הפרק השבועי:קייל XY

adi love noa

New member
../images/Emo112.gifהפרק השבועי:קייל XY ../images/Emo112.gif

פיילוט: דרמת נעורים העוקבת אחר קורותיו של קייל,נער מתבגר שנמצא משוטט על כביש באזור סיאטל, כשהוא עירום, ואינו זוכר דבר מעברו.בני משפחת טראגר החמה אוספים אותו לחיקם ומעניקים לו בית חם. נשמע ממש מעניין,צפייה מהנה
תמונות אחר-כך... אתם מאמינים שכבר עבר שבוע מאז הפרק האחרון של מדיום?אני מתגעגעת

adi love noa

New member
אהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל ממש אהבתי... קייל כ"כ חמוד! ממש ריחמתי עליו,אין לו מושג מכלום הוא כמו תינוק קטן שאין לו מושג מהחיים אבל אין לו משפחה שיעזרו לו הוא לבד. הקטע שהוא דחף את הראש לאוהל הצחיק אותי. האמא ממש מתוקה וגם המשפחה לא רעה,האח הקטן חמוד והילדה קצת מעצבנת ומשום מה מזכירה לי קצת את לינדזי לוהאן
והאבא גם לא רע. כמה צחקתי עם העניין של המיץ
ובכלל כל העניין שהוא חזר על מה שהילדה אמרה היה מצחיק,ושהוןא חיבק את האמא מאחורה והעניין עם השוטר גם היה מצחיק. אמנדה השכנה ממש מתוקה. החיוך של קייל ממיס לי את הלב,הבטן שלו מפחידה אותי אבל זה די מגניב. ונכון היה את העניין שמצאו עוד ילדה משוטטת אז בטוח יש קשר ביניהם ונראה לי זו הג'סי XX הזו וההוא שעוקב אחריו עם המכונית בטוח הרע. בקיצור אחלה פיילוט אני אמשיך לצפות זה בטוח... ואמרתי כבר שקייל חמוד?אז מה אם אמרתי אני אומרת שוב--הוא כ"כ חמוד
נהנתי

adi love noa

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

adi love noa

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

adi love noa

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

adi love noa

New member
הסצנות ביער הזכירו לי...

את הסרט HUMAN NATURE שפטרישיה שיחקה בו (מי שלא ראה-הפסיד)

adi love noa

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

היה מצחיק שהוא עף מהפלאש של המצלמה...

למעלה