עטיפת HG עטיפת הסינגל החדש Hollaback Girl אחת העטיפות הכי יפות שאני מכיר
T tishbiman New member 7/5/05 #1 ../images/Emo110.gif../images/Emo47.gifעטיפת HG../images/Emo47.gif../images/Emo110.gif עטיפת הסינגל החדש Hollaback Girl אחת העטיפות הכי יפות שאני מכיר
../images/Emo110.gif../images/Emo47.gifעטיפת HG../images/Emo47.gif../images/Emo110.gif עטיפת הסינגל החדש Hollaback Girl אחת העטיפות הכי יפות שאני מכיר
ס סקייטר גירל New member 7/5/05 #2 FUCKKKK../images/Emo70.gifאני כ''כ הולכת לקנות את זה היא מצליחה בארה''ב נכון?אז יש מצב שאני אמצא את הסינגל שם ואקנה אותו
FUCKKKK../images/Emo70.gifאני כ''כ הולכת לקנות את זה היא מצליחה בארה''ב נכון?אז יש מצב שאני אמצא את הסינגל שם ואקנה אותו
N NoWords New member 7/5/05 #4 אחלה עטיפה! עושה לי חשק לקנות אבל לא יודעת אם שווה לי. הממ... דניאל אתה יודע את הטראק ליסט? (נראה לי שזו פעם שנייה שאני שואלת אותך את זה.. אז מצטערת אבל אני די סנילית )
אחלה עטיפה! עושה לי חשק לקנות אבל לא יודעת אם שווה לי. הממ... דניאל אתה יודע את הטראק ליסט? (נראה לי שזו פעם שנייה שאני שואלת אותך את זה.. אז מצטערת אבל אני די סנילית )
T That Just me New member 8/5/05 #8 ../images/Emo127.gif חח גם לי ../images/Emo3.gif סופסוף דיסק שאני באמת רוצה לבזבז עליו כסף
« «Pink Girl» New member 11/5/05 #15 מהמם!! אבל לא הבנתי משו... השיר הזה חדש נכון? אז איך הוא כבר חדש? וגם..מה הקטע עם ה- bananas בשיר..? חחח... סורי אני פשוט חדשה
מהמם!! אבל לא הבנתי משו... השיר הזה חדש נכון? אז איך הוא כבר חדש? וגם..מה הקטע עם ה- bananas בשיר..? חחח... סורי אני פשוט חדשה
T tishbiman New member 11/5/05 #17 אוקיי.... השיר Hollaback Girl הוא שיר שיצא לו קליפ והוא נמצא באלבום של גוון love angel music baby שיצא בנובמבר 2004.... אם לא הבנת עוד משו תגידי....
אוקיי.... השיר Hollaback Girl הוא שיר שיצא לו קליפ והוא נמצא באלבום של גוון love angel music baby שיצא בנובמבר 2004.... אם לא הבנת עוד משו תגידי....