סכמ"ש עם 8 ידיים

veredmp

New member
../images/Emo110.gif סכמ"ש עם 8 ידיים ../images/Emo110.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: ונמשיך עם רוקדים עם כוכבים. חנה לסלאו - הערה טיפשית שצריך פשוט לשכוח, או משהו שלא אומרים, בטח לא בשידור חי, וצריך להעיף אותה?

veredmp

New member
ים המלח קורא לי........

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אהובי"
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "מבול" של קרן מההופעה אתמול
ציטוט/י השבוע: אהיה לי שיר מפחד משתק
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: היום! נוסעת לסופ"ש ארוך בים המלח!
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: ללמוד כל השבוע, מאוד מעייף....
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: כמעט כל יום יש משהו אחר. שבוע עמוס כמו שאני אוהבת
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: לימודי
שאלת בונוס: ונמשיך עם רוקדים עם כוכבים. חנה לסלאו - הערה טיפשית שצריך פשוט לשכוח, או משהו שלא אומרים, בטח לא בשידור חי, וצריך להעיף אותה? אני אוהבת אותה ומאוד רוצה לפרגן לה, אבל אני חושבת שהיא די חצתה קו..... אם ברקוביץ' נפגעה ממנה ולא מרגישה בנוח איתה, לדעתי צריך להעיף אותה. שיהיה לכולם סופ"ש מעולה, ותתנהגו יפה בהיעדרי

sp400

New member
יאללה המנהלת נוסעת כולם להפציץ בספאם!!

ואם בא לך תקפצי

שבת שלום. ../images/Emo265.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):הוכחה. שתי גדות. על הכתף של תל אביב. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל מיני של קרן. רצה הביתה. תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האוס. ציטוט/י השבוע: יש כל כך הרבה אז אני לא אכתוב כלום. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:רביעי חמישי. יום אחרי יום הופעות של קרן. מוקפת באנשים טובים. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:שתי ילדות קטנות נרצחו על ידי אימן. איך אפשר?
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:כאילו דא. מירי. ראשון. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:מחכה לשבוע הבא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:קרן שאלת בונוס: ונמשיך עם רוקדים עם כוכבים. חנה לסלאו - הערה טיפשית שצריך פשוט לשכוח, או משהו שלא אומרים, בטח לא בשידור חי, וצריך להעיף אותה לא יודעת אם להעיף אותה, אולי להשהות למספר תוכניות , אני בכלל תוהה מה הקשר שלה לתוכנית?

veredmp

New member
נו, בגלל ששמתי את האייקון של התמנון

אל תהיה כזה קשה

veredmp

New member
היה נפלא! נהניתי למרות חוסר האיחולים שלך ../images/Emo8.gif

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):באה אליכם,אף אחת... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):פיג'ו 92-קרן פלס,לילות לבנים-אביב גפן,לוקח ת'זמן-עפר בשן.. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:לא יצא לי כל כך לראות טלוויזיה השבוע,אבל השבוע מאוד הושפעתי מספר הסוד,אז אם אפשר ספר השבוע אז זה הסוד:) ציטוט/י השבוע: "צרו מראש את היום שלכם על ידי חשיבה על האופן שבו אתם רוצים שהוא יתנהל,כך תיצרו את חייכם במכוון.." מתוך ספר הסוד,זה באמת עוזר!!! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: שינויי עצמי לגבי כל מיני דברים שהיו צריכים להשתנות:) ובנוסף עכשיו קראתי בעיתון שאביב גפן ועידן רייכל משתפים פעולה יחד ועובדים על אלבום משותף!!! שזה מאוד משמח אותי:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שמירי מסיקה היתה סנטימיטר ממני ולא ניגשתי להגיד לה שלום :/ משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום רביעי הופעה של אביב גפן... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: כן!!!:( ראיתי אותה ברמזור בכיכר רבין,חיכיתי לאוטובוס לעבודה, והיא היתה שם עם תמר קפאתי במקום ולא ניגשתי אליה, לא חשבתי שאם אני אפגוש אותה במקרה ברחוב אני אקפא במקום ולא אגש אליה, הרי דיברתי איתה מליון פעמים,אבל שהיו לידי אנשים..זה היה מבאס!!!!!! :/ די אכזבתי את עצמי... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:אופטימי (יחסית)... שאלת בונוס: ונמשיך עם רוקדים עם כוכבים. חנה לסלאו - הערה טיפשית שצריך פשוט לשכוח, או משהו שלא אומרים, בטח לא בשידור חי, וצריך להעיף אותה?לא ראיתי,מה היה עם חנה לסלאו ברוקדים עם כוכבים????

sp400

New member
בוודאי המרום יש מליון כוכבים

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שיר תקווה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):אמרת שהשמש תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: היפה והחנ ון גאו ני איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: הופעה של קרן היה מדהים משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: התרסקות המטוס במצפה רמון משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:אין משהו מיוחד סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סביר שאלת בונוס: ונמשיך עם רוקדים עם כוכבים. חנה לסלאו - הערה טיפשית שצריך פשוט לשכוח, או משהו שלא אומרים, בטח לא בשידור חי, וצריך להעיף אותה?לדעתי זה היה בצחוק והיא התנצלה מיד (כפי שראיתי בגיא םינס) וסתם נפחו את זה

מסכמת!../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מאמי ועוד מלא שיש לי בפלאפון שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): תמונת/פליקס השבוע: תמונה שלי ושל חברים מכנס שדרות (לא באיכות כל כך מדהימה...) תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אני לא בטוחה שראיתי טלוויזיה בשבוע האחרון
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי הייתי בכנס שדרות, היה ממש טוב ומעניין. והיום בבצפר היה ממש מצחיק, שיחקנו כדורעף ופשוט נקרענו מצחוק. חוצמזה שמלא אנשים קראו את הסיפור שלי וקיבלתי המון מחמאות שנורא ריגשו אותי והפכו את השבוע הזה למיוחד במינו
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: כל מיני דברים שקרו שאני מעדיפה להדחיק אותם........ משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: גדנ"ע!!!!!!!!! ובתקווה הופעה של מירי ביום חמישי!!! (סופסוף!)
האם פגשתם את מירי השבוע? לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: הזוי חח שאלת בונוס: ונמשיך עם רוקדים עם כוכבים. חנה לסלאו - הערה טיפשית שצריך פשוט לשכוח, או משהו שלא אומרים, בטח לא בשידור חי, וצריך להעיף אותה? לא רואה רוקדים עם כוכבים... אין לי מושג על מה את מדברת חחח שבת שלום לכולם!

ady18

Well-known member
שבת שלום

טיול לילי יש לי חולשה לרקדנים סרט השבוע חגיגה בסנוקר יום ראשון קניית בגדים חמישי מסיבה ולפגוש חברים משהו שמצפים לו:הופעה השבוע במילה אחת:שופינג

מסכמת שבוע עמוס../images/Emo178.gif

שיר/י השבוע שלכם של מירי-יום ראשון,באה אליכם וכל האלבום השני שלה. | גיטרה|שיר/י השבוע שלכם לא של מירי-כל היתר חולף של קרן, מלאכית-שלומי שבת, היום-אהוד בנאי.
תמונת/ פליקס השבוע-אין
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם-סרט השבוע-באהבה אין חוקים,תוכנית השבוע הרבה-צחוק מעבודה,רוקדים עם כוכבים,מאסטר שף.
ציטוט השבוע-"אם אין בשר תאכלי ירקות"
איזה יום היה הכי מוצלח/דבר שהרים לכם את מפלס מצב הרוח- פגישה עם ידיד שלי וארוחת ערב משותפת.
משהו שהוריד את מפלס מצב הרוח-הרצח המזעזע של הילדות ברעננה
,טעות טכנית מטופשת בצק שגרמה לי לבלות שעתיים מיותרות בסופר.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא-וואלה לא יודעת
האם פגשתם את מירי השבוע-לא
סכמו את השבוע שלכם-מעייף
חנה לסלאו-הערה טיפשית שצריך לשכוח או משהו שלא אומרים בטח לא בשידור חי וצריך להעיף אותה-לא יודעת במה מדובר אז אין לי דעה.
אבל זה ידוע שלאישה הזאת יש פה גדול
שבת שלום

Music4Life

New member
../images/Emo13.gifהתשובות שלי ../images/Emo140.gif ושבת שלום!

שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
שירי שנות ה-80 - By a moonlight shadow תמונת/פליקס השבוע: ----- תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
למי יש זמן לראות טלוויזיה
אני כמעט ולא צופה...גם בחדשות לא ...אז אין לי מושג מה לכתוב פה . ציטוט/י השבוע: ------ איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
היו הרבה דברים, בעיקר חתונה של חברה בעבודה - היה ממש ממש כיף ומיוחד
, ציון מעולה במבחן באנגלית, ציון מעולה במחן במתמטיקה... ועוד משהו אישי...
....בע"ה, שימשיך כך!
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
ממממממ....שומדבר האמת, רק דברים טובים. טפו טפו טפו
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
שבוע הבא ...אני האמת טסה עוד שבועיים אז אני מצפה לעוד שבועיים מאד מאד מאד
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
לא פגשתי את מירי ....אבל בקרוב הופעה
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
מהמם ומלא חוויות
שאלת בונוס: ונמשיך עם רוקדים עם כוכבים. חנה לסלאו - הערה טיפשית שצריך פשוט לשכוח, או משהו שלא אומרים, בטח לא בשידור חי, וצריך להעיף אותה?
לא רואה את זה, אין לי מושג על מה את מדברת... שבת שלום שיהיה לכולם, תהנו, תבלו, אבל גם תנוחו...ופשוט עשו חיים משגרת השבוע העמוסה של כולנו

BRANGELINA

New member
סכמ"ש אילתי...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מה עשית , נטלי והוכחה...וטיול לילי ששמעתי לפתע בקניון באילת ברקע...חחח שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כמה של קרן... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אקסטרים מייקאובר.. אתמול בלילה ראיתי את כל מה שפספסתי כשלא הייתי פה...עזבו שנרדמתי באמצע...חחח ציטוט/י השבוע: בת דודה שלי ואני עלינו עם הילדים שלה לחדר במלון והילד שלה מת על ג'ורה החיקוי של דורה.. אז כשהיא ניסתה לפתוח את הדלת עם הכרטיס ולא הצליחה הוא אמר פתאום: חרב שתעל גם פה הזמבורית לא עובדת ונקרענו מצחוק שעההה...חחחח איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: להיות באילת מיום רביעי עד אתמול עם כל אבל כל המשפחה... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לגלות שאין כרטיסים להופעה בראשון..... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבוע הנוער בחולון..הולך להיות שווה ביותר!!!! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חרב שתעל..חחחח או מצחיק! וחם!כי באילת היה ממש חם..אבל איך שנכנסים לים פשוט קר קרחחחח שאלת בונוס: ונמשיך עם רוקדים עם כוכבים. חנה לסלאו - הערה טיפשית שצריך פשוט לשכוח, או משהו שלא אומרים, בטח לא בשידור חי, וצריך להעיף אותה?לא רואה את זה...חחח קיבלי מכתב מהצבא עם התפקיד שלי...לכל המעוניינים אני אהיה מדריכה לאוכלוסיה בשעת חירום בפיקוד העורף...מה דעתכם זה תפקיד טוב? שבוע טוב!!!!

למעלה