סיכום שבועי בצבע תמנוני

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo110.gifסיכום שבועי בצבע תמנוני../images/Emo110.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: נהנים מזה שיש כל כך הרבה גשם שזה מגיע עד הכתפיים או מעדיפים קיץ?
סופ"ש....פלאי!

ומה היה כבר לא חשוב נראה ביחד את היום

שיר של מירי-האור יזרח גם בנפרד שיר לא של מירי-סיגריה אחרונה\טעם נרכש-אריק ברמן סדרה-החיים זה לא הכל מה יקרה שבוע הבא-האח הגדול חוזר העלה את המצב רוח-רעיון שעלה לי לתכנן כנס מחזור הוריד את המצב רוח-מזג אוויר המעפן הזה במילה אחת-אחלה לא נהנה שיש גשם,אני מעדיף קיץ

veredmp

New member
פה חורף, ואתה חושב שאמצע הקיץ? ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אף אחת, ילדה שהתבגרה, מפלס המצב רוח, ביקשתי אש, הדואט (ואני יכולה להמשיך עוד ועוד)
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני, לא יודעת להצביע על אחד ספציפי
תמונת/פליקס השבוע: תמונות מההופעה האחרונה בזאפה שיש באלבום, אבל נשים עוד אחת כאן
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ראיתי את "נער הקריאה". תחסכו לכם שעתיים מהחיים, דלגו. לא קורה כלום בסרט הזה, ולגמרי לא ברור לי על מה קייט ווינסלט קיבלה אוסקר.
ציטוט/י השבוע: לא בדיוק ציטוט אבל פרט שכל אישה צריכה לדעת - מסתבר ש-75B ו-70D זה אותו דבר
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: רביעי ההופעה של מירי, שלישי הנפש הטובה מסצ'ואן (מומלץ ביותר! לכו בהמוניכם)
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הייתי מוותרת על אתמול
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: ראיתי אותה מופיעה, זה נחשב?
היה מהמם ברמות קשות. הופעה קסומה למרות (ואולי בגלל) המחלה.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שבוע אנחתי
שאלת בונוס: נהנים מזה שיש כל כך הרבה גשם שזה מגיע עד הכתפיים או מעדיפים קיץ? אני מחבבת גשם, כל עוד אני לא צריכה להסתובב יותר מדי בחוץ....... שבוע טוב לכולם והחלמה מהירה למירי

veredmp

New member
כן. שים לב להגיון - שמת אייקון של תמנון,

תמנון חי בים, ים זה קיץ. מכאן נובע ששמת אייקון של קיץ

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אף אחת" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "מקום לצידך" תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: חשופים.. ציטוט/י השבוע: "הי, נראה לי שיש פה חתולה.. איזה חתולה חמודה..." - מירי כשחשבה שיש חתולה באולם :) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום ראשון, ארוחה משפחתית עם השמפחה של ארוסתו של אחי... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אבא של חברה טובה נפטר. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום ראשון- פותחת קורס!!! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה מדהים מדהים מדהים!! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: עמוס שאלת בונוס: נהנים מזה שיש כל כך הרבה גשם שזה מגיע עד הכתפיים או מעדיפים קיץ? חולה על גשם! שימשיך ככה!!!!

ady18

Well-known member
חרא שבוע

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):לשם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כול מיני תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:חמישי סרט עם חברים משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:הפלאפון הלך ובלאגן רציני משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעה של איתי פרל שהפלאפון יסתדר איכשהו שאלת בונוס: נהנים מזה שיש כל כך הרבה גשם שזה מגיע עד הכתפיים או מעדיפים קיץ?קיץ

ה 22

New member
שבת שלום לכם והחלמה מהירה../images/Emo25.gif למירי../images/Emo15.gif

מחפשת כותרת להודעה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):לרגע נדמה, שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):שירים חדשים של קרן תמונת/פליקס השבוע:תמונות שצילמתי מההופעה בזאפה. אין לי כוח להעלות תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:חשופים. סליחה על הרדידות ציטוט/י השבוע:למה מוקה????????????? איזה יום היה הכי מוצלח?יום ד' הופעה של מירי , יום חמישי הופעה של פסטיבל אישה יום שישי הופעה של קרן דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:כל מה שציינתי למעלה. ככה הופעות משפיעות עלי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לקום היום ב06:00 בבוקר לעבודה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:להיות אחרי בחינה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-כן א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו:מיותר המילים כרגע סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:וואו שאלת בונוס: נהנים מזה שיש כל כך הרבה גשם שזה מגיע עד הכתפיים או מעדיפים קיץ - אין לי בעיה עם גשם אם אני בבית

pRimaVeriTaVIV

New member
עונה אחרי הרבה זמן ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): האור יזרח גם בנפרד, ברכת המלך, נובמבר שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הקנאה-יוני בלוך, הכעס-רוקפור, OVER THE RAINBOW-החידוש של אביב משולם (כוכב נולד 6) תמונת/פליקס השבוע: אין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: החיים זה לא הכל, קצרים, שבוע סוף ציטוט/י השבוע: אין איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי, סוג-של-קניית תחפושות עם חברים
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הרבה בי"ס
מבחן במת' שקצת פיקששתי בו
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לראות אם נפתרה לי איזושהי בעיה בבי"ס
ולהיות-סוף סוף-אחרי מבחן בהיסטוריה
האם פגשתם את מירי השבוע?
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חברי?
(ורד, אל תגידי את מה שאת רוצה להגיד
) שאלת בונוס: נהנים מזה שיש כל כך הרבה גשם שזה מגיע עד הכתפיים או מעדיפים קיץ? קיץ!

הילה 201

New member
מירי המקסימה..החלמה מהירה לך,וגם סיכום:|חיבוק

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הקלטתי את הגשר הישן לנייד שלי,מההופעה ששודרה ברדיו :) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): עכשיו אני של החברים של נטשה..ענתיקה תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: נער החידות ממומביי בכנס עובדים שנערך השבוע לכל עובדיי החברה שלי... ציטוט/י השבוע: WE TRY HARDER!!! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: חתונה של זוג מהעבודה שלי... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הקור הזה..שונאת חורף........ משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: תוצאות תחרות יחס המכירה במוקד האם פגשתם את מירי השבוע? : לא. שאלת בונוס: נהנים מזה שיש כל כך הרבה גשם שזה מגיע עד הכתפיים או מעדיפים קיץ? קיץ ללא ספק!! למרות שנולדתי בפורים שזה ממש חורף!

EVGIRL

New member
עונהההההההההה../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):"האור יזרח גם בנפרד" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): Pink floyd-"wish you were here" תמונת/פליקס השבוע:אני בחרמוןןןןןןןןן
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:-גלגל"צ ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:-יום שישייייייי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:-יום שבת בערב
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:-אממ....לא עולה לי כלום כרגע
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לאאאאא
אני כבר ממש מתגעגעת!!!! א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:-טססססססססססססס שאלת בונוס: נהנים מזה שיש כל כך הרבה גשם שזה מגיע עד הכתפיים או מעדיפים קיץ?-אני רוצה קיץ!!!קר ומגעיל עכשיו! {אבל אפשר להשאיר את החורף לעוד איזה יום-יומיים
} שבוע טובבבבבבבב

viko222

New member
איזה תמונה יפה../images/Emo99.gifגמאני רוצה שלג!

שונא תחרמון תמיד צפוף שם
עשיתי שם לפני כמה שנים סקי זה היה כל כך מאגניייייייייב

EVGIRL

New member
חחחח תודההה../images/Emo23.gif

עשית סקייייי?? תמיד רציתי לדעת לעשות סקי בשלג!
מתי אנחנו הולכים ביחד?

למעלה