש לנו את הפסר שאני ממש אוהבת שסוקר את החיים של פרידה קאלו, ציורים ואת היומן שלה. זה כזה שלמות. היה לי עוד משהו, אני נשבעת. אבל זה מספיק גם ככה חפרתי!

noosh

New member
פרידה קאלו ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני אוהבת אותה!!! בדיוק קניתי היום מחברת רישום, ולפני כמה שבועות קניתי בלוק

behappy

New member
כן גמני התלבטתי אם לקנות את הפרידה הזה במבצע

אבל לא היה לי כוח ומקום לחתוך עוד אז קניתי לי ספרים קלילים וחביבים על חבורת מתאבדים שמצאו אחד את השני על הגג של הבניין שהם רצו לקפוץ! עכשיו, ז-ה אופטימי! תהני מהמטורללת הזותי שהייתה די מוכשרת, ובהצלחה בהצלחה בהצלחה בטיפול

דיתוּש

New member
גם אני, גם אני!

נפגשתי עם חברה שלא ראיתי המון זמן בעזריאלי. והרגשתי כזאת נקבה עם שקית מ"ללין" (יקוללו המחירים הנוראיים שלהם) ושקית עם חזיה, כאלה שקיות רבועות, כמו בסדרות אמריקאיות
אבל היה ממש כיף לראות אותה.
כל שיעורי הנהיגה שולמו. עכשיו רק נשאר לעבור טסט ושהם לא יהיו בשביתה!!!
חברה שלי חזרה מחו"ל (והיא מתגייסת מחר
) והביאה לי מכנסי פיג'מה אמריקאים ונעימים. היא גם עשתה קצת סדר בארון אז גנבתי לה בגדים שאני אהבתי ולה לא בא עליהם יותר. גניבת בגדים מחברות זה אפילו עדיף על לקנות דברים חדשים.
סידרתי את הארון שלי גם, והיה נחמד שהוא סוף סוף נעים ומאורגן, וכל מה שלא רציתי הולך לאנשים שבאמת צריכים את זה.
הייתי קצת בקניון לסיבוב כיף, וקניתי לחברי יובל וילון לאמבטיה בדירה החדשה שלו ושל חבר שלו. איזה כיף שהוא עבר לירושלים, ואני כבר לא צריכה לנסוע יותר מדי כדי לראות אותו.
נפגשתי עם כמה חברים מפורום אחר, והיה מפגש מצחיק רווי אלכוהול. אבל בעיקר - מצחיק. אפילו לפני האלכוהול. ואפילו ההופעה שראינו הייתה לא רעה. (גם לא מדהימה, אבל בכ"ז)
ישנתי הרבה אצל יובל וזה משמח. נעים לי לישון איתו. שבוע טוב!

דוVשה

New member
Here I Go.

- קודמכל מאיה הסתום
.
- אח"כ חברים שלי
.
- and last but not least, ירושלים, וההופעה, והקומיטמנטס, וארסטד דיוולופמנט, והבלק אייד פיז הפצצתיים ברמות שלא קיימות בכלל, והאוויר ולישון עם גרביים וארוך ופוך ואפילו לדבר באיטלקית קצת =]. קיפודיתתתתתתתתתתתתת היה מאמם ברמות
תודות.

behappy

New member
האאאאאאאאא../images/Emo9.gif

אין אין אין איזה כייף אדיר היה הם כאלההההההה מעולים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה הדבר הכי טוב שהיה יכול לקרות ובלעדיו לא יודעת איך הייתי עוברת את היום המזוויע הזה!!! איי ת'ינק אין אינגליש אנד נאו איים אין מיי אולד ג'וב טייפינג אול אוף דיס שיטי ת'ינגס!!! ותודה לאל על מאפנס בריאות מהוילג' גרין פה ליד ועל אייס בלנד מהקופי בין שמחזיקים אותי שבעה ומרוצה בימים קשים אלה!! היו שלום, אנשי החופש. אני הולכת להמשיך את הזוועה. בלי מוזיקה אפילו. שזה מאוד מאוד רע. גודביי בלו סקיי.

למעלה