וויכוח עם ידיד...

ChilD SouL

New member
../images/Emo111.gif וויכוח עם ידיד...

הוא טוען שלהיות בתול, לגבר - זאת בושה. שגבר צריך "להפטר" מזה בגיל 16-17, כי אחרת הוא סתם מטרה ללעג ובושה לפני חבריו ובכלל. הוא אמר שכשאחיו יגיע לגיל הזה ולא ישכב, הוא יקמבן לו משהו "לדבר הזה". לעומת זאת, הוא טען שבחורה בתולה זה פחות קריטי, פחות בעייתי ופחות מבייש. אם בחורה תיהיה בת 25 ובתולה לא יגידו לה כלום, אבל אם גבר יהיה בתול בגיל 25 כולם יצחקו עליו. אני טענתי שאין זה משנה מי ובאיזה גיל הוא\היא בתולים ומי שצוחק על כך, שלא לדבר על חברים שצוחקים על חברים שלהם שהם בתולים בגיל כזה או אחר, זה ילדותי ומטומטם. אני מודעת לעובדה שבעולם הכל סובב סביב סקס [וכסף
], אבל אני עדיין חושבת שזה טיפשי לחשוב שמי שבתול הוא "מעפן" ומי שכבר קיים יחסים הוא "גבר-גבר". דעתכם בנושא...
בנים - האם בחורה בתולה בגיל 25 הייתה מרתיעה אתכם או שהייתם חושבים "וואו, איזה יופי"
בנות - האם בחור בתול בגיל 25 היה מרתיע אתכן או שהייתן חושבות "וואו, איזה יופי"

pain is MY love

New member
אני חושבת כזה דבר

להיות בתול/בתולה זה לא בושה! זה גם לא גאווה גדולה אבל אני לא חושבת שזה מעיד משהו על בן אדם. מה שכן ההבדל בין בנים לבנות זה שבנות מעדיפות להישאר בתולות מתוך הרצון לשמור את הפעם הראשונה ליחיד והימיוחד ככה שגם בגיל 25 במידה והן עדיין בתולות זה יהיה די מובן הבחורים פחות נוקטים בצעד הזה ולכן בחור בן 25 שבתול באמת יעלה כמה גבות בתהיה כי זה ככל הנראה אומר שהוא מאוד ביישן או שלא נפלה בחלקו הזדמנות מספקת כדי לאבד את הבתולין זה לא בושה אבל זה באמת יהיה פחות מובן...

ChilD SouL

New member
אהמ...

כפי שיש בחורות שמחכות ל"אביר", כך יש גברים שמחכים "לנסיכה".

pain is MY love

New member
בהחלט יש

אבל פחות מקובל פחות מוכר מה גם שלרוב לגברים אין את כל הפחד מהפעם הראשונה כמו שיש לבחורות הפחד מכאב, פחד מסטיגמות והפחד מלהכניס בן אדם זר לתוך הגוף שלך.. בגלל זה אצל גברים התאוריה הזאת פחות נפוצה

ס22ית

New member
"בתול בן 40" ../images/Emo202.gif

האם בחור בתול בגיל 25 היה מרתיע אתכן או שהייתן חושבות "וואו, איזה יופי" ? דעתי- זה לא מוריד מערכו של הבחור..וגם ככה כשמכירה בנ"א השאלה הראשונה היא לא עם כמה שכבת? ומתי פעם ראשונה? אלא יש דברים חשובים קצת יותר. אבל, אני בטוחה שיש בחורות <שלא לדבר על בחורים> שהיו מרימים גבה על בחור כזה וישר חושבים שיש לו איזה בעיה. וחבל שכך.

pardoi

New member
לדעתי

כן..בחור בן 25 שהוא עוד בתול היה מרתיע אותי מאוד..לא בגלל שאולי משהו בו לא בסדר..פשוט אני מעדיפה להיות עם גבר שילמד אותי ולא שאני אלמד אותו... ושוב, זה לא עניין שהוא מעפן או משהו כזה..פשוט העדפה אישית שלי

Zoharrr

New member
זה לא היה משנה לי

סביר להניח שהייתי מאוד מוקסמת מזה(כל עוד זה לא נבע מאיזההפרעה פסיכוטית כן?) והייתי שמחה מאוד אם בסופו של דבר הייתי מקבלת את הכבוד להיות ה"ראשונה" שלו והייתי מאוד שמחה להדריך אותו וללמד אותו וגם ללמוד איתו... תכלס, אלכס בן 18 אז זה קצת שונה אבל בכל זאת,אני הייתי השניה שלו. כלומר,הפעם השנייה שהוא עם בחורה בכלל.... ולפני הוא לא ידע על מין אוראלי או שומדבר בעצם חוץ מחדירה ואפילו לנשק כמו שצריך הוא לא ידע. אבל כמה שזה הרתיע אותי, בסוף זה הפך למדהים. הוא למד אותי ואני אותו,היום הוא מומחה במה שאני אוהבת ורוצה ובכלל,במיטה... ואנחנו עוד לומדים ומתנסים ביחד... זה כיף נורא :)

Cobe Anan

New member
זה מורכב..

יש דברים שבגיל צעיר ממש קל להתחיל,אבל אח``כ אנשים כבר מהססים. לקפוץ מדרגות סלע עם אופניים,להוריד שוט של אבסינת,לקבל זריקה,להתחיל עם בנות, ו- לאבד את הבתולין. בתולה בת 25 עלולה ממש להילחץ מאיבוד הבתולין, זה לא צחוק. אני דווקא חושב שיש משהו מאד יפה בזה שהפעם הראשונה שלך ביחד עם מישהו תהיה הפעם הראשונה לשניכם, אבל מהצד השני,יש משהו קצת מרתיע בבתולין,בעיקר בגיל מתקדם. זה מעלה תהיות כמו ``האם סתם לא יצא לה, או שמשהו אצלה לא תקין?``; ``כמה זמן נצטרך לחכות?``; ו``האם ירתיע אותה הניסיון שלי?``. בסופו של דבר, זה לא אמור להיות פרמטר לבחינת בת-זוג פוטנציאלית (למרות שעודף ניסיון קצת דוחה אותי), וזה ממש לא עניינו של מי שלא חושב על אותה בתולה היפותטית כעל בת זוג פוטנציאלית, ולכן הניסיון שלנו- או חוסר הניסיון שלנו, הוא ענייננו בלבד, ואין שום סיבה לרדת לחיים של מישהו שנתקע קצת מאחור.. אבל עזבי אותך לרגע מעולם מושלם- בתולין בגיל 25 זה לא משהו.זהו.

נועם m

New member
לא צריך להקצין לשום צד...

אני לא חושבת שזה כזה נפלא ויפה לשמור בקנאות על הבתולין, זה עושה לי אסוציאציות לחברות חשוכות לסוגיהן...
מצד שני- אני לא חושבת שזו "בושה", לא לגבר ולא לאישה, להשאר בתולים בגיל מבוגר יחסית. זה פשוט קצת תמוה. ובכל זאת, יש הבדל בין בת 15 שלא קופצת למיטה כי היא מחכה ל"אביר", לבין בת 25 שעדיין נדמה לה שהוא קיים, ושמן הראוי לחכות לו... אני לא חושבת שבתול בן 25 היה ממש מרתיע אותי, אבל ברור שמחשבות בסגנון של "אולי משהו לא בסדר" היו עוברות בראש... אבל זה לא אומר שלא הייתי נותנת לו צ'אנס. בסופו של דבר- יכול להיות שזה נובע מביישנות יותר מכל דבר אחר.

עתודאית

New member
בתול בן 25...

נראה לי שזה היה מוזר לי... אבל זה גם תלוי מה הסיבה.. לא היה קשר רציני? הבחורה לא רצתה? הוא רוצה לחכות ל... בקיצור הרבה יותר תטריד אותי הסיבה "למחדל"
מאשר "המחדל" עצמו

למעלה