איך עבר השבוע?

../images/Emo112.gifאיך עבר השבוע?../images/Emo41.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:

furfur23

New member
../images/Emo108.gifאניאניאני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דה יוזד: the ripper שיר השבוע לא של דה יוזד:הממ...הרבה. להקת / אלבום השבוע: blink קליפ השבוע: הממ..לא יודעת תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:הממ..לא יודעת><" [התשובות שלי עמוקות ביותר] משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:הממ...לא יודעת...XDDDD ציטוט השבוע:"זה כמו חתול...רק שזה כלב.." מתנגן בראש / פלייליסט:too much to ask-avril lavigne תמונת השבוע:אין לי כחXDDD

O L g i T

New member
זה לא אמור להיות בימי ראשון\שבת? O:

שיר השבוע של דה יוזד: X שיר השבוע לא של דה יוזד: וואי לא זוכרת O: להקת / אלבום השבוע: לא זוכרת קליפ השבוע: X תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סאותפארק משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: כל השבוע אני תקועה בבית ומסריח לי. כוסאמק ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: חייבים לשנות את זה.. צריך או זה או זה.. אי אפשר גם פלייליסט וגם מה שמתנגן בראש זה דברים שונים! ואני לא יכולה לבחור אחד מהם!! קיצר From Autumn To Ashes - A Reflection Of Anguish On A Face So Innocent תמונת השבוע: אה כן סורי שאני ממורמרת וכל היום הולכת ומוציאה תעצבים שלי על אנשים

GD ROCKS

New member
../images/Emo193.gif../images/Emo193.gif

שיר השבוע של דה יוזד: maybe memoriesXD שיר השבוע לא של דה יוזד: טוב אני איזה חודש שלם רושמת פה רק ברנד ניו אז.. Brand New-Play Crack The Sky חחח וכמובן ש AlexisOnFire-Waterwings
הוא ממכר. להקת / אלבום השבוע: ...........ברנדניוXD חחחח בחיי אני צריכה להיגמל מהם. קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ממ לאיודעת. טופ מודל (?) משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ת"א. ציטוט השבוע: עזבו אני אפעם לא זוכרת.. מתנגן בראש / פלייליסט: ממ החדש של פו פייטרס S: תמונת השבוע:-

MyUsedRomance

New member
../images/Emo135.gif

שיר השבוע של דה יוזד: כל האלבום הראשון
שיר השבוע לא של דה יוזד: יש יותר מדי
נגיד Longview-Green Day להקת / אלבום השבוע: Green Day,The Used קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: גונזו משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: לא היה לי מספיק כסף לדה יוזד (האלבום)
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט: לאבסטונג של ג'סטין טימברלייק
הוא לא יוצא לי מהראש
תמונת השבוע:

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: All that i've got. שיר השבוע לא של דה יוזד: She Wauts For Me- Cinema Bizarre Lovesongs (They Kill Me)- Cinema Bizarre Forever Or Never- Cinema Bizarre להקת / אלבום השבוע: לא הכי אלבום, אבל קניתי את Berth וראיתי אותו מיליון פעמים
קליפ השבוע: All that i've got. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: עקרות בית נואשות
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: נעם חזרה מחו"ל
ואמממ...קניתי את Berth. ציטוט השבוע: "I-I-I told you I-I-I need you" שטרייפי כפרות עליו
מתנגן בראש / פלייליסט: Forever Or Never- Cinema Bizarre תמונת השבוע:
לין-זי המוכשרת...הלוואי ואהיה כמוה
מדגישומטיק זה כאן. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של דה יוזד: אין. שיר השבוע לא של דה יוזד: פרגלישסס חחח להקת / אלבום השבוע: ממ אלכסיס קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: דיסטרביה.. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: כל השבוע הזה היה אלוף.. 3 ימים בת"א, מסיבה ויציאה כיפית.. ציטוט השבוע: "מה נועה צכככה???" חחח מתנגן בראש / פלייליסט: איזה שיר שאני לא מזהה חח תמונת השבוע: נממ נמנמנ אח"כ

../images/Emo205.gif

שיר השבוע של דה יוזד: סליט יור און ט'רוט. שיר השבוע לא של דה יוזד: an ocean between us- as i lay dying להקת / אלבום השבוע: המ, אטריו. קליפ השבוע: החדש של אסקייפ דה פיט! קולולו#$@% http://www.youtube.com/watch?v=USriZAMR2nA תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: על טבעי וסקינס. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט:
תמונת השבוע: מהירה.

Rose131

New member
המ

שיר השבוע של דה יוזד: ארמ... yesterday feelings שיר השבוע לא של דה יוזד: ארמ.. ונוס דום- HIM להקת / אלבום השבוע: HIM, ונוס דוםD: קליפ השבוע: ארמ.... קיס אוף דאון? תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שנות השבעים, פוסידון, אמן האשליות, האוס משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אממ.. לאדעת
ציטוט השבוע: ארמממ.. מתנגן בראש / פלייליסט: in love and lonely- HIM תמונת השבוע:איןליכוח

טודודודודוטו../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד: און מיי און שיר השבוע לא של דה יוזד: Escape The Fate - Situations להקת / אלבום השבוע: פינצ' קליפ השבוע: Escape The Fate - Situations תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מעודדות צמודות 2+3 משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:ראיתי את מיטל וקלי, סופרלנד, ת"א, פלאפון חדש ציטוט השבוע:לא יודעת מתנגן בראש / פלייליסט:Escape The Fate - Situations XD תמונת השבוע:אין

taltol14

New member
שבוע בסדר לשם שינוי../images/Emo97.gif

שיר השבוע של דה יוזד: סליט יור אוון ת'רוט שיר השבוע לא של דה יוזד: Situations- Escape The Fate להקת / אלבום השבוע: Escape The Fate קליפ השבוע: Situations - Escape The Fate תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אפשר גם ערוץ? ביפ ערוץ הצחוק P: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: פסטיבל הסרטים גם עיצבן גם שימח וגם אירוע השבוע ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: הפלייליסט הארוך של אתמול ><" תמונת השבוע:

עונה.. שבוע מצוין ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דה יוזד: my pesticide שיר השבוע לא של דה יוזד: the medic droid- fer sure להקת / אלבום השבוע: ממ נירוונה.. קליפ השבוע: אין.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סרט, ג'יפרס קריפרס 2 משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: שימח: חברה חזרה מחו"ל
ציטוט השבוע: "זה לא פייר.." - "מה לא פייר?" -"אהה לא כלום חשבתי על משו" חחחחח מתנגן בראש / פלייליסט: wheatus- teenage dirtbag תמונת השבוע : אין

Super Pumpkin

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של דה יוזד: listening שיר השבוע לא של דה יוזד: hit the floor-bullet להקת / אלבום השבוע: אני חורשת עליו בזמן האחרון... the used-in love and death קליפ השבוע: -love songs they kill me-Cinema Bizarre תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הבועה והבורר. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:לא מצליחה לחשוב על אחד כרגע. ציטוט השבוע: אין.. מתנגן בראש / פלייליסט: love songs they kill me-Cinema Bizarre תמונת השבוע: הודגש באמצעות מדגישומטיק

FFTL

New member
עועועוע

שיר השבוע של דה יוזד: The Taste of Ink
שיר השבוע לא של דה יוזד: Situations - ETF >< ו..ניו יורק סיטי - היהודים, THE KILL - 30STM להקת / אלבום השבוע: ETF, יוזד, הימ, 30שניות.. ועוד מליון. קליפ השבוע: Situations - ETF
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ישנן בנותתתתתתת!#$!#% משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: המממ. דברים קטנים:] ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט: Situations - ETF
תמונת השבוע:

../images/Emo152.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Paralized שיר השבוע לא של דה יוזד: אממ.. Origional prankster של The Offspring להקת / אלבום השבוע: The Offspring
שמעתי מאל מוזיקה שלהם שלא שמעתי לפני כן
קליפ השבוע: נעארף. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: Queer As Folk משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: קיבלתי צו ראשון...:S ציטוט השבוע: "When it comed to phone bills, I don't like them big" מתנגן בראש / פלייליסט: Hospital.. של The used תמונת השבוע:

whatascene

New member
it's been a while..

שיר השבוע של דה יוזד: tunnel שיר השבוע לא של דה יוזד: the frames - people get ready להקת / אלבום השבוע: the frames - the cost קליפ השבוע: אין ממש תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אבק כוכבים משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: יותר מדי לכל כיוון, בעיקר רע. ציטוט השבוע: לא זוכרת בדיוק, נקשר למוזס. מתנגן בראש / פלייליסט: the fray - how to save a life תמונת השבוע: נאי

למעלה