הודעה חדשה מהבנים במייספייס!!!

The Fantasy

New member
../images/Emo112.gifהודעה חדשה מהבנים במייספייס!!!../images/Emo112.gif

Mars is coming!!! Jared and the 30 Seconds to Mars guys have some exciting news coming… Also, be sure to mark your calendars for April 6th when MySpace Celebrity will be hosting a live IM chat with Jared who will answer all of your questions! BE A PART OF THE NEXT RECORD Thursday, March 19, 2009 Attention Echelon: We have another mission. There will soon be an announcement made. We are inviting you, The Echelon, to participate in the recording of the next album. As the spring approaches, prepare to make your way to Los Angeles and be a part of MARS history. Details and dates to follow soon. Mars is coming!!!
תרגום
מאדים מגיעים!!! לג'ארד והבנים מ30STM יש חדשות מרעישות....תהיו בטוחים שסימנתם בלוח השנה את ה6 באפריל כשמייספייס סלבריטי יארח את ג'ארד לטו בLIVE IM (תכנה במייספייס למי שלא ידע) שיענה לכל השאלות שלכם! תהיו חלק מהאלבום הבא יום חמישי, ה19 למרץ 2009 לתשומת לב האשלון: יש לנו עוד משימה. בקרוב תהיה הודעה. אנחנו מזמינים אתכם, האשלון, להשתתף בהקלטה של האלבום הבא. האביב מגיע, אז תכינו את עצמכם להגיע ללוס אנג'לס ולהיות חלק מההיסטוריה של מאדים. פרטים ותאריכים יגיעו בקרוב. מאדים מגיעים!!!!!!!!!!!

Why So Serious

New member
תבורכי..בדיוק באתי לשים חחח

זה עצום...הפעם אנחנו שם.לא מפסידים עוד צ'אט ^^

i am777

New member
גן , אבל צריך להיות פה כמה שעות לפני

שזה מתחיל... להזכיר וכל זה... ואחר כך אולי לדבר על זה:)

i am777

New member
כן***.....ועוד דבר !

אה... אני יושבת בסלון...בכיף שלי.. , ופתאום מראים את הפרומו בערוץ 10 של לאהוב את אנה עם השיר ABL ברקע.... כולי התלהבתי... , אמא שלי לא הבינה מה אני רוצה... , היא חושבת עכשיו שאני מעריצה של לאהוב את אנה
....

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|שמתי לב ששמו את זה.. XD

זה לא פרסומת של הבורר.. ?! אני כזה מתחילה לשיר (ת'מנגינה) ורציתי לראות את הקליפ אז הסתכלתי לטלוויזיה ואני קולטת ת'פרסומת ...XD זה היה מבאס

למעלה