היום הופעה אקוסטית בזאפה הרצליה

veredmp

New member
../images/Emo112.gifהיום הופעה אקוסטית בזאפה הרצליה../images/Emo112.gif

מי מתכוון להגיע? ההנאה מובטחת!
מעניין אם היא תגיד משהו על הקמפיין ו/או על כוכב נולד
בואו אח"כ לפה, לספר לכולם איך היה! נתראה

Music4Life

New member
../images/Emo13.gif אוו נייס....תהנו../images/Emo45.gif

לכל מי שהולך - תהנו המון המון

Rony 05

New member
נצל"ש- מירי בערוץ 24

אם הבנתי נכון מחר תהיה התוכנית עם מירי בערוץ 24 בשעה 18:00

היתה הופעה קסומה../images/Emo250.gif

איזה אנרגיות...מירי השתוללה, רקדה וכמובן גם שרה. הליינאפ היה אותו דבר. מירי עלתה הפעם עם שמלה הסגולה ובלי נעלי עקב... לקראת תום ההופעה לפני שמירי החלה לשיר את אחד השירים היא פתאום שאלה את הקהל מי הודח באח הגדול?כן, כן, זה מה שעבר לה בראש...כמובן שמישהו בקה ל צעק שזה יורם וואז החל לחש בקהל ומירי השתיקה אותם כמו שמורים עושים. לפני שמירי שרה את לשם היא אמרה שבא לה לתקוע בשופר אבל אין לה שופר ואז פינטו בדיוק קינח את האף וזה נשמע כמו תקיעה בשופר (אורי לפינטו:" אתה תקעת בשופר כרגע?) מירי סיימה עם שיר תקווה אותו הקדישה לגלעד שליט שיחזור במהרה הביתה....
תמונות מחר.

veredmp

New member
איזו הופעה מעולה!!

אני חושבת שזו ההופעה האקוסטית שהכי נהניתי בה בינתיים. ביצועים מעולים אחד אחד! אחרי השיר השני או השלישי, מירי אמרה לנו שהיא אחרי כמה ימים ממש עמוסים, ואנחנו מחזירים לה אנרגיות. לדעתי זה רק הוגן, כי היא כל הזמן מחזירה לי אנרגיות כשאני הולכת להופעות שלה
לפני "על הגשר הישן" היא אמרה לנגנים "אתם לא הולכים?" והם הסתכלו עליה בפליאה, אייל הלר הוסיף "כן, אני באמת חייב לזוז" ואז היא אמרה "אה, אין פה מאחורי הקלעים, שכחתי. תשארו. אני רגילה לאולמות הגדולים"
לפני "אם ננעלו" היא הסבירה, כרגיל, שהוא נכתב לפני 400 שניה ע"י הרב שלום שבזי, אבל היא איבדה ריכוז (לא זוכרת כבר, נדמה לי שפינטו העיר איזו בדיחה) וכשאורי נתן לה את הסולם היא הסתכלה עליו במעין מבט לא ברור, אז הוא אמר לה "מה, ככה כתבו שירים לפני 400 שנה". כולם התחילו לצחוק, והיא לא הצליחה להתרכז. היא באה לשיר ואז אמרה, בשיא הרצינות "מעניין את מי הדיחו..... כן, אני אומנית רצינית, על זה אני חושבת ברגעים כאלה"
מישהו צעק לה שהדיחו את יורם, וזה מאוד העציב אותה כי לדבריה הוא כל הזמן שר שירים שלה
לפני "נטלי", שהוקדש ליומולדת של אוהד, פינטו התחיל להקיש ב"תופים" שלו, בזמן שמירי הסבירה שזה שיר למובטל וכו'. היא פנתה אליו ושאלה אם הכל טוב (היא לא רגילה לדבר לקצב תופים, אני מניחה) אז הוא אמר לה שכן, הם רק מנסים משהו. הלר הצטרף אליו בקצב עם הגיטרה, וזה היה פשוט מעלף שמירי מסבירה על השיר בזמן שהם עושים לה "ליווי". תמונות ביום שישי, מבטיחה!

למעלה