כדאי לקרוא בבלוגיה - 21/6/07

פאנטה MIX

New member
פורסמו שמות המנצחים בסיבוב ה-1 ../images/Emo124.gif

היי חבר'ה פרסמתי את שמות המנצחים בבלוג בסיבוב ה-1 של תחרות הפרסומאים של פאנטה. חוץ מזה, מורדי אשדודי שכולנו מכירים הכין סרטון תודה לרגל זכייתו. מחר תופיע רשימת הטיפים לכיצד לעשות פרסומות זוכות, מקווה שזה יעזור לכם להגיע לאיה נאפה...

../images/Emo34.gifחג שמח! חג הגאווה

היום אנחנו חוגגים את הגאווה במצעד הגאווה והסובלנות בירושלים. פוסט אופטימי, על סיבה למסיבה. מתוך: "היום אני חוגג את הקבלה העצמית שלי. את היכולת שלי ושל חברי לקבל את מיניותנו ולא להתייחס אליה כאל סטייה חשוכה שמחייבת אותנו להתבייש ולפעול בסתר, בגנים חשוכים. היום אני חוגג את העובדה שאני חי בזוגיות יציבה כבר (כמעט) שלוש שנים, "נשוי" מזה שנה, ולא משקר לגבי מעמדי המשפחתי. היום אנחנו חוגגים גם בשביל כל אלה שעוד לא יכולים לחגוג איתנו. בשביל בני נוער שעדיין לא מעיזים לספר בבית הספר שלהם מה באמת קורה בלב שלהם, בשביל חיילים שלא משרתים במודיעין ולכן מספרים על "החברה", כשבעצם הם עורגים לחבר. היום אנחנו חוגגים בשביל מבוגרים רבים שעוד לא הצליחו לקבל את עצמם, וצופים בנו מרחוק, לפעמים מבעד לגדרות של חברה שמרנית חונקת. היום אנחנו חוגגים במצעד הגאווה והסובלנות בירושלים. בואו לחגוג איתנו!"

Purple Mushroom

New member
ללא כותרת-על מפגשים דרך תפוז,וסיפור קצר מה11.

סיפור קצר מה 11.10.2006 (בלוג בהשהייה) + תוספת ארוכה מהיום והתקופה האחרונה . אני חושב שבמיוחד היום אני די מבולבל ומוזר . יותר מתמיד . למרות שאני יכול להיות עוד מיליון ואחד דברים אחרים !

למעלה