דיווח מחנות הדיסקים

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif ../images/Emo220.gif דיווח מחנות הדיסקים ../images/Emo79.gif

ביום חמישי שעבר עשיתי סיבוב דיסקים בת"א (כמו שאני משתדל לעשות כל חודש, כשהפעם התלוו אלי שתי עלמות חן). אז מה הרשמים מהסיבוב הפעם? הנה זה לפניכם....

העכביש2

New member
../images/Emo27.gif האוסף של דיוויד גריי הופיע

קניתי 3 דיסקים הפעם ואחד מהם הוא האוסף החדש לזמר האנגלי המעולה David Gray. האוסף נקרא פשוט Greatest Hits וכולל את מיטב שיריו של גריי במרוצת השנים. מי שאוהב פולק/סופט רוק חייב לשמוע אותו ועכשיו אם האוסף הזה- הוא יוכל לקנות ישר את כל השירים הכי טובים שלו. מומלץ ביותר. השירים באלבום: 1. You're the World to Me 2. Babylon 3. Late Night Radio 4. Please Forgive Me 5. Hospital Food 6. Be Mine 7. This Years Love 8. Sail Away 9. Shine 10. Alibi 11. The One I Love 12. Flame Turns Blue 13. The Other Side 14. Destroyer

TomTal

New member
אני אוהב לשמוע אותו ../images/Emo9.gif

יש לו צליל עצוב כזה... נגיד Babylon הוא אחד השירים הכי טובים בסגנון הזה שאני מכיר (ואני חושב בכללי).

העכביש2

New member
../images/Emo27.gif שרה מכלכלן וBread

והנה עוד שני אלבומים שקניתי:
Sarah McLachlan - Mirrorball אלבום הופעה חיה של שרה מכלכלן בקנדה ב-1999 עם הרבה שירים טובים בלייב בביצועים מדוייקים ומרגשים שלה. היא פשוט זמרת טובה. נקודה.
השירים באלבום: "Building a Mystery" "Hold On" "Good Enough" "I Will Remember You" "Adia" "I Love You" "Do What You Have to Do" "The Path of Thorns (Terms)" "Fear" "Possession" "Sweet Surrender" "Ice Cream" "Fumbling Towards Ecstasy" "Angel"
Bread - the sound of bread אוסף של 20 שירים שיצא ב-2006 להרכב הנפלא הזה שהיה פעיל בשנות ה-70 וכתבתי עליו בשבוע שעבר. כל מי שאוהב הרמוניה, סופט רוק ולחנים מעולים- חייב לעצמו את האסוף הזה. להקה משיכמה ומעלה.

העכביש2

New member
../images/Emo27.gif סקוט מתיאוז בישראל!!!

טוב לא צריך ליפול מהכיסא. אני לא יודע אם אתם זוכרים שבחודש יוני השנה הזמנתי מאמאזון (ב-120 שקל!) את אלבום הבכורה של היוצר וזמר הפולק האנגלי Scott Matthews והרעפתי עליו שבחים רבים (ומפה שוב תודה לאליקו שחשף אותו עוד במהלך 2006). אז נדהמתי לגלות שבין ערימות הדיסקים (החדשים משום מה) ב"דיסק-סנטר" בדיזינגוף סנטר ת"א....יש את האלבום שלו!!! האלבום "Passing Stranger" הוא אחד מאלבומי השנה שעברה ואחד היפים בתחומם בשנים האחרונות. מי שעקב אחריו בחודשים האחרונים יודע באיזה אומן מעולה מדובר. אז עכשיו הוא בת"א במחיר 70 שקלים. אל תפספסו את ההזדמנות לקנות אותו בארץ!

העכביש2

New member
../images/Emo27.gif פטריק ווטסון רק בחו"ל

ופה יש בשורה מעט מאכזבת (במיוחד בשבילי, חיכיתי לקנות את האלבום הזה כבר חודש שלם): מ-3 חנויות מובחרות נמסר כי האלבום האחרון של פטריק ווטסון אזל לגמרי וכרגע לא יגיע עוד לישראל עד להודעה חדשה. הדבר נובע משינוי בחברת ההפצה בחו"ל וכרגע אין התקשרות בינה לבין חברת ההפצה בישראל. גם הפעם- אמאזון הוא ידידו הטוב של חובב המוזיקה...

i D O 1 9 8 9

New member
תתחדש ! אני גם התחדשתי היום

אקואלונג של ג'טרו טול, ורוק בוטום של רוברט וואייט.

העכביש2

New member
תודה! תתחדש גם אתה ../images/Emo45.gif

ואתה חדש פה? או שכבר כתבת ופיספסתי אותך?

למעלה