6 שנים והם עוד לא התחתנו?
S stavik love mcfly New member 4/8/09 #235 ../images/Emo73.gifכן והיא חופרת לטום בטוויטר על חתונה והוא לא מבין
S stavik love mcfly New member 6/8/09 #345 ../images/Emo73.gifזה ברור שהוא לא מוכן כרגע לחתונה אבל זה ברור לכולנו שהם לא יפרדו הם כאלה חמודים ביחדד!!*-*
../images/Emo73.gifזה ברור שהוא לא מוכן כרגע לחתונה אבל זה ברור לכולנו שהם לא יפרדו הם כאלה חמודים ביחדד!!*-*
S stavik love mcfly New member 6/8/09 #346 ../images/Emo73.gifחחח כן משהו כזה.. היא אמרה לו פעם שהיא הולכת לחתונה של חברה שלה.. והיא כבר מצפה לחתונה שלהם ועשתה לו כזה haha XX והוא כתבת לה.. haha have fun!XX משהו כזה לא זוכרת בידיוק אני מתארת לעצמי אותה בבית שלה כזה "איזה מגעיל הוא..*פרצוף שלנו*" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם הם ממש ממש חמודים!
../images/Emo73.gifחחח כן משהו כזה.. היא אמרה לו פעם שהיא הולכת לחתונה של חברה שלה.. והיא כבר מצפה לחתונה שלהם ועשתה לו כזה haha XX והוא כתבת לה.. haha have fun!XX משהו כזה לא זוכרת בידיוק אני מתארת לעצמי אותה בבית שלה כזה "איזה מגעיל הוא..*פרצוף שלנו*" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם הם ממש ממש חמודים!
מ מאי יהודאי New member 6/8/09 #347 ../images/Emo146.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ג'יו עם פרצוף שלנוו חחחחח יואיאוא סתיול את ולילכצו'קו הורגות אותי כל פעם מחדש !! הרגתD:
../images/Emo146.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ג'יו עם פרצוף שלנוו חחחחח יואיאוא סתיול את ולילכצו'קו הורגות אותי כל פעם מחדש !! הרגתD:
S Shaniix3 New member 2/8/09 #12 ../images/Emo110.gif../images/Emo71.gif../images/Emo110.gif../images/Emo71.gif../images/Emo110.gif../images/Emo71.gif זו רק אני או שג'יו נראת ממש מבוגרת?O:
../images/Emo110.gif../images/Emo71.gif../images/Emo110.gif../images/Emo71.gif../images/Emo110.gif../images/Emo71.gif זו רק אני או שג'יו נראת ממש מבוגרת?O:
X xXxAmitushxXx New member 2/8/09 #38 ../images/Emo214.gifקצת...אבל שטויות! חח איזה נווושים../images/Emo9.gif
S stavik love mcfly New member 4/8/09 #203 ../images/Emo73.gifחחח היא ניראת יותר מבוגרת מטום אבל היא לא נראת מבוגרת כל כך.. היא נראת בת 26-27 משהו כזה XD איזה חמודים הם!!
../images/Emo73.gifחחח היא ניראת יותר מבוגרת מטום אבל היא לא נראת מבוגרת כל כך.. היא נראת בת 26-27 משהו כזה XD איזה חמודים הם!!
S Shaniix3 New member 2/8/09 #13 ../images/Emo110.gif../images/Emo71.gif../images/Emo110.gif../images/Emo71.gif
R Ruth Fletcher New member 4/8/09 #168 ../images/Emo205.gif הם עדיין כאלה מתוקים אבל כמה פעמים הם צילמו תמונה באותו מקום ואותה פוזה? XD