סכמ"ש עם 8 ידיים

veredmp

New member
../images/Emo110.gifסכמ"ש עם 8 ידיים../images/Emo110.gif

כמובטח, סכמ"ש נוסף בניחוח חייתי, במיוחד בשביל אביבקל'ה
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: אמנם עוד יש זמן עד האירוח של מירי אצל קרן בצוותא, אבל איזה שיר/שירים הייתם רוצים לשמוע את מירי וקרן שרות יחד? (ואל תגידו "לשם". את זה שמענו מליון פעמים. אני רוצה משהו אחר!)
 

veredmp

New member
מסכמ"שת לי בכיף

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אחרי ההופעה אתמול, אני חייבת להגיד - כל מה שבהופעה
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "הוא מתקשר אלי" ו"שתי גדות" בביצוע של קרן
תמונת/פליקס השבוע: מההופעה אתמול. אמנם שמתי אותה גם בשרשור של ההופעה עצמה, אבל זו תמונה מדהימה, מגיע לה להיות שוב
ציטוט/י השבוע: "נורא קר. זה כמו הגיהנום, אבל להיפך!" אביב מתעמת עם הקור בלהבות חביבה
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ראשון, רביעי, חמישי
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של מירי, הופעה של קרן (שידור חוזר של שבוע שעבר, אה?
)
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא פגשתי אותה, אבל ראיתי אותה על הבמה והיה קסום ומצמרר. נחשב?
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מוזיקלי
שאלת בונוס: אמנם עוד יש זמן עד האירוח של מירי אצל קרן בצוותא, אבל איזה שיר/שירים הייתם רוצים לשמוע את מירי וקרן שרות יחד? (ואל תגידו "לשם". את זה שמענו מליון פעמים. אני רוצה משהו אחר!) אני הייתי רוצה לשמוע את "שתי גדות" בדואט. נראה לי שזה יכול להיות ממש מיוחד!
 

איריס מ

New member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "ילדה שהתבגרה", "שוב תודה". שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "מה עוד ביקשת", "תקופה של שינויים". תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: "שולחן לחמישה:. ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אין משהו ספציפי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לא בדיוק הוריד אבל הטריד אותי מקרה מסוים, מדובר בכך שאני ועוד מישהו היינו בצ. רעננה בתחנת אוטובוס ומישהו כנראה שכח / השאיר תיק על הרצפה, הזמנו משטרה שהתחנה שלה נמצאת ממש ממול והשוטר שדיבר איתנו אמר 10 דק' ואנחנו מגיעים עם חבלן, בינתיים עוברת רבע שעה ואנשים מגיעים לתחנה וכל מי שמגיע אנחנו אומרים לו לא להתקרב לתיק, לא עלינו לאוטובוס שלנו מתוך הידיעה שהמשטרה בדרך ומתוך כוונה שכל עוד אנחנו שם אנשים לא יתקרבו לתיק, בינתיים שאר האנשים עולים לאוטובוסים שמתקרבים לתחנה, עוברת חצי שעה, התקשרנו שוב למשטרה והשוטרת שענתה בכלל לא ידעה במה מדובר, בינתיים ראינו שעוד מישהי שעלתה לאוטובוס התקשרה למשטרה כדי לדווח אך המשטרה עדיין לא הגיעה, במהלך הזמן הזה הגיע איזשהו שומר / מאבטח שגם חיכה לאוטובוס, אחרי שגם אותו הרחקנו מהתיק הוא נשאר בתחנת האוטובוס תוך כדי שראינו שהוא גם מתקשר למשטרה שיגיעו, רק אז הרשנו לעצמנו לעלות לאוטובוס ליעד שלנו תוך כדי דאגה שיש מי שידבר עם המשטרה ועם תקווה שיגיע מישהו מהשוטרים לבדוק ולעשות את העבודה שמלכתחילה היה אמור לעשות. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבוע רגוע, מקווה. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חביב. שאלת בונוס: אמנם עוד יש זמן עד האירוח של מירי אצל קרן בצוותא, אבל איזה שיר/שירים הייתם רוצים לשמוע את מירי וקרן שרות יחד? (ואל תגידו "לשם". את זה שמענו מליון פעמים. אני רוצה משהו אחר!) אני לא אומרת "לשם" אך גם לא אומרת "מי היה מאמין", מבחינתי כל שיר שעוד לא שמענו יתקבל בברכה (למרות שלא בטוח שאהיה בהופעה
)
 

pRimaVeriTaVIV

New member
וואו, שבוע שני ברצף.. ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מצטרף ל-ורד, כל השירים מההופעה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שש ועשרים של איה כורם, כל מיני שירים מ"הנה באתי הביתה"... תמונת/פליקס השבוע: אין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול או ארץ נהדרת
ציטוט/י השבוע: אין איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי, דהה!
בגלל ההופעה
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לא משהו רציני, סתם שיפוצים בבית שקצת עשו פה בלאגן... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מפגש עם איה כורם
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא ממש פגשתי אבל הייתי בהופעה, בהחלט היה כל הנ"ל
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: הופעה! שאלת בונוס: אמנם עוד יש זמן עד האירוח של מירי אצל קרן בצוותא, אבל איזה שיר/שירים הייתם רוצים לשמוע את מירי וקרן שרות יחד? (ואל תגידו "לשם". את זה שמענו מליון פעמים. אני רוצה משהו אחר!) אוו. אממ, אני אלך על ילדה שהתבגרה או שתי גדות
 

ady18

Well-known member
מסכמת

שני כוכבים השער לגן עדן ישי לוי עשה:באולינג סיימתי מקום 2 הרס:עדין הרגל כואבת תוכנית:פלפלים מחכה:אולי תערוכה,משחק כדורסל מילה אחת:אופטמי הייתי רוצה: ילדה שהתבגרה
 

yafit1305

New member
מהשבוע אני גם צלמת מזון של מגזין"דרך האוכל"

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "שני כוכבים" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):איה כורם השיר החדש תמונת/פליקס השבוע: צילומים שלי למגזין "דרך האוכל" שאותם תוכלו לראות במגזין אפריל.
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:צילום הפקת קינוחים למגזין אפריל למגזין "דרך האוכל" ושהודיעו לי שאני מצטרפת לצוות הצלמים של המגזין. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מצוייןןןןןןןןןן
 
מסכמת מחיפה...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):הרגילים שלי,של אביב גפן,קרן פלס,יהודית רביץ,ורוני דלומי... הלוואי והיתי מצליחה לצאת מההרגל הזה שלי שנקרא מוזיקה.. ללכת פחות להופעות (התקציב שלי לאחרונה מתנהג בהתאם לכמה שאני מוציאה... פעם חשבתי שאני מוציאה ומישהו מחזיר לי את הכל מתי שהוא כי אף פעם לא ראיתי כאלה שינויים משמעותיים בסכומים,אבל עכשיו יש שינוי,ואני רוצה גמילה מהופעות!!! אבל כמו שאמרתי הרגל...וכמובן שכמו תמיד חפרתי:) תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האח הגדול,למרות ששוב נרדמתי...אני מצליחה לראות רק בשבתות האח הגדול, בימי רביעי אני לא מחזיקה את עצמי עד תשע בערב,זה מאוחר לי!!! בשבע אני כבר חורפת:/ ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:הסופ"ש הזה!!!!! היום (שישי) היתי בחופש מהעבודה, בחמישי היום החופשי הקבוע שלי...נסעתי עם חברה לחיפה, המלון לא מי יודע מה מפואר,אבל הוא ממש ממש נחמד,מלון בוטיק של אומנות וגלריות, ויש לנו גקוזי בחדר, והיום עשו לי מסאג' (לא במיטת עיסוי כמו המסאג' השבועי שלי) אלא מטפלת... זה ממש נחמד כמעט כמו העיסוי במיטה, אני כל כך צריכה חופשים מידי פעם וכמובן שגם מגיע לי אותם ,אני עובדת מאוד קשה...וכבר חושבת על החופש הבא:) (אולי ים המלח?!)...ובנוסף יום שלישי היה ישיבת צוות לעובדים בגן ישבנו במסעדה בהרצליה דיברנו על מה צריך לשפר ומה טוב ובסוף קיבלתי מתנה ספר "הסוד" בגלל שאני הכי וותיקה בצוות :) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אין משהו מיוחד...סתם עייפות...אני לא ממש מבינה למה אני כל כך עייפה, אני גם ככה הולכת לישון מוקדם, כנראה אני עוד לא התרגלתי לקשיים בעבודה ולעייפות שמצטברת.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:משכורת!!!! החודש רץ לי:) איזה כיף... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:לא... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חופשתי... שאלת בונוס: אמנם עוד יש זמן עד האירוח של מירי אצל קרן בצוותא, אבל איזה שיר/שירים הייתם רוצים לשמוע את מירי וקרן שרות יחד? (ואל תגידו "לשם". את זה שמענו מליון פעמים. אני רוצה משהו אחר!): את ילדה שהתבגרה... ואת כל הציפורים,למרות שהוא של קרן ולא שיר שקרן כתבה למירי...אבל אני ממש אוהבת את השיר הזה ואני אשמח שיהיה ביצוע של שתיהן לשיר... שבת שלום!!!!!!!!!!!!!
 
נעלמה לי שאלה ...

ורק עכשיו שמתי לב... השאלה הכי חשובה:) שירים של מירי...הרגילים שלי, בעיקר באה אליכם וטיפה טיפה...
 
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):הוכחה. שמעתי גם את הביצוע ל"מגרד לי בגב"- כי איה כורם שרה אותו עם אדם בן אמיתי ויוני בלוך, אז גרם לי לשמוע בביצוע שמירי עשתה עם יוני. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל מיני שירים של אדם בן אמיתי ואיה כורם תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האח הגדול. ציטוט/י השבוע: טוב אני אחליף אותך (אמרתי את זה הרבה השבוע, עשיתי הרבה מילוי מקום) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום חמישי- הופעה של אדם בן אמיתי מארח את איה כורם בתמונע אתמול - לנקות את הבית ניקיון היסטרי, לקנות נעליים בגלי (יש להם מבצע שווה של 1+1 ולקנות נעלי קדס ב20 ש"ח, לארח חבר קרוב ) הידיעה על כל ההופעות הקרובות של אנשים שאני אוהבת. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:קשה לי לקום כל בוקר כל כך מוקדם תמיד מוריד מצב רוח.אבל בקטנה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:שתי הופעות של קרן (למה קרן ומירי חייבות להופיע באותו יום) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:לא פגשתי השבוע. געגוע עושה טוב. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:קנייתי. ניקיוני. שאלת בונוס: אמנם עוד יש זמן עד האירוח של מירי אצל קרן בצוותא, אבל איזה שיר/שירים הייתם רוצים לשמוע את מירי וקרן שרות יחד? (ואל תגידו "לשם". את זה שמענו מליון פעמים. אני רוצה משהו אחר!) על הכתף של תל אביב.
 
למעלה