פינת השבוע [נא לענות!!]

everynormal

New member
../images/Emo111.gifפינת השבוע [נא לענות!!]../images/Emo111.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: סרט/סדרת/תוכנית השבוע: ספר השבוע: אמן השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): תמונת השבוע:

Sanguine Sky

New member
../images/Emo218.gif

שיר השבוע של אליס:Head creeps שיר השבוע לא של אליס:Tristania-Crushed dreams אלבום השבוע:Tristania-World of glass סרט/סדרת/תוכנית השבוע:כלום...
ספר השבוע:כלום, אני מתעצלת ללכת לספריה... אמן השבוע:Tristania ו-Silverchair מאכל השבוע: שום דבר מיוחד ציטוט השבוע:- משהו טוב שקרה השבוע: גיליתי איך עושים כל מיני דברים מגניבים במצלמה אחרי שנה שאני מחפשת... משהו רע שקרה השבוע:כל הזמן רועדות לי הידיים! תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה):כלום מיוחד): תמונת השבוע:אף פעם אין לי תמונה...

shani judd

New member
עונה..

שיר השבוע של אליס: אין שיר השבוע לא של אליס: Nine Inch Nails - Just Like You Imagined Alter Bridge - In Loving Memory Arctic Monkeys - Cigarette Smoke Skillet - Rebirthing last night שיר של הלהקה שלי אלבום השבוע: Whatever People Say I Am, That's What I'm Not סרט/סדרת/תוכנית השבוע: - ספר השבוע: - אמן השבוע: סקילט, ארקטיק מאנקיז, ברייקינג בנג'מין מאכל השבוע: שניצל? X_X ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: חזרה מ-ע-ו-ל-ה עם הלהקה משהו רע שקרה השבוע: קיבלתי בשורה לא נחמד תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): חזרה שלי, חזרה לא שלי, סמילנסקי, סרט תמונת השבוע: אין, תמותו D:

הממ

שיר השבוע של אליס: לא הכי שמעתי. שיר השבוע לא של אליס: משהו של סאונדגרדן, בטוח חח וגם בלט אין דה הד של רייג' אגיינסט דה מאשין אלבום השבוע: סופראננואון של סאונדגרדן סרט/סדרת/תוכנית השבוע: המממ ספר השבוע: כנ"ל אמן השבוע: כריס קורנל. אפילו שהשירים החדשים נשמעים זוועה. שיבוא לארץ כבר, וינגן משהו נורמלי מאכל השבוע: המ? ציטוט השבוע: כנ"ל משהו טוב שקרה השבוע: שבוע מוזר משהו רע שקרה השבוע: יומייםהזויים תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לסיים עבודה באנגלית שאני דוחה במשך יובל תמונת השבוע: מהירה

Kneeling Roses

New member
בוקר טוב

שיר השבוע של אליס: סלאדג' פקטורי בגרסת אנפלאגד שיר השבוע לא של אליס: Opeth - Harvest אלבום השבוע: אריק איינשטיין ושלום חנוך\שבלול סרט/סדרת/תוכנית השבוע: הממ. קצת מפייט קלאב ספר השבוע: אמן השבוע: אופת' מאכל השבוע: לא ממש הצלחתי לאכול השבוע ציטוט השבוע: "בוקר טוב גם לך אדוני!" משהו טוב שקרה השבוע: חברים ישנו אצלי:) משהו רע שקרה השבוע: עשיתי היום גשר:( תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לנסות לאכול תמונת השבוע:

MiMiMor

New member
לא נורא שכבר שבת נכון?

שיר השבוע של אליס: I stay away. שיר השבוע לא של אליס: משהו של הקיור. אלבום השבוע: Disintegration של הקיור. סרט/סדרת/תוכנית השבוע: "חומות של תקווה". ספר השבוע: ארמון הירח של פול אוסטר אמן השבוע: the cure מאכל השבוע: אבטיח P: ציטוט השבוע: -_- משהו טוב שקרה השבוע: יםםםםם, חופשששש, חוסר בית ספררררר. משהו רע שקרה השבוע: ... תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לא ללמוד עוד קצת. תמונת השבוע: המצלמה בשביתה. שבוע טוב לכולם.

למעלה