DanaJunkie
New member
../images/Emo110.gif שסק שסק חם חם חם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
טוב.. אז מעכשיו אני כל שבוע (מסתבר) אכתוב חוויות משעשעות ומחשבות מהחיים שלי.. אז הנה הדבר הראשון..: הסיפור דיי ישן אבל אני בטוחה שזה ישעשע אותכם
אז הנה: שלום לכם... קופת החולים שלי (לא נחשוף אותה) ידועה בבדיקות הדם הגרועות שלה.. אבל...תקשיבו לזה: אז היום הייתה לי בדיקה וגינלית... כן.. אבל בעצם זה סתם היה שם מפוצץ.. בעוד שאני התכוננתי לדברים לא נעימים, מסתבר שזה היה אולטרסאונד רגיל לגמרי.. ועכשיו לסיפור עצמו: הגעתי לקופת חולים עם מונית (כי חם ולמי יש כוח..זה היה בקיץ...), הנהג היה ממש איטי.. אבל ממש.. הגעתי בערך ב15:30 כשהתור שלי הוא ב15:40, אני נכנסת למכון רנטגן\אולטרסאונד ומעיין אחות שם (נגדיר אותה ככה כי היא לא מזכירה.. היא "עוזרת אולטרסאונד" שכזו) אמרה לי ללכת לשרותים ולהוציא נוזלים.. טוב.. הלכתי.. הוצאתי, ואז הסתומה נזכרת "רגע רגע!! אל תעשי פיפי!!!" (וזה ציטוט) בצעקות קולניות ודפיקות רבות וחזקות על הדלת.. עניתי לה "כבר עשיתי..." ואז היא אמרה "אויש".. בכל מקרה.. הבנתי שהיא סתומה, כי ידעתי שאני צריכה לשתות הרבה לפני הבדיקה, כי אמרו לי, אבל מה אני יודעת.. חשבתי שהיא יודעת מה היא אומרת... אז יצאתי משם.. ואז היא אמרה לי שהיא מצטערת נורא, ושעכשיו אני צריכה לשתות הרבה מים... אבל... הרבה מים.. טוב.. אחרי 20 כוסות מים בערך אני נכנסת חזרה ואומרת לה "תקשיבי.. אני לא יכולה יותר!" והיא אומרת לי שאני צריכה להמשיך... אז יצאתי חזרה והמשכתי.. תוך כדי השתייה עברו המוני אנשים ובהו בי.. הרגשתי מפגרת לחלוטין.. בשלב מסוים התחלתי לצחוק לעצמי... והסתכלו עליי.. מן הסתם.. אבל מה לעשות.. כנראה עלו לי מים למוח.. דבר אחד ששעשע אותי במיוחד הוא רופאה ואחות שעברו ליד המים ובאו לשתות, והן כמובן ריכלו.. אז אחת סיפרה בדיחה והשנייה זרקה משפטים באמצע.. אז הבדיחה הייתה (שתבינו כמה מפגרים אנשים): "איש אחד משתין בלילה.. בעייה כזאת אתם יודעים, והוא הולך לרופא והרופא מפנה אותו לפסיכולוג, טוב, האיש הולך לפסיכולוג והפסיכולוג מדבר איתו וזה, ואז האיש שמשתין אומר לו שהוא חולם שבא אליו גמד בלילה ושואל אותו אם הוא השתין כבר.. ואז הוא עונה לא ומשתין.." זאת הבדיחה של האחות!!! חסרת כל פואנטה!, בכל מקרה.. אחר"כ המפגרת שמשחילה משפטים מספרת על איזה מישהו שחלם שהוא שוחה ואז הוא נפל מהמיטה ושבר את היד... בקיצור.. הן הלכו.. אני המשכתי לשתות.. בכוס ה43 (ואני לא מגזימה. אני ספרתי.. אני נשבעת!), האחות הנעל קוראת לי.. ואני נכנסת לאולטרסאונד.. עדיין לא ידעתי שזה אולטרסאונד רגיל.. טוב.. אני שוכבת לי שם על הגב.. ואני רואה שזה אולטרסאונד רגיל.. נרגעתי.. והוא שם לי את הג'ל המגניב על הבטן... הוא ממש מגניב! ועבר עם המכשיר.. אבל מה.. לא רואים כלום.. כי השלפוחית שתן שלי עדיין לא מלאה! כל המים עדיין בקיבה.. טוב.. אני יוצאת משם.. ומחכה חצי שעה עד שאני ארגיש צורך עז להשתין.. ואז יראו שחלות, רחם וידה ידה ידה.. בנתיים.. תוך כדי ההמתנה שלי.. האחות המפגרת מדברת עם הבת שלה בטלפון שהשם שלה.. מסתבר הוא "שונטל" (כן כן.. כמו "שון" ו"טל".) כמה ביזארי! ואז הייתה רוסיה שחיכתה לצילום רנטגן.. והיא ממש מתעצבנה והתחילה לצעוק על המצלמת רנטגן (בעלת קול הבס והמשקל הלא קל במיוחד) שהיא לא בסדר.. טוב, היא נכנעה ונכנסה לעשות לה את הצילום ואז הרוסיה יצאה והלכה... אני עדיין יושבת ומחכה לשלפוחית שלי.. בנתיים אחת מהפקידות שם צריכה לקבוע לעצמה תור לגנקולוג.. היא נכנסת לתיק האישי של עצמה ואז היא צורחת: "אשכים!?!?!? אשכים!?!?" כמעט התפקעתי מצחוק... אבל אז הקול בס באה אלייה ושואלת אותה מה קרה.. והיא ענתה לה שרשום לה בתיק האישי שיש דימום סביב האשכים.. ושבכלל אין לה אשכים.. אז הקול בס אומרת לה שתשנה את זה.. והיא ישבה חצי שעה בניסיון לשנות.. אחרי זה היא ניסתה לקבוע לעצמה תור.. ונדחפה איפושהוא.. כבר לא שמתי לב.. כי הייתי צריכה להשתין! כן!! סימן טוב! אני צריכה לסיים עם זה סוף סוף! אבל אמרו לי לחכות 2 דקות.. אז חיכיתי, בנתיים באה הזאת שהקימה את המכון של האולטרסאונד ונתנה חיבוקים ונשיקות לכל הפקידות והאחיות והרופאים.. וכל מי שהיה (תודה לאל שלא לאנשים שמחכים בקוצר רוח..), ואז הן התחילו להעלות נוסטלגיוית.. "אני עובדת פה כבר 25 שנה.." וכל מיני בלה בלה כאלה.. ואז כבר לא התרכזתי.. הייתי ממש חייבת להשתין.. ואני יודעת שאסור לי.. ואז קראו לי!! סוף סוף! שמו לי את הג'ל המגניב על הבטן שוב.. והסתכלו! וראו!! כן כן!!, היה ממש מגניב.. ועכשיו יש לי תמונות לא ברורות של הרחם שלי.. וכן הכל תקין שם.. אז אני שפויה ובסדר.. אני מקווה :S עוד לא נגמר כל העסק.. יש עוד בדיקות אחרות.. שמשם אני אביא לכם גם חוויות.. אז זהו, רק רציתי לציין שתוך כדי האולטרסאונד הוא לחץ לי על השלפוחית וכמעט מתתי.. אחרי זה השתנתי.. והלכתי הבייתה, תוך כדי המכתב השתנתי עוד פעמיים, וכשחזרתי הבייתה גם פעמיים. בחיים לא שתיתי כל כך הרבה מים בחיי.. ואני ממליצה לא לעשות את זה!.. עדיף אינפוזיה. יום טוב לכם, הערות בקשות וקללות נא להפנות אליי
הדר.
טוב.. אז מעכשיו אני כל שבוע (מסתבר) אכתוב חוויות משעשעות ומחשבות מהחיים שלי.. אז הנה הדבר הראשון..: הסיפור דיי ישן אבל אני בטוחה שזה ישעשע אותכם
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)