מיקום המפגשששששששששש

../images/Emo110.gif../images/Emo124.gifמיקום המפגשששששששששש

כל מי שבעד שהמפגש יהיה בת"א, שיכתוב הוספת תגובה להודעה הזו וישים בכותרת את האייקון->
כל מי שבעד שהמפגש יהיה בחיפה, שיכתוב הוספת תגובה להודעה הזו וישים בכותרת את האייקון->
כל מי שבעד מקום אחר שלא אמרתי אותו ושיודע שיש הרבה אנשים מהסביבה שלו ויש שם תחבורה ציבורים שנוכל להגיע.. שיכתוב הוספת תגובה להודעה הזו וישים בכותרת את האיקון->
ובתוכן ההודעה שיכתוב את המקום, מה יש לו להציע וכאלה.. אתם מוזמנים גם לכתוב למה הכי טוב במקום שאתם בוחרים בו לעשות מפגש בלי שום קשר.. אה..ואם אתם יכולים גם בת"א וגם בחיפה אז כדאי שתשימו את שני האייקונים(
ו
) ותכתבו את העדיפות שלכם..

../images/Emo110.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo73.gif

ויש לי עדיפות לחיפה כמובן.. ולנימוק- קודם כל יש ממש הרבה אנשים מהפורום שגרים בחיפה, עוד יותר שגרים בסביבת חיפה כמו בקריות, טבעון, זכרון וכאלה.. ויש רכבת לחיפה אז זה פותר דיי הרבה:) וגם "כי זה המקום חיפה" *אבל עדיין יש אנשים רחוקים אז בשבילם לא אכפת לי לת"א גם..(במידה ובאמת יהיה לי כסף לזה..) או למקום אחר..(לא רחוק מת"א ושיש איך להגיע אליו..)

תתתמר

New member
../images/Emo73.gif

למרות שלא אכפת לי בחיפה פשוט יותר כסף..... אבל עוד לא קבענו בכלל תאריך!!!!!!!

../images/Emo108.gif../images/Emo73.gif...אבל אני יודעת

שיש כאלה שגם גרים במרכז שאני רוצה לראות...אז אם לניצן תמר ואמיר... לא אכפת לעשות את זה בחיפה אני אשמח

sHotZy M

New member
../images/Emo32.gif בגלל הגעגועים

העזים החלטתי לשים תמונה נחמדת שלי(שוצי), מאיה(החתולה במגפיים) שלומית(POMPII) ומורן (נשנש אצל הקבן) שאותה צילמו שני בחורים נחמדים עם מכנסיים הדוקים בצבע סגול מסלקום שהפריעו לשתיית "קפה ארומה" ביום שבת חביב.... YE
קבלו אותנו....

sHotZy M

New member
ד"א...

אני מעדיפה שהמפגש יהיה בת"א... אולי בעזריאלי????

יו....

אני מכירה את האנשים בתמונה.. רגע יש שם משהו חום בצד.. וואי הצילו!!! יושב עלי משהו חום!! אהה זה שוצי :) חולללללללללל עליך
דרוש
לנשנש .. חוסר שעות שינה...

יו....

אני מכירה את האנשים בתמונה.. רגע גם הסיטואציה עם הבנים והטיץ הסגול הזה.. רגע יש שם משהו חום בצד.. וואי הצילו!!! יושב עלי משהו חום!! אהה ..זה שוצי! :) חוללללללללללע עליך
דרוש

יו....

אני מכירה את האנשים בתמונה.. רגע גם הסיטואציה עם הבנים והטיץ הסגול הזה.. רגע יש שם משהו חום בצד.. וואי הצילו!!! יושב עלי משהו חום!! אהה ..זה שוצי! :) חוללללללללללע עליך
דרוש

למעלה